Követed már a Lavylites híreit a Telegram csatornán?

Eltűnődtél már azon, hogy milyen ereje van annak, ha mindenki ugyanarra gondol? Ha ugyanaz tölti be sok-sok ember tudatát?

Mindannyiszor, amikor ez történik, megváltozik kissé a világ folyása.

Ez az új Lavylites-csatorna pontosan ezért jött létre.                                        Töltsd le a Telegram alkalmazást a Lavylites napi híreit itt tudod nyomon követni

Azért, hogy mindennap legyen egy ragyogó pillanatunk. Hogy minden nap megemeljük a közös tudatunkat. Hogy erősítsük az összetartozásunkat és azt az új világot, ami általunk születik meg.

Mától kezdve mindennap fogsz kapni tőlünk egy üzenetet. Információt, víziót, motivációt, lelki táplálékot.

Olvasd el az üzenetet, gondold végig, éld át!

Közben gondolj arra, hogy a világban számtalan ember van, aki veled együtt rápillant a telefonjára, és belép a Lavylites közös tudatába.

Gondoljunk egymásra! Gondoljunk arra, amit a világnak adunk!

A közös gondolat ereje megsokszorozódik.

Legyen ez a mi mindennapi szertartásunk!

Kezdődik az új üzleti hét. Új teendők, új célok, új sikerek. Ennek kapcsán szeretnénk megosztani Veled egy talán szokatlannak tűnő munkaszervezési gondolatot.

Ezernyi tippet lehet olvasni arról, hogyan osszuk be jól az időnket, állandó készenlétben hajnal öttől éjfélig. De nekünk van egy még jobb tippünk: ne az időnket akarjuk beosztani! Ne percekben vagy órákban gondolkozzunk!          Nem attól leszünk hatékonyak, ha minden egyes teendőnknél megszabjuk, hogy mennyi időt fogunk rá szánni.

Attól inkább csak frusztráltak leszünk.

Ne az legyen a célunk, hogy minél több dolgot elvégezzünk egy nap, hanem hogy azt, ami valóban fontos, azt NAGYON JÓL csináljuk meg.                 Tegyük bele nyugodtan az időt és energiát! Ha valamit lenyűgözően jól megcsináltunk, akkor a hatása a sokszorosa lesz, mintha csak rutinból, minél rövidebb idő alatt letudtuk volna.

Minden nap válasszuk ki azt a teendőt, ami a legjobb eredményeket hozhatja, és azzal foglalkozzunk a legtöbbet. Hiszen csak az elmélyülés ad új felismeréseket, és a kiugró teljesítmény nyűgöz le másokat.

Ráadásul így boldogabbnak is érezzük magunkat, mintha robotként darálnánk az ezernyi feladatunkat.

Ne az legyen a célunk, hogy sokat dolgozzunk. Inkább az, hogy a lehető legkevesebb lépésből jussunk el a lehető legmesszebbre!

Következő találkozásig legjobbakat kívánjuk Neked!

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, Podcast-en vagy az Instán

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Koronavírus First Step Kit –S/ L csomag-Lavylites-OnlineSeedsMan

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top