Orylium Bleu a Lavylites-tól  

Orylium Bleu……..

Mi történik, ha egy újdonság bevezetésre kerül egy Network marketing hálózatban?  A vezetők, az elkötelezett termékfogyasztók természetesen azonnal kézbe akarják venni, kipróbálni, megérinteni, megérezni a hatását. Hogy aztán mekkora hatású lesz a hálózatban egy új bevezetésű termék, azt mi nem tudjuk. De azt igen, hogy itt a Lavylban, szinte minden termék bevezetése önmagában megér egy misét. Más cégeknél beharangozzák, megérkezik, eszik, isszák, szedik, kenik szinte mindegy, messziről jön, örülnek neki.

Nem úgy, mint itt a Lavylban!

Ahol ismered, látod az embert, aki megálmodja, kitalálja, előállítja, a csodákat!

Egy levegőt szívsz, vele egy országban lüktet a szívetek, magadénak érzed, ez ebben a különleges!

A kezedben a lehetőség hogy vidd hírét a világban! Élj vele ……tudod

„Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl” TK

Az elmúlt év májusában Fuldában a Lavylites Day-en sokan a résztvevők közül kipróbálták az izgalmas nevű Orylium Bleu étrend kiegészítőt.  Itt olvashatsz róla

Akkor még csak a jövőbeni terveinkben szerepelt egy új táplálék kiegészítő termék bevezetése. A fuldai előadásában a Lavylites alapítója Jakabovics Tibor is beszélt már a jelenlévőknek az Orylium  Bleu átfogó sajátosságairól és sokan a későbbiekben meg is tapasztalhatták ezeket a tulajdonságokat.

Az Orylium Bleu komplex hatása a fizikai állapotra messze túlmutat azon, amit az egyes összetevők külön-külön kifejteni tudnának. Így bátran ajánljuk minden kedves Vásárlónknak, hogy a termék kipróbálásával bizonyosodjon meg maga arról, hogy a saját szervezetének működésére milyen hatással van.

Az Orylium Bleu 2018. január 22-tól, azaz mától megvásárolható a Webshopban.

Autoactiverben 2018. február 27-től lesz rendelhető.

Hiszünk abban, hogy ezzel a termékkel egy újabb sikerterméket adunk a Vásárlóink és Partnereink kezébe és lehetőséget biztosítunk a harmonikus, kiegyensúlyozott mindennapok megteremtéséhez.

Bízunk abban, hogy hamarosan minden Partnerünk az Orylium Bleu-vel kapcsolatos pozitív tapasztalatairól fog beszámolni nekünk és ismerőseinek.

Fordulj hozzánk kérdéseiddel, állunk rendelkezésedre. Megtalálsz minket az elérhetőségeinken

Előre is köszönjük hogy követsz minket facebook oldalunkon

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top