Bizonyítottan hatékony módja, hogyan legyen eredményesebb a jövő építésben

Valószínüleg nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne szükség az elköteleződésre, már ha eredményt szeretnénk. Legyen ez üzlet tanulás, gyereknevelés, persze ezt jó ha (normális esetben) megelőzi egy elkötelezett párkapcsolat. Folytathatnám a sort vállalkozással, sporttal, tulajdonképpen mindennel amiben kiemelkedőt szeretnénk alkotni. Talán a legjobban a vállalkozói szféra az, amiben szinte kézzelfogható és látható az eredmény ha valaki kiemelkedik az átlagból.

Persze, most oldalakon keresztül írhatnám a felsorolásszerűen a legfontosabbnak tartott kritériumokat, hogy mik azok, ami-amik nélkül nem lehet kiemelkedőt alkotni egyik vállalkozásban sem.  Mégis van két olyan pont ami mindezek a paraméterek elé be kell hogy kerüljön és szinte teljesen mindegy, milyen vállalkozásról legyen is szó.

Ezzek közül is az első a döntés, az akarom szó itt talán a legerősebb ami kifejezi az elkötelezettséget, de a második, vagyis a cselekvés nélkül az egész mit sem ér. Egyszerűen elfakul az akarom, és csak egy kis rózsaszín álommá korcsosul cselekvés nélkül. Mielőtt még elkezdenéd felsorolni a többi összetevőt, mint egy mesterszakács a tanulónak, igen igazad van, de ha belegondolsz ez az első kettő összetevő az alfája-omegája, ennek a gondolatmenetnek.

Ez a bevezető nem lenne most itt, ha nem lenne apropója a mi vállalkozásunkat illetően. Minden vállalkozásban így a miénknek is van egy igazi ünnepe a nemzetközi találkozója. Minden üzletben kell hogy legyen rendszer, és mint tudod az MLM üzletben is vannak alap lépések amiket az eredményességed érdekében jól teszed ha nem hagysz ki.

Az egyik ilyen alap lépés, hogy minden rendezvényen ott kell hogy legyél, amit a cég, a vezetőd, felsővonalad szervez. Kérdezheted, hogy miért, de vajon a munkahelyeden is feltennéd ezt a kérdést, vagy megkérdőjeleznéd a főnököd elvárását, azzal a kifogással, hogy nincs kedvem , pénzem, nincsen ott egyik kollégám akivel jól érzem magam…….stb stb. Kifogások és nyafizások. De eredményt azért szeretnél, előléptetést prémiumot, nálunk pedig több bevételt, passzív jövedelmet. Na de nem is ragozom tovább, ünnepre készülünk, Lavylites Convention-ra ami Bécsben lesz a legalkalmasabb helyen az Ausztria Centerben.

Olvasd tovább a részleteket

Kedves Partnerünk!

Hamarosan elérkezik a nap, amelyre már sokan, hosszú hónapok óta készülünk. November 23-án és 24-én kerül megrendezésre Bécsben a Lavylites éves nemzetközi nagy rendezvénye.
Az eseménysorozat első napján, november 23-án a világszerte ismert előadó Randy Gage „Hogyan lehetsz Te is MLM Rocksztár” workshopja.
Ez a workshop megmutatja neked is, hogy kerüld el, hogy „daráló” legyél, és hogyan lehetsz helyette egy valódi MLM Rocksztár.
A nap hatékony programja keretében meg fogod ismerni
A hét legfontosabb területet ahol a megfelelő kultúra létrehozása kritikusan fontos –
és azt is, hogyan hozd létre.
Hogyan dolgozz a különböző vonalakban lévő csapataiddal, hogy erősebb csoport
szinergiát hozz létre.
Mit tehetsz, amikor a vezető leválik a csoportról és a saját útját kezdi járni.
A stratégiákat, amivel hitet tudsz építeni a csapatban; és
Vezetés fejlesztési stratégiákat, amelyek feltörekvő csillagok új generációját hozzák
létre néhány havonta.
Randy kétségtelenül több MLM milliomost, és multi-milliomost hozott létre, mint bárki más. Ezen hatásos workshop keretében felfedi azokat a pontos módszereket, melyeket minden eddigi csúcsot megdöntő növekedéséhez használt.
Ha eddig még nem tetted meg, biztosítsd a helyed most, mert az ott megszerzett ismeretek jelentős üzleti növekedéshez segíthetnek hozzá Téged és partnereid.
A Randy Gage Workshopra 199 Eur + áfa áron még kapható jegy a webshopban. A workshop kezdés időpontja 11 óra.
A workshop ideje alatt a második szinten a büfé üzemel, ahol 09:00-16:00 óráig hideg és meleg ételeket, kávét, üdítőt lehet vásárolni.
A 09:00-11:00-ig tartó regisztráció alatt és a szünetekben a Lavylites Design Shop üzemel az E teremben, valamint este 19 óráig lehet a jelentkezőknek átvenni a futáshoz kapott ajándék zsákot, valamint rajtszámot az E terem bejárata mellett.
A 24-ei napot a Morning Light Runnal kezdjük, melynek helyszíne a Donau Park és együtt élhetjük át a napfelkeltét a futó program keretében.
A távok 3, 6 és 9 km. Gyülekezés 6 órától az Austria Center Vienna- ban. / Bruno Kreisky Platz/
Mi már gyúrunk rá
Sokadikra összejött, Unó-már furán néz rám mi a bajom
A futás után szeretettel várjuk a futókat az Austria Center Vienna 2. emeleti büfében, ahol vendégül látjuk őket kávéval, teával és harapnivalóval.  A futáshoz az ACV 2 emeletén paravánok segítségével átöltözési lehetőséget is igyekszünk biztosítani.
A Lavylites International Convention napján:
09:00 órától kezdődik a regisztráció a rendezvényre. A rendezvény 11.00 kor kezdődik.
A Lavylites Design Shop 9-10.45-ig és a szünetekben tart nyitva, ugyanezen időszakokban a Special Packek is folyamatosan átvehetők.
Nap folyamán kétszer lesz szünet: az ebédszünet és a délutáni kávészünet. Az ACV 2. emeletén a fizetős büfé is folyamatosan üzemel.
23-án 11.00 tól -18:00 -ig és 24-én 10:00-18:00 óráig szombaton gyermek foglalkozásokat is biztosítunk 6 éves kortól , a Lavylites Junior Clubban.
A Junior Club korlátozott számú gyermeket tud fogadni, ezért előzetes jelentkezés szükséges az event@lavylites.com email címen.
A gyermekek étkezését a szünetekben a szülőknek kell megoldani. A Prémium jeggyel rendelkezők gyermekei számára 14 éves korig az étkezés biztosított a szülőkkel együtt, az ehhez szükséges karszalagot a regisztrációnál átadjuk.
Az „ A „ teremben ahol a rendezvény zajlik, a minimum korhatár 14 év. Házi kedvenceket nem engedünk a terembe, a speciális fény- és hanghatások miatt.
Arra kérjük kedves résztvevőinket, hogy az első előadás szakasz után elhangzó felkérés alapján a lehető leggyorsabban hagyják el a rendezvénytermet, hogy a színpadi átépítést időben tudjuk kezdeni és befejezni. Előre is köszönjük az együttműködést..
Mindkét napon az alábbi nyelvekre biztosítunk tolmácsolást: magyar, angol, német, spanyol, szlovén, cseh, lengyel, görög, orosz, horvát, olasz. A november 24-i International Convention-re a Prémium jegyek elfogytak, de a Basic jegy  még kapható, melynek ára 49 Eur + áfa.
Szeretettel várunk a Lavylites International Convention rendezvényein!
Üdvözlettel,
Lavylites Team
További részletekért keress minket, az elérhetőségeinken 
Hamarosan indul a RENDSZER!
Barátsággal
Vica és Karesz

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top