Mi a titok? Hogyan válhatsz bajnokká?

Mi a közös Brian Tracy, Nick Vujicic, és Andre Agassi gondolataiban a sikerről? Mik a legfontosabb összetevői a sikernek? Szalay Ádám rövid, de tartalmas gondolatait hallgattam a közelgő rendezvényünkkel kapcsolatban, és pontosan azok az emberek jutottak eszembe akik pont azokkal a, mondjuk ki, hiányosságok valamelyikével küzdenek ami a sikerhez vezető úton rendkívül fontosak. Elképesztő érdekes témával érkezik, egymásra épülő 3 modulról fog beszélni ami, rendkívül fontos, és aktuális a mai üzleti világunkban. Számunkra nem kérdés hogy ott leszünk, és persze nem lőttem le a poént az igazi nagyágyúkról akik a rendezvény szakmai, üzleti, érzelmi töltését adják.         Hogy ne csigázzalak tovább, inkább olvasd el a részleteket, és jól gondold át….Nem kéne Neked is ott lenned? 

Lavylites Day Budapest

2017. szeptember 23. Budapest, Magyarország

A Lavylites cég Magyarországon születetett, innen indult világhódító útjára. Számos Partnerünk és vásárlónk lelkesen vitte a Lavylites termékek jó hírét, melynek eredményeképpen a Lavylites cég ma már Európa számos országában kapható és hamarosan a világ egyéb földrészein is hozzáférhető lesz. Az elmúlt időszakban főképp a külföldi piacokon szerveztünk eseményeket, rendezvényeket, de most eljött az idő, hogy a magyar piacon is újra összehívjuk azokat a Partnereinket, akik hisznek Lavylites cég és a termékek jövőjében.

Komoly céljaink vannak a jövőt illetően, és ehhez megvalósítási terveken dolgozunk már most, amelyek jelentős támogatást nyújtanak majd minden elkötelezett Partnerünknek és azoknak is, akik eddig csak lelkes fogyasztói voltak a Lavylites termékeknek, de azok tovább ajánlásában még nem vettek részt.

Tarts velünk ezen a napon, nyisd ki a szíved és az elméd, hogy megérezd és megértsd, miért lehet számodra is egy igazán jövedelmező lehetőség a Lavylites cég jó hírnevét népszerűsíteni és terméktapasztalataidat is megosztani.

Már most biztosíthatunk, hogy színes és motiváló nap lesz olyan hazai és külföldi előadókkal, akiknek előadásai segítenek majd a termékek hatás mechanizmusának pontosabb megértésében és a sikeres fejlődéshez a network marketing üzletben. A nap folyamán vendégül látunk egy délutáni kávézásra, melyhez üdítőt és aprósüteményeket is felszolgálnak majd.

A nap első előadását a kedvelt kvantumfizikus és természetgyógyásztól, Ludwig Reiser-től fogjuk hallani, amelyben a Lavylites termékekhez köthető ismereteinket tudjuk majd bővíteni. Ezt követi majd egy ebédszünet, mely alatt a WestEnd központ bőséges választékából mindenki megtalálja a kedvére valót.

Az elismerés is az elégedettség egyik fontos záloga. Így ebéd után a különböző új üzleti szinteket elért partnereinket elismerjük a színpadon.

Ezen a különleges Lavylites Day-en vendégünk egykori ismert televíziós személyiség és újságíró valamint néhány éve motivációs trénerként is méltán kedvelt Szalay Ádám, akit majd az elismerési rész után fogunk hallani.

Erre a napra meghívtuk házigazdaként a sokak által szintén a TV-ből ismert műsorvezetőt Vízy Andrást. Aki garantáltan jó hangulatot fog teremteni remek humorával és gyakorlott kommunikációjával.

A délután folyamán sikeres Lavylites partnerektől is hallhatsz előadásokat és élménybeszámolókat, az eddig elért sikereikről és az átélt élményeikről.

Természetesen nem múlhat el Lavylites Day az alapító Jakabovics Tibor gondolatai nélkül. Így a rendezvény végén, Jakabovics Tibor osztja meg a jövőt építő terveit és céljait a jelenlévő Lavylites partnerekkel.

Vegyél részt a budapesti Lavylites Day-en, szerezz egy új jövőképet, erősítsd a hited. Támogasd a csapatod és a növekedést az üzletedben azzal, hogy nem egyedül jössz el, hanem a partnereidet is elhívod magaddal.

Nyissunk egy új korszakot a Lavylites magyarországi történetében együtt. Bízunk abban, hogy Te is ott leszel ezen az eseményen és partnereidet és magaddal hívod!

Regisztráció 10:00 órától.

Tervezett program:

– A rendezvény megnyitása Vízy András
– Ludwig Reiser előadása – színpadi tolmácsolással
– Elismerések
– Szalay Ádám előadása
– Elismerések
– Hálózatépítő Vezetők előadásai
– Jakabovics Tibor előadása

Szeretettel várunk Budapesten a Lavylites Day-en. Rendeld meg jegyedet még MOST! A belépőjegyed szeptember 20-ig kedvezményes áron nettó 19 €-ért vásárolhatod meg.

A rendezvény elnevezése: Lavylites Day Budapest

Mikor?

2017. szeptember 23.
11:00-18:00 óráig

Hol?

Hotel WestEnd Hilton
1062 Budapest Váci út 1-3

Részletekkel, jegyvásárlással kapcsolatban fordulhatsz hozzánk is , illetve a fent kiemelt linken is megteheted, ha már regisztrált tag vagy.

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top