Tedd félre a szótárat, mindent érteni fogsz!

Szeretnél végre egy igazán jó évet kezdeni? Minden titokra fény derül, válaszokat kapsz.

Mi a teendőd? Dobj félre minden programot és gyere velünk Bécsbe! Mikor?

Válaszokat itt kapsz a céges levélből. Azt gondolod van időd még eldönteni? Lehet így is választani, lehet hogy az ilyen válaszok miatt tartasz ott, és nem előrébb?!

KEDVES PARTNERÜNK!

November 18-án, a terveink szerint több mint 1000 Lavylites partner találkozik egy különleges eseményre. Mi nagy izgalommal készülünk és tudjuk, hogy sokan a Partnereink közül szintén nagy várakozással tervezgetik az utazásukat Bécsbe.
Szeretnénk a helyszínnel és a rendezvénnyel kapcsolatban néhány technikai jellegű, ugyanakkor fontos tájékoztatást adni, egyben felhívni a figyelmedet téged is érintő fontos információkra!

Amennyiben gépkocsival érkezel, bőségesen áll rendelkezése hely az Austria Center Vienna kongresszusi központ parkolójában. A parkolással kapcsolatos infókat az alábbi linken találod:
https://www.acv.at/teilnehmen/anreise-und-verkehr/ihre-anreise-mit-dem-auto.html
A rendezvény helyszínére történő eljutással kapcsolatban pedig az alábbi linken tudsz tájékozódni:
https://www.acv.at/teilnehmen/lage-erreichbarkeit/Lage.html

A rendezvényre megvásárolt jegy kinyomtatása papírra vagy lementése mobiltelefonodra most is fontos, mert annak felmutatásával tudsz belépni a leggyorsabban a helyszínre.

Amennyiben nem hozod magaddal a belépőjegyed, a helyszínen 20 bónuszpont levonásra kerül, mert nagyban megnehezíted a rendezvényre beléptetés folyamatát.

Bizonyára kíváncsi vagy már arra is, hogy Prémium jegy vásárlásával milyen finomságok várnak rád az ebéd- és a kávé szünetben. Íme, a konyhafőnök ajánlata, amellyel vendégül látunk, hiszen az ellátást tartalmazza a rendezvényre megváltott Prémium jegy: 3 féle előételből, 3 féle főételből és 3 féle desszertből válogathatsz az ebédszünetben, köztük vegán fogásokból is, a délutáni kávészünetben pedig a kávéhoz, teához, sós- és édes süteményeket valamint gyümölcsöt is fogyaszthatsz
Remek helyszín, kiváló előadók, kulináris élmények, különleges pillanatok, értékes társaság.

Minden együtt van ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, megünnepeljük az eddigi sikereket és megalapozzuk a jövő év sikerét és növekedését.

Baráti üdvözlettel:
Lavylites Team

Még mindig hezitálsz? Kérdezz a részletekről, minket itt elérsz 

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top