Lavylites University Németország Fulda

KEDVES PARTNERÜNK,

2017. június 17-én Lavylites üzletépítők és lelkes fogyasztók százai gyűlnek össze egy különleges rendezvényre, hogy kiváló trénerektől, vezetőktől tanuljanak, szerezzenek új tudást üzletük, vállalkozásuk, valamint életük sikeresebb vezetésére.

Akarsz TE lenni a következő személy, aki átlépi az önkorlátozó hiedelmeit, naprakész módszereket ismer meg, elsajátítja a megfelelő látásmódot és elfoglalja méltó helyét a Lavylites sikeres értékesítői, vezetői, sőt, akár csúcsvezetői között? Ha igen, akkor rendeld meg a jegyed MOST.

Amikor 2017. június 17-én becsukódnak az ajtók és elkezdődik a Lavylites Day, network marketinggel, értékesítéssel és személyiség-fejlesztéssel foglalkozó szakemberek és vezetők nagyon erős csoportja tárja fel titkait az üzletépítésről, a vezetésről és a tartós siker összetevőiről a kiváltságos résztvevőknek. Legyél ott Te is!

A befogadóképesség mindössze 900 fő. Eddig minden Lavylites rendezvény nagyon hamar megtelt. Ez alól ez a rendezvény sem lesz kivétel. Éppen ezért gondoskodj még ma jegyedről a nettó 79 eurós „Early Bird” áron egészen május 31-ig és legyél Te is részese ennek a rengeteg motivációval, információval és meglepetéssel feltöltött napnak. Június 1-től a jegyárak nettó 99 euróért lesznek kaphatóak.

Várunk 2017. június 17-én Fuldába. A pontos helyszín: Kongress- und Kulturzentrum Fulda GmbH & Co. KG Esperantoplatz 36037 Fulda – Németország. Az előadások nyelve német és idegen nyelvű előadókat is csak német nyelvre fogunk fordítani.

Reméljük, hogy Te is együtt leszel velünk ezen a fontos napon.

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Érdekelnek a részletek? Elérhetőségeinken megtalálsz minket<<ITT>>

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top