Hogyan legyél Trendi?

Tudtad? A legfrissebb trendkutatások szerint 2020-ra már nem a nagyvállalatokra, hanem újra a kisebb, emberléptékű cégekre lesz érdemes figyelni, mert egyre inkább nekik áll a zászló. Az online világban ugyanis ismertté válhat még egy garázscég is. Emberek százezrei elérhetők fillérekből akár egy YouTube-csatornával is.       

Televíziós hirdetéseket csak az igazán nagy forgalmú cégek engedhetnek meg maguknak, az interneten azonban egy autentikusan kommunikáló magánszemély vagy cég akár hirdetések fizetése nélkül is népszerűvé válhat. 

Ez az, amit a network marketingben dolgozó emberek már régóta jól tudnak: hogy a személyes jó tapasztalatnak és egy-egy hiteles megnyilvánulásnak nagyobb ereje lehet, mint a jól felépített, profi marketingkampánynak. 

A kisebb cégeknek vagy kisebb csapatoknak ráadásul az is előnyük, hogy mindig gyorsabban és rugalmasabban tudnak reagálni, mint egy mamutvállalat. Fogékonyabbak az innovációra, és érzékenyebbek arra, hogy merre tart a világ körülöttük.

Az ajánláson alapuló értékesítés ebből a szempontból komoly lépéselőnyt élvez – hiszen nincsen más olyan értékesítési forma a világon, ami ennyire közvetlen kapcsolatot ápolna a vásárlókkal. 

Vásárlói élmény, mint trend?

Még egy fontos trend, ami már egy ideje megfigyelhető, hogy a vásárlóknak világszerte egyre fontosabb a vásárlói élmény. Az, hogy milyen benyomások érik őket onnantól kezdve, hogy elkezdtek érdeklődni egy árucikk iránt, egészen odáig, hogy használják a megvett terméket.

Úgy gondoljuk, hogy ilyen szempontból a network marketing verhetetlen. A hálózatépítőktől olyan figyelmet kapnak az érdeklődők, olyan emberi jelenlétet, ami sokkal több, mint a termékeladásra hajtó cégek látszólagos emberközpontúsága a profit érdekében. 

Az online kapcsolatépítés után a valódi találkozás közvetlen élmény. Már nem a chat-botok, hanem emberek kommunikálnak, és ami ennél is több: belenéznek egymás szemébe. Egy ilyen beszélgetés akár sorsfordító is lehet – de az biztos, hogy mindig jó és fontos élmény.

Tények amire érdemes figyelni!

A WFDSA (Közvetlen Értékesítők Szövetségének Világszervezete) elemzései évről évre megerősítik, hogy világszerte folyamatosan nő a közvetlen értékesítés forgalma. A tavalyi év kiértékelését pár héttel ezelőtt, június elején tették közzé, és ez is megmutatta: a network marketing népszerűsége töretlen, sőt évről évre növekszik.

Nemzetközi szinten a közvetlen értékesítés összforgalma rekord magasságba, 192,9 milliárd dollárra emelkedett 2018-ban, ami 1,2%-os bővülést jelentett 2017-hez képest. Az ágazat legnagyobb piaca a 2018-as év kiértékelése alapján Ázsia és a Csendes-óceáni térség, ezt követi Észak- és Dél-Amerika, majd Európa. Afrika és a Közel-Kelet a forgalom legkisebb részét adják, az éves növekedés mértéke azonban ebben a térségben a legnagyobb.

És hogy melyek a legnépszerűbb termékek? Magasan vezet a wellness-szegmens (33,2%) és a kozmetikumok (31,2%).

Nem meglepőek ezek a számok, megerősítik hogy jó helyen vagyunk. A Lavylites hat éve létezik és fejlődik töretlenül. Mára már hivatalosan jelen van az Európai Unió minden országában.

Most pedig a legnagyobb forgalmú, a win-win üzleti helyzetekre leginkább fogékony kontinenseken készíti elő a piacnyitásokat. 

Legújabb, friss hivatalos hír a Lavylites telegram és hírlevél csatornáján, hogy megnyílt Dél Amerika első piaca Kolumbia  cikket itt olvashatod>>

Mit jelent Trendben lenni?

Számunkra azt, hogy a vállalkozásunk mindhárom pillére amire épül, egyedi és külön-külön is a legjobb összetevőkből áll. Egyedi  és hatékony termék család,ami a piacon megismételhetetlen előnyökkel bír, dinamikus üzleti terv, minden üzleti elképzelést támogatva, akár legyen az lokális, néhány száz euró bevételt termelve, vagy országokon kontinenseken átívelő birodalmat építő vállalkozóknak.

Nyáron érkező Lavylites Speed Up autóprogram presztízs márkái, pedig csak még magasabbra helyezte a képzeletbeli lécet a network piacon. Aki hosszútávon és nemzetközi piacokon is növekedésben kíván együttműködni a Lavylites céggel, akkor az elkövetkezendő években jelen lehet minden kontinens, egyre növekvő számú országainak piacnyitásainál.

Ma már nem elképzelhetetlen, sőt most jöhet el számodra az igazi lehetősége az igazi hálózatépítésnek , amit más sokszor hallottál és ígértek, de megvalósításnak nem voltak meg a reális alapjai.

Szóval hogyan legyél Trendi? Itt az ideje, hogy belenézz a tényekbe, és beszéljünk a kérdéseidről!

További infókért, kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan  újabb izgalmas hírekkel jövünk!

Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

-„Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl”-

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top