Vajon Te is felteszed ezt a kérdést? Miről is van szó.......?

Lehetséges, hogy már láttál tőlünk egy két videót vagy cikket, és felmerült benned a kérdés, hogy ok érdekes-érdekes, de mi a fenét csináltok, amiben ilyen jól érzitek magatokat? Tudod, ez a lehető legjobb kérdés, amit feltehetsz. Miről is van szó?

Elárulom, miért……… pl. ezért, nézd meg                                                                           Általában az emberek többsége a mindennapokban robotként, zombiként létezik, ezt vagy észrevetted és már tudatosult benned, vagy ha még erre nem figyeltél fel, akkor nyisd ki a szemed jobban.

Figyeld meg a környezeted mindennapi életét. Egyébként, pedig, ha valamilyen vállalkozásba kezdenél, gyorsan igazolni fogod az állításaimat.  (szándékosan nem mondtam, hogy velünk)

Megélni, vagy leélni? Te hogy tervezed?

Kérdezheted, hogy honnan ez a fene nagy szabadság, amiről beszélünk? Elárulom, nem volt ez mindig így. Nekünk is megvoltak azok a hullámvölgyek –hegyek, ami szinte mindenkinek, aki MEGÉLI, az életet nem csak LEÉLI, mint oly sokan.                                 

Ha nyitott szemmel figyeled a világot, pontosan tudod mire gondolok.

De miről is van szó? Kik vagyunk, mit csinálunk, és mi az, ami számodra is érdekes lehet, ajánlatunkban?                                                                                                                    Ha videót jobban csíped akkor nézd meg itt :

Mi olyan páros vagyunk, akik éveken, évtizedeken keresztül vállalkozóként éltünk dolgoztunk, de mindig tudtuk, hogy van jobb alternatíva, mint a mókus kerék, ami a vállalkozói élettel (IS) jár.

Imádjuk a szabadságot, tiszteljük, de nem fogadjuk el a korlátokat, nem törődünk bele, hogy „ezt dobta a gép”, hiszünk abban, hogy mindenkinek jár egy jobb, egy szabadabb élet, amiben nem csak a 60-80, esetleg több, órás heti munkavégzés adhatja meg a megfelelő anyagi hátteret és az éves szabadság helyszínét.

Korrekt és tiszta partneri és üzleti kapcsolatokat szeretjük, mert ezek mentén lehet hosszútávon együttműködni sikeresen. De legyen elég ennyi rólunk, ha úgy alakul úgyis megismersz minket.

Cafetériára hajtasz, és a hosszúhétvégékre?

Beszéljünk inkább Rólad! Azt tudtad, hogy a legfrissebb statisztikák szerint a hölgyek aránya 78% a férfiak 22%-al szemben a mi üzletágunkban?

De vajon azt is tudod, hogy a Top keresők aránya ugyan annyi függetlenül attól, hogy Nő vagy férfi az illető?! Hogy a Top keresők között az egyedülálló, vagy többgyerekes, és vagy párkapcsolatban élők arányában sincs eltérés?

Erre egyébként pont jó példa egy a nemrégiben hozzánk csatlakozó szenzációs 3 gyerekes anyuka, (nyár derekán) aki az első héten 3 nap alatt keresett annyi pénzt nettóban, mint egy tanár, 20 éves tanári múlttal, túlórákkal egy hónap alatt. És, ez még csak a kezdet.

Férfitársaim, néha az Egóval viaskodnak, hogy na, ne már egy ilyen üzlet, mikor én tudom a tutit?! (ja hogy honnan tudom ezt)? Szerinted? Voltunk ott ahol most Te. Az izgalmas része a storynak, hogy a mi területünk jövedelem lehetőségeinek, kizárólag, a Te gondolataid szabhatnak határt.

Lehetsz alkalmazott, vagy vállalkozó, lehetsz beosztott vagy főnök, szinte mindenhol és mindenkinek tipikus problémaköre van általánosságban.

Nyilván, sok multi cég az alkalmazottainak jó fizetést, juttatásokat ad, autót, laptopot, mobil telefont ad a munkavégzés mellé. Az elején még tetszik, arra azonban hamar rájössz (HA rájössz), mekkora értéke van egy-egy hosszú hétvégének.

De tudjuk azt, hogy ez az igazi arany kalitkás mókus kerék. Látjuk, hogy ez mekkora csapda, hiszen a tudást, az ambíciót, a nyelvtudást fizetik meg nagykeráron a teljes embert kívánó munkavégzésért.

Nem beszélve arról, hogy a belső konkurencia állandó és a vezetői szék sehol nem biztos, sőt egyik pillanatról a másikra állítják fel az embereket komoly vezetői posztokról. Ez a mai világ, hogy a fiatal pályakezdők kénytelenek, hónapokig akár évekig is várni mire egy-egy lehetőség a szakmai területükön munkát kínál, a sokéves tanulás után.

Tulajdonképpen ez lenne az igazi életcél? Dolgozni 40 évig és rettegni mikor szűnik meg a munkahely, vagy éppen mikor rúgnak ki a jól fizető állásból?

OK akkor mégis mi a mi ajánlatunk?  Hallgasd meg a Podcast-ben összefoglalva a lényeget. Beszéljünk konkrétan, úgyis erre vársz,  Kezdjük itt, hátha még nem riasztottalak el.

Néhány kifejezés, amit biztosan hallottál. Digital Marketing, Online Netwoking, Laptop Lifestyle. Egyszerűen fogalmazva, szabad ember. (Többnyire  korlátok nélkül élő) 

Network Marketing vagy magyar nevén Hálózatépítés, ez a sokak által mumusként emlegetett szitokszó, (sok esetben sajnos joggal) ez az, aminek a segítségével többek között mi is, éljük kötetlenül szabadon az életünket, anyagilag függetlenül.

Egy gyors kérdés! Munkahelyeden, vállalkozásodban, legyen az bármi, hány hónap alatt tudod megháromszorozni a jövedelmed? Nem, nem mentek el itthonról, komolyan kérdezem. Elárulom, 5-8 hónap elég, akkor, ha már képben vagy az üzletünkkel.

Na, de menjünk kicsit tovább. Mit szeretnénk Tőled? Semmit. Addig semmit, amíg Te nem akarsz valamit másként, amíg nem gondolod úgy, hogy Neked több jár az élettől.

Keressük azokat az „Őrülteket” akik elhiszik, hogy képesek változtatni az életükön. Azokat keressük, akik várnak arra az eszközre, amivel változtatni tudnak az életükön.

Tudják mire vágynak, mi az, amitől beleborzonganak, mert annyira szeretnék megélni, megkapni, elérni. Azokat keressük, akiknek ez a lehetőség egy eszköz lehet a céljaik elérésére.    Mi Őket keressük a csapatunkba.

Mit csináltok? Mondom a részleteket

Mit csinálunk? Gyakorlatilag információt adunk az üzletünkről. Egyszerű és hatékony munkára törekszünk. Másolható és követhető lépések sorozatát végezzük és mutatjuk, adjuk tovább. 100% online akár főállás mellett.

A vállalkozásunk három pillérre épül. Az egyik egy kivételes magyar találmány, ami egyedi és konkurencia mentes, a világon, és gyakorlatilag nincs olyan korosztály, aki ne tudná használni és alkalmazni. Ez egy olyan adottság, ami kevés ilyen típusú üzletnek adatott meg.

A következő, hogy olyan marketing tervvel dolgozunk, ami ma a leghatékonyabb és legkifizetődőbb lehetőséget biztosítja az aktívan munkát végző partnereknek.

A harmadik ütőkártya, hogy nem egy letarolt világpiacról hazánkba érkező üzleti lehetőségről beszélünk, ami már a világ minden táján ismert, hanem lehetőségünk van az összes induló nagy nemzetközi piacon aktív partnerekkel együttműködve növelni a piaci részesedésünket.

Ez most aktuálisabb, mint eddig bármikor. Hallgass bele képben leszel

A Network Marketing hatalmas változáson és fejlődésen ment keresztül az elmúlt néhány évben. Megtapasztaltuk ezeket a fejlődési szakaszokat, és látjuk az online világ lehetőségeit, előnyeit. Ma már hihetetlen költség, idő- hatékonyan, és egyszerűen tudjuk építeni az üzletünket.

Egyszerűen kezedben tartod a vállalkozásod, egy telefonnal vagy laptoppal, ugyan úgy mit mikor a pulzusodat tapintod, rajta tartod a kezed az ütőereden.
Nem bonyolítjuk túl a dolgokat.

Egyszerűen segítünk abban, amit az emberek valójában el akarnak érni. Konkrét céljaink mentén haladva fontosnak tartjuk, hogy az üzletben elinduló partnereink mindenben maximális segítséget kapjanak, és a céljaikat mielőbb elérjék.

Szorosan együtt dolgozunk és segítünk munkatársainknak felépíteni egy független – akár nemzetközi hálózatot is, amely passzív jövedelmet biztosíthat hosszútávon, és akár a család számára is tovább örökíthető!

Ha úgy érzed, érdekelnek a részletek, keress minket, és beszéljünk. Biztos vagyok benne, hogy az első beszélgetésünk végére, tudni fogjuk, hogy lesz e folytatás.

További információkért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-TK

Barátsággal

Éva és Karesz

Mi ketten és a Lavyl

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top