Utazás a vadregényes távol keletre! Vezetői incentive

Mint mindenhol az üzleti életben a sikeres vezetőket elismerik.Így van ez a mi cégünknél is! Már vártuk a részleteket az incentive kiírással kapcsolatban. Frissen ropogósan megérkezett. Csak egy döntés, és egy okosan megtervezett, és elvégzett üzleti lépések sorozata, amit Neked kell megtenned. De mi is az eredménye? Mielőtt a részleteket elolvasnád, elöljáróban elmondom, nem az utazás maga az eredmény amit meg fogsz kapni és nyilván jól fogod magad érezni a partnereddel. Ennél sokkal több az érték amit kapsz. A folyamat amin végighaladsz, egy olyan üzletet és ezzel egy olyan szabad életet fog számodra adni amiben egy teljes és független életet élhetsz a jövőben. Ha benned megvannak azok a belső feszítő érzések hogy másképpen akarod élni az életet, akkor ez egy megfelelő eszköz ahhoz, hogy változtass. Ezt a kis bevezetőt kövesse a cégünk kihívása amiben partnereid leszünk ha így döntenél.

 

KEDVES PARTNERÜNK!

Néhány hónappal ezelőtt kihívást hirdettünk azon partnereinknek, akik még csak a kezdetén tartanak Lavylites üzletük építésének. Ennek a kihívásnak a kvalifikációs időtartama már lejárt, hamarosan közzé tesszük, hogy kik minősültek a Leader Challenge hétvégékre.

Ugyanakkor a Lavylites cég számára fontos a kiemelkedő munkát végző vezetőinek a méltó elismerése, jutalmazása is, ezért idén is meghirdetjük a Titánium challenget, mellyel kapcsolatos minősülési feltételek az alábbiak.

A Titánium szint elérése és megtartása a kvalifikációs időszak alatt, bármelyik 6 hetes idő intervallumban legalább 4x. Külön feltétel, hogy a csoportforgalom a személyesen szponzorált struktúrában 22.000 PV/hét ehhez 1 direkt lábról maximálisan beszámítható 11.000 PV.

A kihívás kezdete 2017. június 27. és vége 2017. november 6.

Amennyiben a fenti feltételeket teljesíted, részese lehetsz egy 1 hetes álom utazásnak, a varázslatos Távol-kelet vadregényes tájain. Az utazás tartalmazza a repülőjegyet, szállást, ellátást, programokat.

Hozd meg ma a döntést és legyen egy aktív időszak a következő 5 hónap, melynek jutalma nem csak az üzleted fejlődése és ezzel arányosan a bónuszod növekedése lesz, hanem egy felejthetetlen, élményekkel teli utazás!

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinket ITT találod

Tájékozódj az üzleti információkról és kérdezz a részletekről

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top