Miért a Lavylites? Tények és őszinte gondolatok

Home / Üzleti Információ / Miért a Lavylites? Tények és őszinte gondolatok

Miért a Lavylites? Tények és őszinte gondolatok

Egy üzletről csak akkor mondanak nagy szavakat, ha el kell valahogy adni a koncepciót. A nagy szavak, a nagy rábeszélés mögött mindig valami sántít. Persze nem mindig az üzlet és annak részletei a hibásak, hanem maga az ember aki szeretne előre jutni az üzletével. Nyilván senki nem tökéletes, de azt gondolom, hogy a legnagyszerűbb helyzet az , ha egy nagyszerű üzleti lehetőséget, egyszerűen és őszintén ajánljuk fel egy leendő partnerünknek, legyen ez ismerős , kolléga, szomszéd, vagy az ajánlásra kapott nagyvállalkozó. 

Hiszem hogy a mai nagy hangzavarban, ahol szeretné minden törekvő ember megtalálni a boldogulását, igen fontos, hogy egyrészről maximálisan képben legyünk a saját üzletünk részleteivel, másrészt pedig elő kell ásni, vagy megtanulni, hogyan kell és érdemes a másik emberrel kommunikálni. Nem könnyű műfaj, elismerem, és pontosan tudom, hogy van miért erről beszélnem, mert ha valaki, akkor nekem is volt és van mit tanulnom ebben a műfajban. 

Hiszem, hogy lehet jobban, eredményesebben, a másikat is tisztelve, elfogadva minden tekintetben, előre haladni az üzletben. 

Visszatérve sok üzlet jön, van, megy kis hazánkban, hogy miért? Mert a magyar üzletépítők híresek a tenni akarásukról, a munkabírásukról, eredményességükről. Van egy üzlet, amiről sokan hallottak, ezt is azt is, többségük tények nélkül ítélt, mint ez sokszor előfordul mindannyiunkkal. Van egy üzlet, egy kivételes termék család, nincs párja a világon (tudom ez olyan meseszerűen hangzik), ennek ellenére igaz. Ez az az üzlet amire hat alkalommal mondtam NEM-et. Ma nem tudnál hat ökörrel elhúzni innen, pedig voltak kihívások bőven. És tudod mi az igazán ütős ajánlat benne? Hogy végre Te aki szerettél volna egyszer igazán egy nagy nemzetközi üzletet, most itt a lehetőséged megcsinálni! Miért van az, hogy Német, Osztrák, Lengyel, Svájci partnerek imádják ezt az üzletet a termékeivel marketingjével, Tulajdonosával együtt? 

Előre is köszönöm ha követsz minket a facebook oldalunkon. Legyél tisztában a tényekkel.

A választ keresd magadban is, és ha kíváncsi vagy a részletekre, a mi MIÉRTÜNK-re akkor nézd meg a videót

Legyél képben , tudd meg a részleteket, keress minket MOST

Szentes Éva +36706773077    Torma Károly +36706773077

Kövesd az oldalunkat a facebookon!    Kattints ide, előre is köszönjük a bizalmat és az érdeklődést

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 
error: