Brilliáns évzáró rendezvény különleges ajándékkal, a keringő fővárosában

Veled is előfordult már, tudom. Mindenki volt már ilyen helyzetben, aki nemcsak éli hanem megéli az élet mindennapjait. Biztos érezted már hogy jó helyen vagy, szereted amit csinálsz, mégis sok akadály kerül az utadba. Nem volt könnyű időszak amin keresztül mentünk, de van hogy az élet próbára tesz, mennyire hiszel, mennyire vagy kitartó, amikor mindenki csak elvenni akar a környezetedben és még a rossz híredet is keltik önző érdekből. Mindezt kibírtuk túléltük, és cégünk, és mi is erősebbek és elkötelezettebbek vagyunk mint eddig bármikor. Nagy a feszültség, a készülődés, növekedés előtti robbanás feszültsége. És csak nő és nő, a következő év hatalmas lendületét készítjük elő. Az utolsó negyedév záró akkordja egy nemzetközi rendezvény aminek Bécs ad otthont a keringő fővárosa.

Nézd , de lásd is milyen promócióval készül cégünk a Lavylites tulajdonosa Jakabovics Tibor.

KEDVES PARTNERÜNK!

Közeledik az idei év legnagyobb nemzetközi Lavylites rendezvénye a Lavylites International Convention. Kevesebb, mint 2 hónap múlva elérkezik az a nap, amelyre már nagyon sokan izgatottan készülünk.

A Lavylites alapítója Jakabovics Tibor szeretné különlegesen emlékezetessé tenni ezt a napot a Lavylites partnerek számára, ezért egy nagyvonalú felajánlást kíván tenni, ami egyben egy különleges ajándék lesz. Ezt az ajándékot személyesen kívánja átadni elismerése jeléül a rendezvény napján annak a Lavylites partnerünknek, aki az alábbi feltételeknek a leírtak szerint eleget tesz:
A kihívás időtartama:
6 hét: 2017. 40. héttől – 2017. 45. hétig:
(2017. október 3-tól 2017. november 13-ig.)

A kihívás:
Ki éri el a legnagyobb átlag QV növekedést a gyengébbik bináris lábán a 2016-os azonos periódushoz képest?
(2016. 40. héttől 2016. 45. hétig, tehát 2016. október 4-től, 2016. november 14-ig)

A kihívásban való részvétel feltétele:
minimum 33%-os növekedés az egy évvel ezelőtti (2016. 40.-2016. 45.hét) időszakhoz képest a gyengébbik láb 6 hetes átlag forgalmában (QV) a kihívás időtartama alatt
és
minimum 50%-os növekedés az egy évvel ezelőtti (2016. 40.-2016. 45.hét) időszakhoz képest a csoportforgalom (GV) 6 hetes átlagában a kihívás időtartama alatt

A kihívás nyertese az a partnerünk lesz, aki a legnagyobb abszolút átlagforgalom (QV) növekedést éri el a gyengébbik bináris lábán az egy évvel korábbi időszakhoz képest.
A nyereményért az kerül versenybe, aki a fentikben leírt mértékű növekedést elérte a saját tavalyi teljesítményéhez képest, és az nyer aki a résztvevők közül az összértékben legnagyobb QV növekedést érte el.

Az ajándék – amit a fentiek teljesítése alapján személyesen Jakabovics Tibortól megkap a minősült vezető – egy Mercedes-Benz S500, amely rövid ideje személyes használatában van és amit azért ajándékoz egy egyedi személyes jelöléssel ellátva és Lavylites design-nal annak, aki a fenti feltételeket teljesíti, mert ezt csak az a vezető tudja elérni, aki valóban aktívan dolgozik és fejleszti az üzletét, s aki a munkájával jelentős mértékben hozzájárul a Lavylites cég éves forgalmának növekedéséhez és ennél a vezetőnél lesz ez az autó a legjobb helyen.
Tudjuk, hogy ez a kihívás valódi összefogást igényel a vezetők és csapataik részéről, de hiszünk az együttműködés erejében és abban, hogy ez a kihívás egy kiváló előkészítése lehet egy lendületes évkezdésnek a 2018-as évre.
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel Bécsbe, hogy együtt örülhessünk és ünnepelhessük majd azt a Lavylites vezetőt, aki a minősülési időszak végére győztesként kerül kihirdetésre a rendezvényen!

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Mi ez ha nem egy ütős évzáró? Mi ez ha nem egy eredeti kihívás, és jutalom? Ott akarsz lenni és belekóstolni a Lavylites életérzésbe? Ki tudja, lehet, hogy Te leszel az egyik Top vezetőnk akivel a jövő évben csúcsokat fogunk dönteni? Megtalálsz minket itt az elérhetőségeinken!

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top