Hogyan támogatja a Lavylites a természetet?

Egyre többen döntenek úgy, hogy a vegetáriánus vagy Vegán életformát választják. De sokan vannak olyanok is, akik a hús vagy tejtermékek fogyasztását ugyan nem szeretnék kiiktatni az étrendjükből, de minden más területen olyan alternatívát keresnek, ami csökkenti az állatok kizsákmányolását.

Hiszen minden alkalommal, amikor megvásárolunk valamit, kereslettel és pénzzel támogatjuk mindazt, ami az adott termék előállítása mögött van. 

A Lavylites készítményei VEGÁN termékek.

Nincsen bennük semmilyen állati eredetű összetevő: se zsír, se zselatin, méz, szkavalén, se állati eredetű taurin. Semmilyen állatnak nem okozunk fájdalmat, nem használjuk ki őket a saját céljaink érdekében.

Arra is figyel, hogy ne támogasson olyan monokultúrás termelési módokat, amelyek a Föld élővilágának elszegényítéséhez vezetnek. Egyik termék sem tartalmaz pálma- vagy pálmamag-olaját. A pálmaolaj nagy mezőgazdasági területeket igénylő előállítása ugyanis fenyegeti az esőerdőket és a benne élő állatokat, pl. az orángutánokat. 

A természet részei vagyunk, ránk is ugyanazok a törvények érvényesek, amelyek a világegyetemet irányítják. Ahogy egy üstökös sem döntheti el, hogy merre haladjon, miránk, emberekre is hatnak azok a külső és belső erők, amelyek az összes többi élőlényre. 

Harmóniában lenni a természettel nem csupán azt jelenti, hogy csodáljuk. Azt jelenti, hogy törekszünk a benne rejlő mélyebb értelem megértésére. Ez pedig nem lehetséges szeretet nélkül. Ez a szeretet megérti és elfogadja a törvényeket, és ami a legfontosabb: együttműködik velük.

 

A Lavylites kreációi a természet részei.

A legnagyobb felelősséggel összeválogatott anyagokból készülnek, fejlett technológia segítségével.

A kreációk minden egyes összetevőjét külön-külön minősítjük az előállítási helyét és módját illetően. Alaposan megvizsgálja a szennyeződésmentességet.

A Lavylites teljes felelősséget vállal a lehető legkisebb ökológiai lábnyomért és a helyénvaló hatásegyensúlyért. Ez számos szempont egyidejű mérlegelését kívánja. Bonyolultabb, mint amilyennek elsőre gondolnánk, hiszen ma már globális léptékben kell gondolkodnunk.

Teljes felelősséget vállal a Lavylites a kreációk minden alkotóelemének funkcionális hasznáért.

Saját standardot használ és fejleszt, amely szigorúbb az ismeretes rendszereknél.

Lavylites minden egyes napon tesz azért, hogy egyre közelebb működjön a nulla szennyezés és maximális hatás tartományához.

A termékek pozitív hatásait is számos vizsgálat igazolta már.

*forrás Lavylites

Az újdonságoknak, információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, az Instán, vagy Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!                                       

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Mi ketten és a Lavyl

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top