Napról napra fogy, és nem tehetsz ellene semmit!

Mindannyian különbözőek vagyunk, más-más értékrenddel, más célokkal, háttérrel. Azt gondolom, szerencsére. Mindannyiunknak megvan a maga folyója, amin hajózunk. Az életed a te vállalatod, aminek te vagy a vezérigazgatója, tulajdonosa. De ennek ellenére, hogy ennyire különbözőek vagyunk és más a folyónk is, amin hajózunk, mégis van valami, ami közös bennünk.

Ez pedig, hogy az idő mindannyiunknak behatárolt és egyikünk sem marad örökké fiatal.

Még valami közös bennünk, hogy jobb életet szeretnénk magunknak. Hogy ez kinek miben valósul meg, több ruha, csillogó életvitel, vagy utazások, tanulás, szabadidő, család, hírnév, és még sorolhatnám, de ezt mindenki saját értékrendje alapján dönti el. Ha társaságban megkérdezed, a többieket kinek mi van a bakancslistáján, sokszor előfordul, hogy, hasonló célok vannak azokon a bizonyos listákon. Az is elgondolkodtató, hogy különböző értékrendű emberek ugyanazon pontra, célokra vágynak azon a bizonyos bakancslistán. Vagyis mindegy milyen célú, szándékú, érdeklődésű emberek akarják azt a bizonyos célt a bakancslistán, az eszköz ugyanaz, amivel eljuthatnak ugyanarra a helyszínre.

A célok tehát és ezen belül a jobb élet lehetnek igen eltérőek egymástól, mégis ugyanazon dolgok kellenek hozzá, és ez nem más, mint a PÉNZ és az IDŐ. Nagy vita téma mindkettő, pedig azt gondolom, hogy mindkettőre szükség van ahhoz, hogy minőségi életet élhessünk. Hamis prófétának tartom azt, aki úgy gondolja, hogy nem kell a pénz. Igaz a pénz valamire alkalmatlan és valamire viszont jó. A belső béke nem igazán a pénztől függ, de mit számít a belső béke, ha egy családtagodnak műtétre van szüksége és a pénz nincs meg hozzá. Persze lehetsz te rendkívül sikeres vállalkozó a külvilág felé, de belül feszült és depressziós vagy, mert mindig csak az irigységgel találkozol, és soha nem ismerik el a munkádat.

Mi a fontosabb a siker vagy a belső béke? Pénzzel vagy pénz nélkül? Azt gondolom a pénz helyes felfogása, értékelése az életünk során sokat segít ezt tisztázni magunkban. De itt van a másik tényező, ami nélkül megint csak semmit nem jelent a pénz, ha nincs elég időd hozzá. Mire gondolok? Lehet, hogy azonnal beugrik, nálad a kép mi lenne, ha az idő és a pénz nem lenne akadály, mit tennél, hol lennél, mit csinálnál szívesen? Van ismerősöm, aki végre szabadon festhetne, amikor ihlete támadna, van, aki elmenne a barátaival egy tengeri horgász túrára, és nem csak a TV-ben élné át az izgalmakat. Van, aki a családjával menne egy álomnyaralásra lakóautóval, vagy lakóhajóval, mindehhez megfelelő anyagi háttérrel és kötetlen idővel. Téged érdekelne?

Megteheti?  Meg! Mert az idő és a pénz az, ami megadhat számodra mindent, amire vágysz. Természetesen értékrendednek megfelelően.

Ismerek ilyen embereket? Igen, és mi is pontosan tudjuk milyen érzés. Az idő az a valuta, amit nem tudsz kamatoztatni, nem tudod növelni a tőkédet. Ez a legrosszabb benne nem tudod, mennyid van, állandóan fogy, és nem tehetsz ellene semmit.

Tehát egy nagyszerű élethez pénzre és időre van szükséged megfelelő mennyiségben.  Szabadidő, némelyeknek a hétvége, vagy a szabadság jut eszébe, holott mindezidáig nem erről beszéltem. A szabadidő az, amit szabad akaratunkból korlátozások nélkül élhetünk meg. Szabad embernek pedig az mondható, aki egyszerre rendelkezik idővel és pénzzel. Annyi pénzzel amennyi a céljaihoz kell nem feltétlenül milliókról havonta, bár ez ne fogjon vissza véletlenül sem. Szabad, hogy azzal foglalkozzon, amivel szeretne, kényszerből vállalt korlátozások nélkül.

Ne csak megéljen, túléljen, vegetáljon. ÉLJEN!

Ha ezt sikerült megfelelően átadnom a számodra akkor most mondhatod, igen ezt értem, végül is nem sok újat mondtál, amit ne tudtam volna eddig is. Értem, akkor most már elárulom a lényeget, amit eddig tartogattam. Te is elérheted! Kell hozzá idő, igen kb. 2-3, Max. 5 év, a 35-45-el szemben, ami kötelező és elég rögös. Rajtad múlik meddig tart.

Az információ nálunk van a lehetőséget a kezedbe adjuk. Két dolgod van az egyik, hogy hidd el lehetséges, a másik hogy a hozzávezető út már megvan, csak végig kell menned rajta.

Útvonaltervet itt találod menj végig az információkon

Amennyiben kíváncsi vagy mi hogyan és mivel foglalkozunk keress meg minket ide kattintva látod az elérhetőségeinket.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, , vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan újabb információkkal jövünk!                                                                        Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most!

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top