Miért ne ajánlanád, ha egyszer jó?! Ráadásul megéri!

Figyelmeztetés!

Nem evvel a cikkel kéne kezdened az információkat összeszedni a Royaltie online rendszerről. Kérlek, vedd komolyan, mert félre fogod érteni, amiről itt lesz szó. Biztos? Igen, biztos vagyok benne.

Na, ez után a kellemes bevezető után hadd mondjam el pár pontban miért kezdtem így.

Te, aki vállalkozó vagy, mikro, egyéni, BT, vagy teljesen mindegy milyen formában vállalkozol, egyértelmű, hogy (na, jó a legtöbbnek) hogy a vállalkozásában növekedést, terjeszkedést, forgalom és bevétel növekedést szeretnél. Mikor, és hogyan? Szerintem sokszor jár ezen a fejed.

Az előző videókban többször beszéltem már erről, hogy szerintem mi az akadálya, hogy ez sokaknak nem sikerül, de egyre többen vannak, akik megteszik a lépéseket ahhoz, hogy ez megtörténjen. Persze nyilván ez létkérdés is egyben. Na de beszéljünk a lényegről, de ahhoz hogy egy húron pendüljünk meg kellett tennem ezt a kis kerülőt.

Ha pedig a folytatás előtt gyorsan megnéztél egy két videót, a youtube csatornáról, azt külön megköszönöm.

Mikor vagy hiteles a vállalkozásodban?

Itt gondolj csak arra, amikor azt hallod, Aki tudja, csinálja, aki nem, az oktatja? Hányszor fordult elő veled, hogy egy ismerősöd hétvégi grillpartinál megmondta a tutit, hogy kéne csinálnod a vállalkozásod? Több kötetes olvasmányt lehetne összedobni szerintem az „okos” ismerősöktől, ismeretlenektől pláne 🙂

A hálózatépítők között sokan úgy tolják az üzletet az arcodba, hogy fogalma sincs üzletének a részleteiről, és számára csak egy fontos, hogy regisztrálj, aztán mire körülnézel és kérdeznél valamit, már ott sincs. (megjegyzem a nagy átlag nem hajlandó fejlődni)

Remélem, egyetértünk abban, hogy akkor vagy igazán hiteles, ha amiről beszélsz és tanítasz, ahhoz a gyakorlatban is értesz.

Azért kellett ezeket tisztáznom veled, mert amellett hogy a Royaltie online rendszert használni a vállalkozásodban nemcsak azért előnyös, mert segíti a vállalkozásod növekedésében, hanem mert megéri ajánlani is.

Nézd meg a videót, adj rá hangot

Nulla költséggel havonta?

Miért ne lehetne ingyenes a vállalkozásod marketingje?

Szerencsére ez a rendszer rendkívül egyszerű és extra tudás sem kell hozzá. Amit elsősorban ajánlani szoktam a partnereknek, mindegy milyen szakmai területen van, mondja el mindenkinek. (Amikor a sajátja kész)

Amennyiben a marketing tervet még nem láttad, a legegyszerűbb példa a matekra az, ha van három ismerősöd, üzlettársad aki elkezdi használni a rendszert, akkor a Te havi költséged NULLA.

Innen van tovább is nyilván, ha érdekel, akkor itt a link a faék egyszerű affiliate kifizetési tervről.  Az egyszerűsége mellett nagyszerű, mert passzív és stabil mellékes lehet. 

Miután megnéztél néhány információt és úgy gondolod, hogy itt az ideje beszélni a részletekről, akkor kérj egy  számodra megfelelő időpontot,    hogy átbeszéljük a kérdéseid

Ha szeretnéd kipróbálni a 3 napos Free hirdetési lehetőséget, akkor élj vele!

Szerda este 20.00-kor tartunk, ingyenes tájékoztatót ahol bele tudsz nézni a részletekbe, miről is szól a Royaltie online rendszer.

Zoom konferencia linkjét itt találod    

További infókért legyél velünk Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress engem,és kérdezz, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Karesz 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top