Csak két gondolat, de milliókat ér!

Csak két gondolat, és máris tiéd a BMW 530e? A két gondolat mögött elrejtettük a megoldást! Mutatjuk, hogyan lehet(ne) akár a Tiéd is!

Elegancia, kifinomultság, és elképesztő színvonalú hifi rendszer. Ezekkel a főbb jellemzőkkel találkozik először az, aki egy új, elegáns, hybrid BMW 530 performance típusú autóban találja magát. Emellett persze a szokásos német precizitás, a megbízható, maximális élményt nyújtó felhasználóbarát kialakítás, és a hihetetlenül megbízható működés is egyaránt jellemzőek a BMW család e tagjára is.

Nem csoda tehát, ha mindenki lába megremeg, amikor meglátja ezt a gyönyörű autót, amely nemcsak a férfiszíveket dobogtatja meg, de a hölgyeket is elvarázsolja.

A mai magyar valóságban csak keveseknek telik egy BMW 530e típusú autóra, mégis nagyon sokan vágynak rá.

Most itt a lehetőséged, hát vágj bele. Csak két gondolat, de milliókat ér.  Amikor a cikk végére érsz, elsőre el sem fogod hinni. Ez olyan mint egy szakadék, amin legtöbben nem mernek átmenni. Erre akár fogadnék is.  

De hogyan lehetne ezt a szakadékot áthidalni?

Nagyon egyszerűen!

Úgy, hogy nem hisszük el, hogy mi nem engedhetünk meg magunknak bizonyos színvonalat. Életünk számos más területén tapasztalhattuk már, hogy a jónál sokszor lehet még jobb valami. Miért ne lehetne ez igaz az autónkra is?

Felnőttként talán már zsigerből elzárkózunk az olyan lehetőségekkel szemben, amelyek kicsit is meseszerűek, csak, mert elhisszük, nekünk nem jár, vagy, hogy velünk nem történhet meg.

Elhisszük, pedig nem volna szabad elhinnünk. Hogy miért?

Miliókat érő megoldást adunk a kezedbe

Amikor azt mondjuk, egy kihagyhatatlan üzleti lehetőséget szeretnénk neked bemutatni, lehet, hogy megijedsz és elszaladsz. De ne aggódj, nem megyünk utánad! Lesz aki azt mondja, ez tetszik , mond csak tovább hogy is van ez?!

Ez nem az exathlon, nem kell küzdened az ellenfél csapatával, se a csapattársaiddal a bennmaradásért. Nem atomfizika, semmi bonyolult matekra nem kell számítanod. Ez a rendszer ugyanis annyira egyszerű, hogy tulajdonképpen két alapgondolatra leszűkíthető, így pedig azonnal másolható és továbbadható.

Az életben a legegyszerűbb dolgok a legszebbek, a legfinomabbak, és a legjobbak. Pontosan ez az egyszerű, letisztultság jellemzi ezt az ajánlatot is. Pontosan ezért lehetséges, hogy tökéletesen elég, ha a két alábbi gondolatot megtanulod, magadévá teszed. Ha pedig időnként ismételgeted magadnak, máris sokkal közelebb kerültél az álmodhoz.

Melyik tehát az a két gondolat, amelyet ismételgetve lépésről lépésre közelebb kerülsz a BMW-hez?

  1. „Megveszem a havi Netto 80 pontos aktivitásomat.”
  2. „Használom a termékeket, és megosztom az információkat.”

Ennyi!

Természetesen ez a két pofonegyszerű pont folyamatosan ismétlődik, így épül fel ez az egyszerű, de nagyszerű rendszer, ez a szuper üzleti lehetőség. Fontos, hogy az autó megszerzéséhez nem kell terméket eladnod, csak nyilván persze akkor, ha szeretnél.

Elegendő, ha megvásárolod négyhetente a saját aktivitásodat, ami nettó nyolcvan euróba fog kerülni, A termékeket használva, jobbnál jobb tapasztalatokat gyűjtve ez nem okoz nehézséget, ráadásul a havi aktivitásod sem fog pénzbe kerülni.

A folyamat során pedig sikerül találnod három-öt olyan embert, aki hajlandó ugyanezt megtenni. Az általad becsatlakozott, a segítségeddel regisztrált emberek pedig szintén találnak majd három-öt embert és így tovább…  

Videóban találod a program részleteit

Két gondolat de milliókat ér

Ne görcsölj rá, talán ez a legfontosabb

Nem érdemes túlbonyolítani az egészet. Sokan hajlamosak elkövetni azt a hibát, hogy rágörcsölnek dolgokra és görcsösen szeretnék elérni őket, ettől pedig felborul a lelki egyensúlyuk és az élet egyre több területén hibát hibára kezdenek el halmozni.

Te ne tedd ezt! Ne könyörögj senkinek! Aki nem szeretne egy gyönyörű, új BMW-t, vele nem tudsz mit tenni! Aki él az üzleti lehetőséggel, és akit érdekel, azt fogadd szeretettel, aki pedig nem szeretné, őt hagyd békén és menj tovább! Ne engedd felborítani az egyensúlyodat, hagyd, hogy magával sodorjon az áramlat!

Ne gondold túl a dolgot!

Élj tehát te is ezzel a szuper üzleti lehetőséggel most a legjobb pillanatban!                                                              Ragadd meg az alkalmat és legyél te is gazdagabb, boldogabb!

Vezess akár minden nap egy modern, hibátlanul működő, karbantartott és szervizelt BMW 530e-t, élvezd a vezetés felszabadító élményét! Együttműködő partnereink száma folyamatosan növekszik.

Csatlakozz hát te is minél előbb, kérj teljes körű tájékoztatást, mert ezzel meg is teszed az álmaid felé vezető első lépést.

Ui: Neked hogyan tetszik a Mini Countryman Plug-in hybridje? Vagy a Mini Cooper SE full elektromosa varázsolja el a szíved?  Kérdezz, hogyan ….részletek

További részletekkel kapcsolatban keress minket az elérhetőségeinken!

Előre is köszönjük, hogy megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel ezt az információt! Te még nem követsz minket a közösségi felületeken? 

További információkat az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy Podcaston  találsz

Kövesd a híreket hamarosan arról is beszámolunk

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

„Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl” TK

Mi ketten és a Lavyl

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top