Dubai rendezvény képekben-Lavylites prelaunch Dubai

Nagy sikerrel zárult a Lavylites programja Dubaiban. A prelaunch program előre vetíti a közeljövőben aktuális hivatalos nyitást, ami elé nagy várakozással tekintünk. Az összefoglalót itt olvashatod, a rendezvény képi összefoglalóját a linkre kattintva lennt találod.

KEDVES PARTNERÜNK!

Örömmel tájékoztatunk arról, hogy június 7-én este Dubaiban sikerrel bemutatkozott a Lavylites cég. Köszönjük az érdeklődőknek, hogy eljöttek erre a rendezvényünkre. Szuper délutánt tölthettünk együtt, amely ismét megmutatta, mennyire csodálatos és sok színű a Lavylites Közösség.

Kiváló előadásokat hallhattak a résztvevők, sok új ismerettel gazdagodtak. Bízunk abban, hogy mindenki aki ott volt kellemes emlékekkel és egy igazán motiváló jövőképpel tért haza. Azok számára pedig, akik nem lehettek ott, készítettünk fényképeket, hogy részesülhessenek ők is a rendezvény hangulatából. Arra törekszünk a vezetőkkel együtt, hogy a következő alkalommal még többen legyenek ott partnereink közül a találkozón és a közép-keleti piac meghatározó szereplője legyen a Lavylites világméretű terjedésének.

Az alábbi linken bepillantást kaphatsz egy profi fotós lencséjén keresztül dubaji Lavylites Seminarion egyedi hangulatába:
http://photos.lavylites.com/-/galleries/lavylites-prelaunch-semynarion-dubai

Ne feledd, június 17-én Németországban, Fuldában lesz a következő rendezvényünk, a Lavylites Day! Gyere el és ne maradj ki az élményből, légy része és részese ennek a fantasztikus napnak és a Lavylites közösségnek.

Kérdésed van termékkel vagy üzlettel kapcsolatban? Keress minket az elérhetőségeinken ITT.

További információkért kövess minket a facebook oldalunkon

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top