Lavylites University következő üzleti találkozó, Byton Lengyelország

Előadók

KEDVES PARTNERÜNK!

Már csak néhány nap és elérkezik egy újabb Lavylites Nap, ahol neves tudományosan elismert előadók is fellépnek kiemelkedően eredményes üzleti vezetők mellett. Előző levelünkben arról olvashattál, hogy milyen témákról lesz szó a bytomi rendezvényen, most pedig lássuk, hogy kik lesznek a nap előadói:

Dr. hab. Piotr Pelczar

Pelczar professzor a Wroclawi Orvostudományi Egyetemen és a világ egyik legjobb egyetemén, a Brown University-n is orvosi diplomát és doktori címet szerzett. Az ENSZ megbízásából orvosként dolgozott több mint 20 országban. A világ 40 egyetemén tartott előadásokat és vett részt különböző kutatásokban többek között a Stanford University-n. Most is egyetemi előadó, akinek 30 éves tapasztalata van a nanotechnológia és az orvosi marketing területén. Szintén több mint 30 éves tapasztalata van a sebészetben, jelenleg a Wroclavi Sebészeti Klinikán dolgozik sebészként. Nehéz esetekben országos sebész konzultáns. A wroclawi Rotary klub elnöke. A Lavylites partnerek körében nagyon kedvelt és köztiszteletben álló előadó.

Ludwig Reiser

Több évtizede tevékenykedik az egészségügy területén. Tradicionális gyógyító, természetgyógyász, homeopata, pszichoterapeuta, pszichoszomatikus gyógyász, csontkovács, a környezeti hatásokból származó betegségek specialistája, holisztikus gyógyász, a Lavylites termékek kiváló ismerője. Szüntelen kutat és új világokat fedez fel. Szokatlan és sokrétű pályafutásán keresztül nagyon sok filozófiát és paradigmát ismert meg, melyek mind hozzájárultak gondolkodásmódjának alakulásához.

Maciej Maciejewski

Széles körben elismert Network Marketing szakértő, a Network Magazyn kiadója. Előadásában bemutatja a network marketing iparágat és a nemzetközi helyzetet. Sok olyan tényhez juthatsz, amely az üzletépítésben segít.

Berta Zoltán

62 éves,6 gyermek édesapja,eredetileg mérnök, de 24 éven keresztül profi sportolóként kereste a kenyerét,azóta, pontosabban 25 éve network marketing üzletből él. A Lavylites a 4. network marketing üzlet az életében, és itt a 2,5 év alatt 34.500 fős csoportot épített fel. A 4 cégben összesen több, mint 260.000 partner csatlakozott a üzletéhez. Rubium szinten van. Jelenleg a Lavylites első és eddig egyetlen International Bord tagja. Zoltán előadásából megismered milyen összefüggés van a hozzáállásod és a jövedelmed között, és hogyan tudod néhány változtatással a jövedelmedet megsokszorozni a Lavylites üzletből.

Dr. Orosz Cintia

A Lavylites Network szóvivője beszámol a cég nemzetközi helyzetéről, újonnan nyíló piacokról, a jövőbeni törekvésekről. Izgalmas hírekkel és adatokkal szolgál első kézből, amiket Neked is érdemes ismerned.

Zbigniew Utko – Liteone

A szakmája Pedagógus es Logopédus. Már 26 éve tevékenykedik az MLM iparágban. A hálózati világba az évek folyaman több mint 300 ezer embert vezetett be. Kórosan optimista, genetikailag terhelt lustasággal ambiciózus és folyton teremtőképesen elégedetlen. A Lavylites csoportjában 19 ezer ember van. Tudd meg Zbigniewtől ezen a napon, hogy miért a Lavylites a legjobb döntés.

Az előadók mellett lesz még egy színes interjú szakasz is, melynek keretében eredményes üzletépítők szólalnak meg arról, mit is jelent nekik a Lavylites. Nézzük ki kerül Berta Zoltán mikrofonja elé, kit ismerhetsz meg egy kicsit jobban:

1. Tomasz Utko
2. Przemysław Weiss
3. Danuta Hasiak
4 .Mirosław Drzał
5. Waldemar Lechowicz
6. Arkadiusz Jaskulski
7. Wanda Kozłowska
8. Anna Bastek
9 .Kazimierz Cylc
10. Liliana Łopuszyńska
11. Szymczyk Paweł
12. Jerzy Marciniak

Igazán izgalmas nap lesz, érdekes témákkal, hasznos információkkal, színvonalas előadókkal. Ez a nap lesz a Pentyll:Heart film világpremierje is, azaz a világon a film alkotóin kívül elsőként láthatod, ha ott leszel a rendezvényen. Valamint, értékes TOMBOLA nyereményeket sorsolunk ki a nap végén!

Legyél Te is részese ennek a napnak, s az élményeknek, szerezz még több információt és motivációt az üzleted további sikeres építéséhez. A nap részletes programját hamarosan küldjük.

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Kérdésed van? Érdekelnek a részletek? Keress minket az elérhetőségeinken<<ITT>>

Több információért <<IDE>> menj

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top