Mátraháza Lifestyle hotel, Leader challenge

” Mert kell egy csapat” Talán ez az az érzés ami a hétvége alatt a legnagyobb hatással volt ránk.

„Nagyszerű hétvége volt, minden szempontból, akár az emberi, akár az üzleti oldalát nézem. Fontos a kommunikáció, a célok, a jövőkép, elismerés, hiszen ezek erősítik a csapat összefogását, és alapozzák meg a további növekedés lehetőségét.”

Cégünk összefoglalójában azt gondolom minden benne van amit a bevezetőben szerettem volna átadni

KEDVES PARTNERÜNK!

Ez év márciusában újra meghirdettük a Leader Challenge jutalom hétvégékre történő minősülési időszakot. Számos Partnerünk végzett kitartóan, lelkesen és rendszeresen olyan munkát, melynek eredményeképpen részvételi lehetőséget kapott arra hétvégére, melyet saját országához hirdettünk.

Három helyszínre szerveztünk Leader Challenge hétvégét, melyből kettő júliusban került megrendezésre. Egyik a Magas-Tátrában, a Hotel Monfortban szlovák, lengyel és cseh partnereink részére, valamint Magyarországon a Lifestyle Hotel Mátrában a magyar, horvát, román, orosz és szlovén partnereink részére.

A résztvevőket arra kértük osszák meg velünk és partnereinkkel az ott átélt élményeiket, melyekből örömmel állítottunk össze egy rövid beszámolót, hogy bepillantást adjunk mi minden történt ezeken a hétvégéken. Bízunk abban, hogy ez bíztatást ad majd azoknak akik most még nem minősültek, a következő minősülési időszak feltételeinek teljesítésére.

Alábbiakban részleteket olvashatsz Partnereink visszajelzéseiből:

„Még egyszer köszönöm szépen, hogy részt tudtam venni a szlovákiai Montfort szállodában rendezett Lavylites hétvégén. Felejthetetlen élmény volt, nagyszerű pihenés a Lavylites kollégák és kolléganők társaságában. Azt a csodálatos légkört képtelenség leírni, ott kell lenni. Egy dolog viszont biztos, ennek a cégnek kiváló és nagyszívű emberek dolgoznak. Ezt tapasztaltam meg, amikor együtt töltöttük az időt, pihentünk a szállodában valamint igénybe vettük az összes ránk váró kényeztetést.”

Üdvözlettel, Anna Bastek

„Kedves Leaderek! Köszönöm a találkozásunkat. Köszönöm a kiváló légkört szép, hegyes, természetes környezetben. Végigkísért a pihenés nyugalma és a ránk váró kihívások energiája… a csúcs felé úton haladunk, menjünk oda és annyi Partnert vigyünk magunkkal, amennyit csak lehetséges, mert az egész ügy az emberek közötti kapcsolatokról, üzletről szól…Lavylites vezetőivel, óriásaival való találkozások, beszélgetések mindig nagyon inspiratívak, és most is így volt. Csatlakozzon hozzánk és a jövő évben szeretettel közénk várjuk Önt is!”

Janusz Kubiak

„Több szempontból tekintettünk várakozással a hétvége elé, de azt kell, hogy mondjuk le a kalappal. A környezet meghatározó volt abból a szempontból, hogy itt ténylegesen kikapcsolódás és pihenés az első. Csend, erdő, és madarak. Diszkrét, udvarias és maximális vendég központúság jellemzi a szállodát. A kiszolgálás és az étel kitűnő, mind választék, mind pedig minőséget tekintve. A wellness részleg, nagyszerű kikapcsolódási lehetőség, izzasztó pillanatok egyik másik szaunában, és sorolhatnám. A legfontosabb eleme ennek a hétvégének azonban a vezetőkkel való találkozás, beszélgetések, az elmúlt időszak, eredményeinek és az elkövetkező időszak megbeszélése volt. Kiruccantunk a Mátra csúcsára, és a Sástó parkba. A szombat esti vezetői értekezleten elhangzottak abszolút felvillanyozták a csapatot, ezért külön köszönet. A hétvége külön aktualitása, hogy a páromnak 22-re esik a születésnapja és azt itt a vezetőkkel ünnepeltük meg. Összefoglalva nagyszerű hétvége volt, minden szempontból, akár az emberi, akár az üzleti oldalát nézem. Fontos a kommunikáció, a célok, a jövőkép, elismerés, hiszen ezek erősítik a csapat összefogását, és alapozzák meg a további növekedés lehetőségét. Köszönjük ezt a hétvégét!”

Szentes Éva

„Kedves Lavylites Team! Örülök, hogy teljesítettem a Leader Challenge feltételeit, mert csodás pár napot töltöttünk Mátraházán a Lifestyle Hotel Mátrában. Már megérkezéskor feltűnt, hogy milyen kitüntetett figyelemmel, őszinte kedvességgel fogadtak minket. A vacsoránál az étterem nagy része a Lavylites Team számára volt elkülönítve. Le a kalappal, minden igényt kielégítő volt az étel-ital választék. Étkezés közben,után folytatódott a beszélgetés egy pohár kellemes száraz vörösbor kíséretében. Dr. Lupovici Jack, a cég vezetőségének képviseletében szombaton este csapatépítő tréninget tartott, sok értékes, új infóval amelyek nagy mértékben segítik további munkánkat. Megbizonyosodhattunk, hogy számítanak, építenek ránk a jövőben, más sebességi fokozatba kapcsolhatunk a letisztulás időszaka után. Az éjszakába nyúló, emelkedett hangulatot a másnapi alapos reggeli után, a búcsúzás, ölelések, puszik követték. Összefoglalva: rendkívül jól éreztük magunkat, hálásak vagyunk a cég gáláns vendégül látásáért, előre nem meghirdetett pluszokért, azért a megfizethetetlen érzésért, hogy együtt voltunk újra egy csapatként.”

Köszönettel: Barabás Gyurka

 

„Nagyon szépen köszönöm a kellemes hétvégét! Kitűnően éreztük magunkat, igazi feltöltődés volt a 3 nap! Különleges gesztus a Lavylites részéről!”

Kiss Gyöngyi

 

Köszönjük partnereinknek az őszinte, elismerő szavakat, a jövőben is azon leszünk, hogy még számos hasonló élményben lehessen részük. Mert a kiemelkedő teljesítményt a kifizetett jutalékokon túl felejthetetlen élményekkel is elismerjük.

Amennyiben kérdésed van az üzletünkkel kapcsolatban, kérdezz bátran.                                                       Elérhetőségeinket megtalálod az oldalunkon , vagy közvetlenül ITT a linkre kattintva

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top