Hogyan lehetsz hatékonyabb?

Előfordult már veled, hogy kókler volt a szakember akit, először hívtál a házadhoz valamit csináltatni? A legszebb a storyk közül, amikor meg sem jelenik, ráadásul, mikor sokadjára felveszi a telefonod, akkor mosolyogva közli, hogy közbejött valami.

Nyilván mindenkinek van ilyen storyja, tudjuk milyen az építőipar szakmai felhozatala. Természetesen az általánosítás óriási hiba lenne ezért ezt nem is erősítem. A történet apropója, hogy a közelünkben lévő lakóparki terület évek óta üresen állt, minden előkészítés megvolt, ennek ellenére semmi mozgás nem történt évekig.

Ez év kora tavaszán megjelent az első madár és elkezdte bekeríteni alig nagyobb telkét, mint egy alsónadrág, na jó gondolj a boxer típusra. Egyik alkalommal kérdésemre büszkén mondta mennyiért vette a telkét…..no comment. Lehet hogy e miatt, lehet hogy egyéb okok miatt, de elképesztően gyatra minőségben szedett-vedett módon indult az építkezés. (jó ideje alig történt mozgás). Az említett házon kívül alig telt el két-három hónap elkezdődött egy másik építkezés is, aztán azóta szinte havonta egy-kettő új.

Megfigyeltem azonban egy óriási különbséget a többi építkezésnél.

A különbség az összeszedettség, szervezettség, szóval egyfajta RENDSZER alapú működés. Üdítően hatottak szememnek a már említett építkezéshez viszonyítva. (elárulom ezen a területen voltam vállalkozó sok-sok éven keresztül) Nézd meg a különbséget saját szemeddel! Nos mi a véleményed?

       

 

 

 

 

A séták és futások alkalmával jutott eszembe, az az összehasonlítás is, amiben az építkezés és a hálózatépítés hasonlóságait és nyilvánvaló ellentéteit hordozza magában. Szakmai szemmel mindkét területen gyorsan észrevehetőek a különbségek. Egyértelműen a rendszert alkalmazó vállalkozó, vagy hálózatépítő javára.

További észrevételeket nézd meg a videóban:

 

Hamarosan indul a professzionális online rendszerünk! Hogyan tudod leghatékonyabban felépíteni nemzetközi üzleteted az online networking profi eszközeinek használatával? Kérdezz, még időben, nehogy lemaradj!

További részletekért keress minket most! Elérhetőségeinket itt találod.     

Barátsággal

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top