Hozd lendületbe magad 2020-ra, a Business Upgrade akcióval!

Az üzleti vállalkozás induláskor, a megfelelő döntés után, a legfontosabb egy igazán jó startot venni. A tények ismeretében nem is kérdés, hogy a Lavylites üzletben elindulni már önmagában egy igazán jó döntésnek bizonyul.

A kiváló és egyedi kreációk, és a kapcsolódó üzleti lehetőségek, hazai és nemzetközi piacnyitások , LavylitesSpeed Up autóprogram és sorolhatnám a tényeket,  ezek mind önmagukért beszélnek.

Most azonban az induláshoz a jó starthoz tudsz megfelelő üzleti csomagot választani, vagy egy nem megfelelő döntést tudsz korrigálni.

„Az idei év elején lehetőséget biztosítottunk arra, hogy akik szeretnék magukat az üzletépítésben is kipróbálni, BUSINESS PACK-et, azaz üzleti csomagot vásárolhassanak, aminek révén kibővülnek a lehetőségeik a Lavylites-hálózatuk építésében. Azóta számos kérés érkezett Partnereinktől arra vonatkozóan, hogy ezt az akciós lehetőséget újra biztosítsuk.

Miért ilyen népszerű ez az akció? A Business Pack-ek vásárlásának az előnyeit a legtöbb Partnerünk jól ismeri. Ha az első vásárlásod során azonnal Business Pack-et vásároltál, lehetőséged nyílik további két üzleti pozíció megnyitására a megfelelő bináris bónusz elérését követően. A plusz két üzleti pozíció révén még nagyobb sikereket tudsz elérni.

Sokan vannak, akik első vásárlásuk során még nem bíztak magukban, de később már sajnálják, hogy nem Business Pack vásárlásával indultak.

Esetleg Te sem használtad ki ezt a lehetőséget? Semmi gond! Szeretnénk támogatni a 2020-as évre kitűzött céljaid megvalósítását egy lendületes Business Upgrade akcióval, ami minden Partnerünk számára egyformán elérhető!

Vásárolj 2019. december 21. (00:01) és 2019. december 31. (23:59) között a webshopunkban található termékcsomagokból, és élvezd az általa nyújtott nagyszerű üzleti előnyöket – függetlenül attól, hogy megrendelésed nem az első vásárlásod volt. Négyféle üzleti csomagból választhatsz:

  • Business Pack Basic (440 PV)
  • Business Pack Home (440 PV)
  • Business Pack Giga (880 PV)
  • Business Pack Total (1320 PV)

A Business Pack-ek kedvezményes összeállítások, ajándéktermékeket tartalmaznak. (A Basic csomag megvásárlása 18,50% kedvezményt jelent a benne lévő termékek összeadott árához képest. A Home-nál a kedvezmény mértéke 20,50%, a Giga csomagnál 20,54%, az összes Lavylites-terméket tartalmazó Total-csomag pedig 23,94% kedvezményt jelent.)

De ezenfelül most még a karácsonyi akció is érvényes az üzleti csomagokra! Azaz ha megvásárolod még idén valamelyik Busines Pack-et, akkor megkapod hozzá a 2019.12.31-ig érvényes karácsonyi akció 5 db ajándéktermékét, a kupont és a plusz meglepetést. (A karácsonyi akció részleteit itt találod: https://lavylites.com/hu/site/index/3513.)

Fontos! Az újonnan regisztrált Partnerek számára 2020. január 27-ig első vásárláshoz továbbra is felhasználhatóak a 20 EUR értékű kuponok, amelyek a Special Pack-ek és a karácsonyi akciós csomagok ajándékai voltak. 

Az Upgrade akció első vásárlás estében is elérhető, és a 20 EUR értékű kuponok felhasználhatók rá.

Az Upgrade akcióban megrendelt Business csomagok bármely fizetési móddal megvásárolhatók, valamint AutoActiver vásárlással is megrendelhetőek. A Business Upgrade akció minden országunkban érvényes, kivéve Kolumbiát és Szerbiát (az Egyesült Arab Emirátusokban pedig más feltételek érvényesek rá).

Bízunk abban, hogy a Business Upgrade akció lendületet ad a 2020-as év üzleti növekedéséhez, és kívánjuk, hogy sokak számára legyen egy új kezdet lehetősége.” Baráti üdvözlettel -Lavylites Team

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-“Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Új innováció bevezetése a Lavylban

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: telegram
Telegram
error:
Scroll to Top