Megéri kihasználni a promóciókat?

Hogy a fenébe ne?! Hát persze, mikor ennyire professzionálisan van kitalálva, és ilyen jól van összerakva? Miért is érdemes kihasználni a promóciókat, ha a céged csinál ilyen programokat? Egyrészt, ha vezető vagy akkor, üzletemberként és vezetőként kell cselekedned. nyilvánvaló, ha egy ilyen promóciót indít a céged akkor egyrész több értéket kapsz a pénzedért, nyilván ez maximálisan meg fogja érni neked, ráadásul még visszatérítést is kapsz érte. Tehát jól jársz egyértelműen. Itt láthatod  videóban a részleteket, és az egyéb érdekességeket!

De miért fontos a másik pont is, miszerint vezetőként is gondolkoznod kell. Mégpedig a csapatjáték az egyik. Csapatban gondolkozni tervezni és megcsinálni bármit sokkal, de sokkal könnyebb. A nyár közepén mikor dübörög a kánikula, sokan úgy gondolják (bevallom régen mi is) hogy nyáron, a hálózatépítés kuka, új embereket elindítani kuka, növekedni , na ne szórakozz már, hát nyár van! Ahogy mondtam, régen  kicsit másképpen láttunk néhány dolgot. De, térjünk vissza a storyhoz. Amikor megkaptuk a promóciókról az információt mi már egy növekedési lendületben voltunk. Vagyunk :). Az egész csapatunkban vezetőktől lefelé, sokszor beszéltünk az akcióról, az előnyökről és arról, hogy tudnak  minősülni, ezzel a koncepcióval, ha ezt promózzuk. Mit csináltunk? Nyilván az első héten a zoom meetingen, a közösségi oldalakon, a csoportokban erről beszéltünk, elmondtuk a lehetőségeket az előnyeit a promóció részleteit. A második hét végére beindultak a csoportunkban a rendelések ezekre a promóciós csomagokra, és ez folyamatosan nőtt a promóció végéig.

Mit jelentett ez a promóció a hálózatépítésben? Több új üzleti partnert, és új regisztrált vásárlót. Mit jelentett számunkra? Egy dolog biztos lett számunkra, nekünk tapasztalat, neked jótanács,  hogy növekedés, csak akkor fog történni, amikor Te eldöntöd, vezetőként. Más nem fogja megcsinálni helyetted. Ezentúl annak is nagy a valószínüsége, hogy amennyiben mi nem így állunk a promócióhoz, akkor fele eredménye nem lett volna. A mikor nem számít, az üzletben, a döntés és a cselekvés hozza meg az eredményt, ez pedig csak rajtad múlik.

Most kezdődik az év utolsó harmada. Célok kitűzve  és döntések meghozva. Hamarosan itt a vezetői meeting, ahol lépésről lépésre megtervezzük ezt az időszakot. Ma érkezik a következő időszakra szóló promóció ami igazán izgalmasnak ígérkezik. De erről majd a következőekben fogok hírt adni.

További részletekért keress minket Most! Itt tudsz elérni minket 

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top