Legenda ami egy éttermi szalvétán született

Születése előtt már tudható volt, hogy méretei nem haladhatják meg a 300x120x120 cm-es méreteit. Az azonban nem volt előre tudható, hogy meg fog nyerni 3 Monte-Carlo ralit, és évi 200 ezer darabot fognak értékesíteni belőle.

Nyilván azt sem lehetett előre tudni, hogy a 2020-as Dakar Ralit is a Mini nyeri el és ezzel ötszörös abszolut győztese a Dakar rallynak. /Cikket itt olvashatod/

Továbbá azt sem lehetett előre tudni, hogy a legendás Beatle, John Lennon is sokat fog járni vele, ahogy a nem kevésbé ismert színész Mr. Bean is.

Azt sem lehetett tudni születésekor, hogy egy divat ikonná válik és szinte nincs korosztály, aki ne ismerné valamelyik típusát, mint ahogy azt sem, hogy a Ford T modell mögött másodikként az évszázad autója címet is elnyeri.

Legenda ami egy éttermi szalvétán született! A Mini nagy storyja. 

Az évtizedek itt-ott belekarmoltak a híres márka lendületébe és eladási adataiba.  Sir Alec Issigonis és csapata által létrehozott híres márka túlélte a 90’-es és a 2000-es évek nehézségeit. A márka több híres filmben is feltűnt és bizonyította, hogy jelen van a piacon és helye van a presztízs márkák között.

Gondolj csak az Olasz meló üldözéses jeleneteire, ahol a vizes árkokon, lépcsőn, síneken robogó kis Minik micsoda dinamikával robogtak. Ez az a márka ami mellett a Lavylites másodikként letette a voksát a Laylites Speed Up programmal. Program részletei >>

Nézzük milyen típusokkal bővült a Lavylites Speed Up autóprogram.

Szerintem a bevezetőből már kitaláltad miről is fog szólni ez a kis beharangozó írás! És IGEN a legendás presztízsmárka a MINI 21. századi modernizált változatai kerültek a BMW 530e mellé választható és teljesíthető kihívásként, és annak elismeréseként. 

A Mini Countryman Hybrid vagy Mini Cooper SE (Electric) a két választható típus a BMW 530 hybrid performance mellett. A Mini Cooper SE elektromos hajtású változata 2020 márciusától lesz választható a három autó közül.

Javaslom, hogy menj el egy szalonba járd körbe, menj egy próbakörre és kérdezd ki az értékesítőt minden részletről. Érezd át érezd meg milyen lesz benne ülni elismerésként a Lavylites jóvoltából. Milyen érzés lesz átvenni a kulcsokat, milyen érzés lesz az első hétvégén megtenni az első kilométereket, azzal a büszke tudattal, hogy Neked ez járt, mert megdolgoztál érte és megérdemelted!

A BMW 530 hybrid performance programról már több cikket olvashattál tőlünk. Most hogy bővült a választás lehetősége és ehhez természetesen a kihívás, teljesítés mértéke is, eljött a pillanat, amikor döntened kell, belevágsz és megcsinálod, eléred, vagy kihagyod.

Nézd meg a részleteket>>

Mindkettő a Te döntésed, és a te felelősséged, ezt tudnod kell! Hogy képes vagy rá az nem kérdéses. Akarod, vagy nem akarod, ezt kell eldöntened.

Valósítsd meg az álmaidat, érj el végre minden célodat amire vágytál eddig!

Végre a pénzt és a szabadidőt nem külön kell elviselned, hanem együtt fogod élvezni.

A Lavylites autóprogramot sokan meg fogják csinálni, legyél Te az elsők között!

Ha a célod megvan, mindenben segítünk a hozzávezető úton.  

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk! Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

„Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl” TK

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top