Mosogatófiú, aki Bentleyben nyomja padlóig a gázt

Már, ha úgy gondolja, ha aznap abban érezné jól magát. Hogy éppen melyik országban tartózkodik, melyik tengerpartról küld videót, az Őt követőknek az nehéz követni. Népszerű és sikeres, nem véletlenül. Ami fontos a tudása, teljesítménye, eredményei megkérdőjelezhetetlenné teszik a sikerét. De, nem volt ez mindig így.

Olvasva az élettörténetét, lehet, hogy gyorsan eldobnád a Pzs-det amibe éppen telesírtad a nagy bánatod, mert nem dícsértek meg a mai prezentációd után. Viccelsz? Jobb, ha utánanézel a fickónak, Randy Gage, és hogy jobban képbe kerülj, azt is érdemes tudni, hogy évi millió dolláros bevétele van az MLM-ből, amit Te lehet, hogy éppen lepiramisozol, mellette a világon kapkodnak utána, hogy tanulhassanak tőle. Egy nap vele, na nem személyesen, csak úgy a sorok között ülve, valószínű sokaknak nem lenne elég a fizetése a jegyre. Pedig, életváltó lehetne számodra egy találkozó vele.

Nem sok, olyan Top Network marketinges szakember van a világon, aki szakmailag és hálózatépítőként is a Top kategóriába tartozik. Több besteller szerzője, rengeteg előadás van mögötte és elárulom nekem azért jön be, mert letisztult és másolható, alkalmazható tudást ad.

Igen most már kinyögöm végre, igen Ő az aki elfogadva a Lavylites meghívását, egy szakmai napot tart azoknak, akik vagy minősültek, vagy megvették a jegyet. Elárulom, erősen korrekt áron juthatsz hozzá, még ha időben kapcsolsz. Nem árt ha tudod, nem szokott csak úgy MLM cégekhez járni. Ez óriási lehetőség számodra is, mert elsőkézből tanulhatsz, kaphatod meg a naprakész tudást, és azonnal alkalmazhatod is.

Az ember csapatban érzi jól magát, kevés az olyan remete tipusú vezető, aki önszuggesztióval építi-építette fel az üzletét. Kell, hogy lásd, nem Te vagy és leszel az egyetlen, aki hisz és lelkes ezért az üzletért. Egyrészt számodra is óriási élmény egy ilyen világklasszistól tanulni, látni hallani, egyáltalán jelen lenni egy térben vele, mert ilyen alkalom nem mindennap van. A Lavylites üzletet jól ismerő vezetők pedig pontosan tudják, tudjuk  hogy ennek hatalmas presztís értéke van, amit a nemzetközi piacokon lévők fognak inkább értékelni, mint a hazai piacon.

De a világ nagy országai, kontinensei felé elinduló, Lavylites neve, már egyre nagyobb figyelmet generál azokon a piacokon is, ahol sokkal nagyobb múltja, ereje, van az MLM szakmának. Randy Gage meghívása, szakmai, és azt követő napon történő részvétele, sokaknak felkelti az érdeklődését, a Lavylites irányában.

További részletek a Lavylites hírleveléből 

November 24-én ismét Bécsben az ACV-ben kerül megrendezésre a Lavylites International Convention, melyre meghívtuk a méltán világhírű előadót és trénert, üzleti bestseller író Randy Gage-t. Randy magával ragadó előadásából, a saját életéből vett példa segítségével megismerheted az álmok erejét és azt, hogyan tápláld a saját álmodat, hogy elegendő energiával lásson el a napi tevékenységhez. Ezen túlmenően még sok témát felölel Randy előadása, de erről részletesen majd egy későbbi hírlevélben még írunk.

A rendezvény előtti napon november 23-án Randy Gage egy egész napos Workshop keretében vezetés- és üzletépítés témában fogja képezni, tanítani a Lavylites Partnereket. Randy Gage személyes üzenetét a bécsi előadásaival kapcsolatban az alábbi linken megtekintheted:

https://lavylites.wistia.com/medias/qx8ttmahzd

Erre a Workshopra március eleje óta kapható jegy a webshopban, melynek ára nettó 199 Eur. A belépőjegy az egész napos workshopon való részvételre érvényes, ellátást nem tartalmaz, de a helyszínen büfé áll majd a résztvevők rendelkezésére.

Az eseményen minősültként is részt vehetsz a Lavylites vendégeként, ha az alábbi kihívások valamelyikét teljesíted:

  1. Új belépőként – amennyiben a regisztrációtól számított 60 napon belül eléred a START UP szintet, akkor tiéd 1 db belépőjegy Randy Gage egész napos Workshopjára.
  2. Régi partnerként – a kihívás kezdetétől a végéig bármely 6 hetes időtartam alatt, regisztrálj személyesen 4 új partnert 400 PV-s Business Pack-al, és tiéd lesz 1 db nettó 199€ értékű jegy Randy Gage egész napos Workshopjára.

A kihívás kezdete 2018. március 06.

A kihívás vége: 2018. november 19. illetve a rendelkezésre álló jegyek erejéig.

A Workshopra még bárkinek van lehetősége minősülni is, hiszen az aktuális héttel együtt még 4 hét áll rendelkezésedre, hogy teljesítsd a kihívás feltételeit és biztosítsd a helyed mielőbb!

Bízunk abban, hogy ez a kihívás igazi támogatást ad mindazoknak, akik eltökéltek abban, hogy 2019-ben átütő sikereket érjenek el a Lavylites üzletük fejlesztésében.

Számunkra inspiráló és megtisztelő, hogy Randy Gage elfogadta a meghívásunkat és a Workshopon és a Lavylites International Convention-ön is tanítani fogja a Lavylites partnereket, így bízunk abban, hogy Te is élsz ezzel a lehetőséggel és ott leszel velünk mindkét napon!

“A világmindenség semmit sem adhat a markodba amíg abban olyan dolgokat szorongatsz amitől meg kellene szabadulnod” Randy Gage

További részletekért keress minket Most! Elérhetőségeinket itt találod 

Faceebook oldalunkat ha még nem láttad akkor itt ragadd meg az alkalmat hogy követsz minket!

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

 

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top