Egyszerű és könnyű lépések, melyek garantálják, hogy gyorsan milliomos lehetsz!

Lehetsz?

Kőkemény kérdések az MLM-ről és válaszok amelyeket egy leendő hálózatépítő garantáltan tudni akar

Még mindig sokan vannak, akik benyalják az ilyen és hasonló hangzatos szövegű és sokszor bizonytalan hátterű üzleti ajánlatokat. Legjobban tetszik, mikor a nem kell dolgoznod, csak regisztrálj be …… kezdetű mondókákkal találkozom a felületeken.
Legtöbbször ezeknek az ajánlatoknak az a vége, hogy megint és újra, csalódást okoznak a szerencsét próbálóknak. Mert mindenki szeretne több pénzt keresni / találni, de az árát még mindig kevesen akarják megfizetni. De minek is?

Az igazi, valós, jobb, több lehetőséggel bíró jövedelem árát! De mi is ez a lehetőség, ami mögött ez lehetőségként csillog, a sok könnyen gyorsan milliomos lehetsz ajánlat mögött? Elárulom azt, amit már Te is tudsz, hiszen találkozol vele nap, mint nap, mert csak akkor nem, ha a nagy kerek erdő mélyén élő remete vagy.

Ugye már magadban ki is mondtad a sokak által utált 3 betűs szót MLM…….Vaóóóóóó

Érdekes, van, akiben izgalmat, siker érzését, lehetőséget, örömöt, szemében csillogást váltanak ki ezek a betűk, illetve a mögötte található tartalom, ellentétben azokkal akikben utálatot, megmagyarázhatatlan ellenérzést váltanak ki és még sorolhatnám a negatív kifejezéseket. Egy biztos valamiféle érzelmet mindenkiben kivált.
Én szeretem, Mi szeretjük a párommal. Nem célom megváltoztatni a gondolkodásod, és mindenképpen elkerülném azt, hogy tetszelegjek egy mindentudó MLM-es képében.

Úgy tudom, tökéletes alapokkal indul mindenki a születésekor, nyitottak vagyunk mindenre, kíváncsiak, célorientáltak, gyakorlatiasak, vidámak vagyunk, őszinték, barátkozunk, sírunk nevetünk, egyszóval tiszták vagyunk. Tökéletes alap arra, hogy az életben mindent elérjünk, amit szeretnénk.

Mi történik húszegynéhány év múlva? Vagy még annyi sem? Elveszítjük ezeknek az értékeinknek jelentős részét. Az okokra nem térnék ki, mert szerintem, ha rászánsz pár percet, talán Te is fel tudnál sorolni jó párat, pillanatok alatt. Na persze, ehhez kell őszinteség és képesség a tükörbe nézésre. Valljuk be nem könnyű magunknak bevallani, hogy jelentősen elveszítettük gyerekkori énünk sok-sok jó tulajdonságát.

Lehet ezen változtatni? Szerintem, igen! Kell-e? Nagyon is fontos! (lenne)

Elérve a felnőttkort, többségében különböző sémák alapján reagálunk helyzetekre. Van, aki nyitottabb van, aki zárkózottabb, hogy csak a legegyszerűbb változatot említsem. Ezek után számtalan variáció létezik természetesen. Gondold csak végig, Te hogyan reagálsz az MLM kérdésre, illetve milyen reakciókkal találkoztál, találkozol az üzleted építése során.
Azt gondolom, az MLM üzlet megítélését szinte minden esetben, emberi tényező befolyásolja. Gyakori eset, hogy az MLM szó hallatára szó szerint néhányan felháborodnak, dühbe jönnek, és mindenféle „okos” jelzőkkel illetik ezt az üzleti lehetőséget, formát. Találkoztam mindenféle reakcióval az évek során, egy ideig személyesen is megérintett, és aztán rájöttem ez nem az én érzésem, gondolatom. Hanem az Övé.

Hogyan is működik az MLM üzlet?
Rengeteg szakkönyvben olvashatsz erről a témáról, gyakorlatilag évente több tucat könyv jelenik meg magyar nyelven is ezzel a témakörrel kapcsolatban. A kérdés csak az, hogy Te hánnyal találkoztál vagy találkozol? Ugyanis a tapasztalatom az, hogy a MLM –ben résztvevők nagy %-a nem, vagy csak egy két könyvet olvasott ebben a témában.

Na de hogy is kerül a csizma az asztalra? Azaz hogyan, mitől működik, ha valaki elindul ebben az üzletágban?
Tegyük fel, hogy kiválasztottad a megfelelő üzletet, ami neked szimpatikus, egy megfelelő szponzor /vezető talált meg az ajánlattal, és meghoztad a döntést. Regisztráció és a megfelelő üzleti induló csomag kiválasztása után, mondhatjuk teljes jogú partnerré léptél elő. Beszéljünk kicsit az első hibákról is. Bedumáltak az üzletbe, befizettették veled lehetőleg a legnagyobb csomagot. Óriási hiba mindkét fél részéről. A Szponzor, csak a csatlakoztatási jutalékra hajtott, Te meg bedőltél a nyomásnak. Jó esetben kapsz egy hajcsárt, aki lendkerekes autót akar csinálni belőled, vagy a rosszabbik, ha csak annyit mond neked, hogy akkor csináld. Ez a két legnagyobb hiba, amit évek óta folyamatosan látok, tapasztalok.

Az üzlet indulása egy win-win, állapottal kezdődik. Mit jelent ez? Korrekt és teljes körű tájékoztatást kapsz, és a Te céljaidnak elképzeléseidnek megfelelően kezditek el az együttműködést.
Ha ez nem így van, hamar sérült leszel, MLM sérült. Csalódott és sorolhatnám. Ebből a típusból Dunát lehet rekeszteni.

Mik az alapvető kérdések, amiket tisztáznod kell magadban az induláskor? Mi a célod az üzlettel?

Mellék jövedelem, vagy teljes jövedelem, ami kiváltja a munkahelyed, ezután már a magasabb szintű vezetői jövedelmek (passzív jövedelmek) vannak, nyilván a kifizetési tervnek megfelelően.
Fontos tisztában lenned az üzletedben, hogyan működik a marketing terv? Legyél képben, tervezd meg, milyen lépésekben szeretnél haladni. Kérdezz meg néhány vezetőt, akik már eredményesek, hogyan csinálták, mit csináltak, hol hibáztak, és sorolhatnám. Na, itt az egyik vízválasztó, hogy mered e megkérdezni őket, vagy csak távolról csodálattal vegyes irigykedéssel nézel rájuk? Óriási hibát követsz el, ha így teszel. Minél több tapasztalatot, gyakorlati ötletet szerzel meg, annál rövidebb idő alatt éred utol, sőt hagyod le Őket.

Az üzlet a tiéd, mit akarsz eredményt, sikert, elismerést, pénzt? Ha igen akkor itt az ideje, hogy cselekedj!
Ezen kívül a feladatod még, hogy fejleszd a tudásod, termékkel, szolgáltatással, nyilván attól függően milyen üzletben vagy. Szerezd meg mielőbb a magabiztos tudást.

Hogyan tudod megszerezni? Használd a rendszert, amit az üzleted illetve a szponzorod tanít. Használd a szponzorod, pontosabban kérd a segítségét, de ne kihasználd! Tudod már írtam, ez a Te üzleted, a sikert, az eredményeket neked kell elérni, a szponzorod csak segít(het) ebben.

Mennyi idő kell, hogy a célod elérd?

Rajtad múlik. A célok kitűzése, részekre bontása sorolhatnám ezzel kapcsolatban is a feladatokat, ellenben szenzációs könyvek videók vannak ebben a témában is. Jó, ha tisztázod magadban mennyi időt szánsz az üzletedre, ez alapvetően meghatározza a céljaid elérésének idejét.

Milyen kihívásokkal fogsz találkozni az üzletépítés során? Felsorolni is nehéz lenne. Hadd adjak egy két tippet, nekem, nekünk segített. Az egyik tudnod kell, hogy egy kereső üzletben kezdtél dolgozni. Nem, most nem a pénzre gondoltam. Te partnereket keresel, üzlettársakat, fogyasztókat a vállalkozásodba. Szerinted mindenki ujjongva fog az ajánlatodat látva csatlakozni? NEM!

Ez egy üzlet, profivá kell válnod, és ez a személyiségedben is rengeteg változást fog hozni. Ugyanis ha nem változol, miből gondolod, hogy megérdemelnél többször annyi jövedelmet, mint amikor a munkahelyeden dolgoztál? Megjegyzem ahhoz, hogy ott a munkahelyeden dolgozhass, ahhoz is kellett tanulnod, és sok a munkahelyen lévő elvárásnak is megfelelned. Ha vezető vagy, vagy vállalkozó, akkor ezt csípőből vágod, mire gondolok.

MLM üzletben vezetővé válni és kiemelkedő jövedelemre szert tenni, akár egy nemzetközi csapat vezetőjeként, ahhoz remélem, érted miért kell jobb emberré válnod, mint azelőtt mikor elkezdted?
Minden üzletben vannak csúcsok és mélységek, ezeket tudnod kell kezelni lelkileg, emberileg. Egyszerűen fogalmazva gyakorold a kitartást, szorgalmat, empátiát. Ezek igen fontos ismérvei a jó vezetőnek.

Az üzlet egyik fontos alapköve, a rendezvény. Minden üzletben van több tipusú rendezvény, ez üzletenként változó, Neked viszont kötelességed ezeken részt venni, persze csak akkor, ha elkötelezted magad a céljaid, sikereid mellett. Nyilván, egy vásárló nem feltétlenül vesz részt minden rendezvényen. De jobb, ha tudod, minden ember az üzletedben fontos szerepet játszik, és meg kell becsülni Őket. Miért mondom ezt? Ugye tapasztaltad már, hogy az emberek élete sokszor változik. Élethelyzetek változnak, kihívások, mélypontok stb. sorolhatnám. Ha Te jó vezető vagy, igyekszel a csapatod felé mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, ez természettől fogva alap, de ezen túl viszont befektetés. Számtalan esetről tudok, hogy egy vásárlóból egy óriási üzlet kerekedett, vagy személy szerint, vagy egy ajánlásból adódóan. Erre is érdemes odafigyelni. Nagyszerű vezetők-től sokat hallottam, és igazat kell adnom nekik, rendezvénytől rendezvényig épül az üzlet. Jegyezd meg és használd ezt a tippet. Ha nem érted kérdezd meg a szponzorod.

Most hogy teletömtem a fejed a gondolataimmal, most jön a fekete leves.

Eddig csak veled foglalkoztunk, és csak rólad szólt ez az írás.
Vezető akkor leszel, akkor válsz jó vezetővé, ha ezeket az alapokat miután profin elsajátítottad, erre megtanítanod a feltörekvő leendő vezetőidet. Ez nem kisebb munka, mint amit saját magadon végeztél el.

A siker gyönyörű és csodálatos érzés. Azoknak adatik meg, akik végigmennek az úton, ami azzal a változással jár, hogy nemcsak jobb emberekké válnak, hanem belépnek egy korlátok nélküli anyagi és erkölcsi elismeréssel teli világba.

Amennyiben kíváncsi vagy mi hogyan és mivel foglalkozunk keress meg minket ide kattintva látod az elérhetőségeinket.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas információkkal jövünk!                                              Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most!

 

Vica és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top