Milyen hittel ültetsz magokat?

A növekedésnek sok szakasza van, az ültetéstől amíg a termés az asztalodra kerül. Ebben a folyamatban a tapasztalattal bíró „öregek”, bölcsek, pontosan tudják mennyi körülmény akadályozhatja, hátráltathatja hogy az eredmény évről évre kimagasló legyen. Így van ez egy ilyen fiatal céggel is, ahol kivételes és egyedi termékek sokasága mellett számtalan egyéb a növekedést nehezítő folyamatokat is be kell állítani a rendszerbe. Hogy minden fogaskerék a helyére kerüljön, addig számtalan kihívást és akadályozó tényezőt kell megoldani, kiiktatni a rendszerből. A növekedés sokszor láthatatlan, akárcsak az élővilágban. Csak a tapasztaltak és türelemmel bírók tudják , hogy a láthatatlanság nem egyenlő a tétlenséggel, csak minden folyamatnak megvan a maga időbeni szakasza, amit nem lehet gyorsítani, bármennyire is szeretnénk. Hogy követehetünk-e el hibákat a folyamat során? Igen biztosan, mit ahogy a közmondás is mondja, minden ösvényen vannak tócsák. Mi az ami mégis tovább visz utadon? Az egyetlen ami visz tovább az a HIT, az elkötelezettség hogy jó irányba haladsz azzal amit képviselsz.

A következő növekedési fázis kiinduló pontjához értünk. Most kell hogy nagyon figyelj, mi történik, mert részese lehetsz annak a növekedésnek amire mi a kezdetektől vártunk.

KEDVES PARTNERÜNK!

A Lavylites cég Magyarországon születetett, innen indult világhódító útjára. Számos Partnerünk és vásárlónk lelkesen vitte a Lavylites termékek jó hírét, melynek eredményeképpen a Lavylites termék ma már Európa számos országában kapható és hamarosan a világ egyéb földrészein is hozzáférhető lesz. Az elmúlt időszakban főképp a külföldi piacokon szerveztünk eseményeket, rendezvényeket, de most eljött az idő, hogy a magyar piacon is újra összehívjuk azokat a Partnereinket, akik hisznek Lavylites cég és a termékek jövőjében.

Komoly céljaink vannak a jövőt illetően, és ehhez megvalósítási terveken dolgozunk már most, amelyek jelentős támogatást nyújtanak majd minden elkötelezett Partnerünknek és azoknak is, akik eddig csak lelkes fogyasztói voltak a Lavylites termékeknek, de azok tovább ajánlásában még nem vettek részt.

Tarts velünk ezen a napon, nyisd ki a szíved és az elméd, hogy megérezd és megértsd, miért lehet számodra is egy igazán jövedelmező lehetőség a Lavylites cég jó hírnevét népszerűsíteni és terméktapasztalataidat is megosztani.

A rendezvény elnevezése: Lavylites Day Budapest

Időpontja: 2017. szeptember 23.

Helyszíne: Hotel West-End Hilton, Budapest

Időtartama: 11:00-18:00 óráig

 

A rendezvény pontos programját hamarosan közzétesszük, de arról már most biztosíthatunk, hogy színes és motiváló nap lesz olyan hazai és külföldi előadókkal, akiknek előadásai segítenek majd a termékek hatás mechanizmusának pontosabb megértésében és a sikeres fejlődéshez a network marketing üzletben.

A nap folyamán vendégül látunk egy délutáni kávézásra, melyhez üdítőt és aprósüteményeket is felszolgálnak majd.

A belépőjegyed augusztus 21-ig kedvezményes áron nettó 19€-ért vásárolhatod meg, augusztus 22-től pedig nettó 29€ lesz a belépőjegy teljes ára.

Baráti üdvözlettel:

Lavylites Team

Ez a meghívó Neked is szól, aki talán még azt sem tudja mi fán terem a vállalkozásunk, de keres, kutat egy olyan lehetőség felé amivel kinyílik előtte a világ, és megvalósíthatja személyes, és üzleti céljait is.

Amennyiben felkeltette a figyelmed ez a néhány információ, akkor keress meg minket az elérhetőséginken

További üzleti és egyéb információkért kattints ide

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top