Vágy ami birtokol

Szeretünk birtokolni, így vagyunk összerakva mi emberek. A birtoklási vágy nem új keletű dolog, de nyilvánvalóan a mai, mindent azonnal megkapni akaró emberiség nem véletlenül tart ott ahol tart.

A világot mozgató egyik legnagyobb erő, az emberiség történelmének egyik legmeghatározóbb tényezője, nem más, mint …a pénz és a megszerzése iránti vágy.

A legtöbb ember “bármit” megtenne, hogy megszerezze, hogy elegendőt birtokoljon belőle.

Legalább annyit amennyi szükséges, de ha lehet akkor többet… annyit, hogy feleslege lehessen belőle, hogy ezzel a feleslegével visszavásároljon valamit abból az életből, amivel fizetett érte…

Sokan érzik úgy, hogy a pénz majdhogynem életre váltható

Valószínű azonban hogy rengetegen, nem így látják az utolsó perceikben, vagy a betegágyukon.

Bizonyos értelemben igazuk is lehet, hisz az életünkkel (ledolgozott munkaórákkal, elemésztett energiával, elhanyagolt szeretteikkel, feladott szenvedélyekkel, stresszel és feszültséggel, valójában az életünkkel fizetünk érte abban a reményben, hogy aztán életet vehessünk magunknak rajta, időt, nyugalmat, nagyobb örömmel megélt pillanatokat.

Sajnos az emberek többsége nem tudja, HOGYAN juthatna annyi pénzhez, hogy esélye lehetne arra, hogy azt életre váltsa…

Az emberek többsége az életének közel egy harmadát arra szánja, hogy megszerezzen belőle annyit amennyi éppen, csak hogy elég. Többé-kevésbé jól tartott rabszolgaként élünk, képtelenül arra, hogy a pénz megszerzéséért folytatott harc véget nem érni látszó körforgásából kikerüljünk…

A legtöbben rabjai és szolgái  a rendszernek

…a szívünk mélyén még mindig pislákoló reménnyel arra, hogy egy nap kiszabaduljunk.

Ez a remény hajt minket, ez a remény egy élhetőbb életre visz tovább nap mint nap. Ha ez a láng még Benned is ég, ha kész vagy lépni, amikor a lehetőség ajtaja megnyílik előtted, akkor…

lehet, hogy eljött az alkalom, lehet, hogy elérkezett a Te időd a szabadulásra.

Eljött az ideje egy változásnak!

Látod? Észrevetted? Felkészültél?

Egy pénzügyi FORRADALOM küszöbén állunk…

2008-ban jött a válság, mindenki megérezte! Gondolom Te is. Így vagy úgy akármilyen minőségi szinten éltél akkor, érezted, hogy valami nem stimmel. A bőrödön érezted a változást.

Tömegek váltak a devizahitel miatt modern kori adósrabszolgává.

Sokaknak hagyott fájdalmas nyomokat az életén a vállalkozásának, munkájának vagy csak a megszokott életszínvonalának a csökkenése, vagy elvesztése

A természetesnek mondott gazdasági változások miatt egyesek fél élet munkáját veszítették. Az embereknek megrendült a bizalma a jelenlegi pénzügyi rendszerben

Nem véletlenül nyúltam ehhez a témához, a vállalkozásokban, hálózatépítésben eltöltött éveinkben látottak ezek. Nyilvánvaló, hogy a hálózatépítésbe, mint szakmába az emberek meglévő munkájuk, vállalkozásuk, egyéb feladataik mellett kezdenek bele. Azonban, akik elkezdenek vele pénzt keresni akár folyamatos növekedésben is akkor, nagyon is érdemes oda figyelni, hogy nem elég megkeresni a pénzt, okosan is kell bánni vele. Az idősebb korosztály agyába mélyen bevésődött a takarékoskodás, tedd a pénzt bankba és sorolhatnám a rosszabbnál rosszabb lehetőségeket. Minap postán várakozva fültanúja voltam egy befektetésnek és csak sajnálni tudtam az illetőt hogy mennyire nagy hibát követ el ezzel a berögzült gondolkodással.  Többen már ebből a korosztályból is rájöttek, hogy a régi bevált módszer a takarékoskodásra egyértelmű ráfizetést jelentenek.

Viszont a régi bevésődés nem engedi őket, hogy befogadják az újat, bár szerencsére itt is vannak kivételek Az új lehetőségeket, amit valószínű nem látnak, és persze többnyire nem is jutnak el hozzájuk a hírek. A média pedig kényesen oda figyel, hogy ez ne is változzon náluk. Érdekek, ugye tudjuk?

A 20-30-40 korosztály pedig teljesen más pénzügyi kultúrán nevelkedett. Itt is sokan hisznek a jó fizetésben és a céges autó adta kényelemben. Hamis biztonság ez, amikor egyik napról a másikra rúgnak ki a munkahelyről embereket, akár komoly vezetői poziciókban is.

Pedig nem elég, ha minden hónapban odafigyelünk a kiadásainkra, amellett, hogy kevesebbet költünk, érdemes befektetni a maradékot. Ez önmagában nem rossz módszer, de sajnos kevés ahhoz, hogy azokat a vágyaidat megvalósítsd, amihez pedig igenis szükséged van több pénzre. Ha több pénzről beszélünk nem az egyszer felvett, megkeresett, örökölt, stb. pénzről beszélek, ennél jóval több, amire gondolok. Ezt talán már sokan megéltük. Hogy ki mit tett vele, lehet, sokan bánják már így évek távlatából.

Mi a megoldás, mi lehet az az út ahol a Te és családod élete anyagilag egy új útra tud lépni, ahol az anyagi jobblét felé tud elindulni?

Célom hogy felkeltsem a figyelmed ebbe az irányba. Ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor most jön a lényeg. Néhány évvel ezelőtt már hosszú vállalkozói, hálózatépítési tapasztalattal a hátunk mögött jöttünk rá, hogy akár tetszik, akár nem változtatni kell, néhány dolgon. Mégpedig azon, hogy csak egy helyről származzon a jövedelmünk, még akkor is ha ez megfelelő életszínvonalat biztosít.  A változtatás és a változás számunkra nem jelentett problémát, mert mindig is pozitívan és nyitott szemmel figyeltük a világban történő fejleményeket. És eljött a pillanat, amikor eszembe jutott egy régi előadáson hallott mondat egy ma már ikonikus MLM vezetőtől.

Hogy a jövőben ne legyenek anyagi problémáid, legyenek befektetéseid. A bevételeid jelentős része néhány év múlva a befektetéseidből fog áramlani és lehet, hogy meg is haladják az üzleted bevételeid.”

Akkor úgy gondoltam, persze keresnek annyit, hogy megtehetik. És nem így van. Ma már látom.

Nemrégen olvastam egy cikket a milliárdosok szokásaival kapcsolatban, és többek között az egyik legérdekesebb szokás, hogy minimum 7 helyről érkezik bevételük. Ettől kicsit extravagánsan eltérő Donald Trump, akinek 500 vállalkozása volt mielőtt elnök lett.

Ugyanis ahelyett, hogy a számlán pihentetjük a pénzt, hagyni kell, hogy az dolgozzon helyettünk.     Ha úgy érzed, érdemes lenne dolgoztatni a pénzed, akár kis összeggel is elkezdve……..akkor csak rajtad múlik mikor beszélünk róla. Elérhetőségeinket itt találod

Elképzelésünket a gyakorlatba áthelyezve elkezdtünk azon gondolkodni, hogy hogyan tegyük a bevételeinket stabillá, azaz hogyan álljunk több lábon.

Nem elég motiváció az, hogy azért akarom befektetni a pénzem, hogy több pénzem legyen. Mielőtt bármit is teszel, ülj le, és alaposan gondold végig, mit vársz az élettől, mihez szeretnél kezdeni, miért is szeretnéd, hogy több pénzed legyen. Egy világos cél segít, hogy tartsd magad a pénzügyi terveidhez. Így tettünk mi is és körülnéztünk a piacon mi található. Rájöttünk hogyan lesz 500-ból 17000, ja nem forint.

A befektetés maraton inkább, nem sprint, és vannak kockázati tényezők, ezt soha nem szabad elfelejteni. De mi jelenti a mai világban a nagyobb kockázatot, semmit tenni, és várni, hogy jobb lesz, vagy élni a lehetőségekkel? Hogyan lehet 7-8 -9 %-ot hetente realizálni? Ha érdekel szívesen megmutatom.

A türelem az egyik legfontosabb erény. Fontos észben tartani, hogy nem szabad megijedni, és meggondolatlanul cselekedni.  Mindig csak annyit fektessünk be, ami nem veszélyezteti a napi megélhetésünk. Most néhányan azt mormoljátok magatokban, basszus, egy fillérem nincs amivel veszélyeztethetném, mert örülök, hogy megélek. Ha így gondolkozol, akkor bajban vagy és leszel is később. Kockáztatni kell, ha van benned kurázsi, akkor bele teszel 1-2 évet és utána úgy élhetsz, ahogy nem is gondolnád most.

Utolsónak hagytam még egy sokakat érdeklő, minket is nagyon érdeklő témát. Imádunk utazni. Remélem Te is?  De mégis hogyan tudsz, egy olyan utazást mondjuk, Dominikára, ami két hétre ingyenes lesz számodra?                 Ha érdekel, elárulom, egyenlőre titok, ugye megérted?  Nézd meg a témával foglalkozó Facebook oldalunkat, itt akár egy webinárra is be tudsz jelentkezni.

Ha okos vagy és nem félsz belevágni, akkor egy komoly mellékjövedelmet produkálhatsz pár hónap alatt. Megvan hozzá a receptünk, minden segítség, rendelkezésre áll számodra is. Ezt a meglévő munkánk mellett online végezzük és növeljük a befektetéseink hozamát.

Ha érdekel miért mondtam ezt el?  Nos, a csapatunkban, akikkel együtt dolgozunk, fontosnak tartjuk, hogy keressenek pénzt, legyenek elégedettek. Nyilván van, aki él vele van, aki nem, de mi megtettük a magunkét. Az is lehet, hogy téged ebből az irányból tudunk behozni a csapatunkba. Úgy legyen!

Remélem tudtam néhány gondolattal segíteni, és hacsak abban hogy kicsit nyitottabban nézed ezt a lehetőséget, akkor már elértem a célom. Ha tetszik, amit olvastál, akkor beszéljünk róla, mit veszíthetsz? Beszélünk róla? 

Előre is köszönöm ha megosztod az ismerőseiddel

Ezzel a témával foglalkozó facebook oldalunkat ITT találod

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

 

.

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top