Pacaként az óceán fenekén, avagy miért ne legyél Psychrolutes Marcidus

Az elmúlt időszakban többször is elém került egy ehhez hasonló fotó erről a furcsa hal amiről aztán mindent lehet mondani csak egyet nem, hogy esztétikai élmény. Ez a Psychrolutes Marcidus névre hallgat és többek között arról híres hogy:
2013-ban a világ legrondább állatának választották

Őszinte leszek nem csodálkozom, de ami még ennél is furább nincsenek illetve alig vannak izmok a testében

Ez alapján utánanéztem vajon hogyan táplálkozik? Megsúgom , egy tehetetlen pacaként terül el az óceán fenekén és várja hogy valamit a szájába sodorjon az áramlat.

Elsőként az jutott eszembe hogy én nem akarok Psycholutes Marcidus lenni. Még azt sem mondanám hogy azért mert ilyen csúnya (de benne van), de belegondolva a szépség az egyébként is relatív. Amitől kiráz a hideg az a tehetetlenség , önállótlanság, döntés képtelenség. 

Nézd csak meg ezt a képet , ami az autóipar egyik tréfája amit szerintem viccből kezdett el valaki tervezni aztán abbahagyta és úgy fejezték be a tervezést hogy az előzményt nem nézte meg senki, és véletlenül még gyártásba is került.

Visszatérve a kis halunkra ez a szerencsétlen csak fekszik , sodródik egész életében és vár, várja hogy valami kaja a szájába kerül. Ebben valahogy kínosan nagy hasonlóság rejlik magyar ember mentalitásához. Állandóan csak a külső környezeti hatásokra reagál, ide oda rohangál, panaszkodik, belekap ebbe belekap abba , ami éppen jobban csillog adott pillanatban.

Úgy telik el az élete mintha ő is egy Psychrolutes Marcidus lenne, viszont annyi különbséggel hogy ő mindig fáradt.
Egyszer kéne végre valamit jól és megfelelő ideig csinálni. Persze ehhez tanulni is kell(ene)Sajna e nélkül nem megy! Tudom ez nem szimpatikus szöveg, ez van. Volt, hogy nekem is tükörbe kellett néznem, és nem mindig tetszett amit láttam. Több információt találsz a facebook oldalunkon 

Tudod elnézem itt a sok kimenő levelet olvassátok is meg nem is ez rendben van én is így szoktam. Mégis olyan jó lenne ha többen ébrednétek fel. Te pedig csatlakozás, elindulás helyett még mindig szötymörögsz valamin. Olyan sok remek információm lenne a számodra ha végre abbahagynád a szötymörgést. Nekem ez nonszensz. Kicsit olyan „Psychrolutes Marcidus”-os. És nem akarlak megbántani, nem azért mondom!

Most kérek elnézést ha érzékeny lelked megkarcoltam volna ezzel a levéllel , de végtére is felhatalmazásom van Tőled. Azért kezdtél el követni, hogy valamiféle információt útvonalat mutassak neked, hogyan tudnád növelni a jövedelmed, vagy hogyan tudnál jó irányba változtatni a mindennapjaidban.
Én pedig most egy felkérésnek teszek eleget! Megpróbállak kirángatni a az óceán fenekéről.
A Psychrolutes marcidus-ok ott lesznek holnap is 10-20-50 év múlva is , amíg a világ világ.

Te ne maradj ott, az nem a Te helyed!

Ha tetszett amit olvastál kérlek oszd meg az ismerőseiddel is, lehet hogy megköszönik!

Nézz körül, ha kérdésed van itt találsz meg minket a facebook oldalunkon

Kik vagyunk miről beszélünk nézd meg<< KATT IDE >>

Sikert és bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top