Veszélyes, és elképesztő!

Veszélyes dolog, ha a magad ura vagy! Veszélyes, és elképesztő!
Hatalmas szabadságot ad, de ha nem tudod kezelni, elbuktál!
Megéri rizikózni??! A célról nem levenni a szemed?
Megéri tanulni, újra és újra ismételni?
Komolyan venni a személyiséged fejlesztését? Állni a „hideg zuhany” alatt?
Összpontosítani akkor is, ha más már alszik? Ha nem figyelsz, eltévedsz.
Ha erős az akaratod, akkor rögtön vissza is térsz . Megéri alázatosnak lenni?
A szabadságot, öngyilkosság összetéveszteni a semmit tevéssel!
A te dolgod csak annyi, hogy eldöntsd, megéri neked mindez, ha a jutalom az egész világ?
A bárhol, és bármikor attól a perctől életre kel! … és ez felbecsülhetetlen

Ez az a pár sor, amiben minden benne van, ami elválaszt a célodtól vágyadtól, ami 15-20-25 éve akárhányszor eszedbe jut, beleborzongsz. Vagyunk így néhányan és ahogy látjuk egyre többen és többen bújnak elő a mindennapok szürke és monoton dobozból-dobozba életükből. Először csak óvatosan, félénken körülpillantva, némelyek a szabadság lehetőségétől az önállóság felelősségétől megijedve visszabújnak, de akik itt maradnak, azok mégha bukdácsolva is esetleg, de elindulnak, velünk. És most itt a lehetőséged, belenézni, és átgondolni, vajon ez az az eszköz amivel végre Te is megszabadulhatnál a mindennapok béklyójától? Végre elővehetnéd a rég eltemetett hobbydat, ötleted, utazási terveid?

Brutálisan jó programok lesznek, amit eddig tudtál a Network Marketingről, felejtsd el, kösd be a biztonsági övedet, és kapaszkodj, mert itt kilőjük a rakétákat. Amit látni fogsz a rendezvényen, attól lemész hídba, mert rá fogsz jönni, hogy erre a napra vártál. STARTolni jössz egy hódításra!

Olvasd el a részleteket. Jelezz időben és legyél ott velünk!

Hamarosan elérkezik a nap, amelyre a magyar, szlovák, szerb és szlovén piac lelkes hálózatépítő partnerei és a Lavylites szervezői is hetek óta készülnek. Szeptember 22-én szombaton 09:30-tól megnyitja kapuit a Lavylites Day Budapesten. Ha ott voltál az elmúlt év szeptemberében is, akkor szép emléket ébreszd benned, ha nem voltál ott, akkor az alábbi linken eléred a 2017-es Lavylites Day-ről készült összefoglaló videót:

https://www.facebook.com/LAVYLITES.officialpage/videos/1832571710192124/

A szeptember 22-én megrendezésre kerülő nap programjáról már előző hírlevelünkben küldtünk részletes tájékoztatást, de még számos érdekességgel tudunk szolgálni az esemény iránt érdeklődők számára.

Mit érdemes tudni és miért érdemes eljönnöd, hogy velünk töltsd ezt a napot?

– mert a könnyed és vidám hangulatot a nap házigazdája Vízi András garantáltan biztosítja majd

– mert újabb gondolatébresztő előadást hallhatsz a Lavylites termékek világáról – ahogyan ő látja – Ludwig Reisertől

– mert Mátrai Szilárd Hálózatfejlesztési Igazgatótól útmutatást kapsz azzal kapcsolatban, hogyan tudod felhasználni a csoport erejét a Lavylites Hálózatod fejlesztésében

– mert lelkes és sikeres magyar Lavylites Vezetőktől hallhatsz történeteket arról, mit jelent számukra Lavylites közösségbe tartozni és milyen életminőséget biztosítanak a Lavylites termékek a mindennapjaikban

– mert Stefanie Henry „ A hálózat és Te” cimű elődásában megtudhatod, hogyan tudod önmagad felvértezni, mit jelent az, hogy a jövökép=küldetés és hogyan tudsz cselekvés mentén tanulni. Stefani A Bambergi- és a Sanomai  Egyetem a  Sport tudományok Docense, pedagógus, coach, sokk-és trauma gyógyító, idegrendszer specialista. Tapasztalt hálózat építő, Lavylites Senior Manager. Aktuálisan az amerikai quantum egyetem végzi PhD tanulmányait.

A személyiség fejlesztés- és átalakulás már nyolcéves korában tudatosult benne. A saját története, az, hogy testsúlyát több mint megfelezte, is azt mutatja, hogy mindenki pozitívan tudja befolyásolni, megváltoztatni az életét, ha egyet megért: Te magad vagy a kulcs!

 

Küldetése, hogy embertársait támogassa abban, hogy ezt a kulcsot belehelyezhessék a zárba. Segít új ajtókat nyitni és a félelmet legyőzni, a teljes potenciált felismerni, sikeresen használni, és jó érzéssel tovább fejlődni.

Ennek az új értékes, minőségi életstílusnak a bábája szeretne lenni, ez a szívből jövő hivatása.

Ha résztvevője voltál a Balatonfüreden megrendezésre került Családi Hétvégének, akkor láthattad és hallhattad már Stefanie-t a színpadon, hanem akkor az előadásáról készült felvételt az alábbi linken megnézheted.

https://lavylites.wistia.com/medias/o2cnaas8nd

– mert Laurent Kalmes luxemburgi manager „Mindegy mi jön, soha ne add fel című előadásából  megismerheted, hogyan javított a Lavylites az életén, miért hisz abban, hogy mindenki képes egy gyengeségből erősséget kovácsolni, megtudhatod azt, hogy hogyan vezethet az élet „sorscsapásokon” keresztül a helyes irányba és hogyan tudunk bármit egy vereség után kétszer olyan motiváltan folytatni.  Laurent egy igazi energiabomba, képzett előadó, motivációs tréner. 21 éves korában multiplex sklerosis-szal diagnosztizálták. A sportos luxemburgi fiatalembernek egy világ omlott össze, megérkezett élete legmélyebb pontjára. Kilenc évvel később felfedi a színpadon titkait és megmutatja, hogyan kovácsolt ebből a elkerülhető gyengeségből egy összetéveszthetetlen erősséget. „Ha nekem sikerült, akkor mindenkinek sikerül! ” mondja Laurent.

Az alábbi linkre kattintva a balatonfüredi Családi Hétvégén rögzített előadásából közelebbről is megismerheted őt / a fordítás csak az első pár mondat után indul / :

https://lavylites.wistia.com/medias/4iwt23pakr

– mert először fogadta el a Lavylites meghívását egy a szakmájában és nyilvánosan is ismert és elismert horvátországban élő kozmetikus hölgy mr.ph.Seka Zebić,

akitől megtudhatod, hogyan tudja a Lavylites termékek segítségével ránctalanná varázsolni az arcbőrt.

Szintén új hír az eseménnyel kapcsolatban, hogy a budapesti Lavylites Day résztvevői elsőként kaphatják kezükbe a Penta formájú csomagolásban lévő Lavyl Lymph terméket a cég ajándékaként. 

Kiváló helyszín, színvonalas előadások, érdekes témák, vidám hangulat, ajándék termék minden résztvevőnek, azaz minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy igazán tartalmas napot töltsünk el együtt.

Téged is szeretettel várunk!

Mielőbb jelezd hogy hány partnereddel szeretnél jönni, itt tudsz elérni minket  jegyrendeléssel kapcsolatban

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top