Már csak néhány hét, és itt a Lavylites-Convention Day!

A Lavylites közössége hatalmas és színes, sokféle embert ölel magába. A Lavylites Convention Day ezt az összetartozást ünnepli meg. Találkozhatunk és megismerkedhetünk egymással, feltöltődhetünk a közös energiánkkal, és átélhetjük újra a 2019-es év legszebb pillanatait. Sőt, együtt készülhetünk fel a következő évre.

A rendezvény Stuttgartban lesz, az ICS Nemzetközi Kongresszusi Központban. 2016-ban már tartottunk itt rendezvényt, és mind a repülőtér közelében található helyszín elérhetőségével, mint a központ színvonalával meg voltunk elégedve.

A nagy rendezvény előtti napon, november 16-án szombaton workshopot rendezünk, ahol a Lavylites új eszközeivel és új útjaival ismerkedhettek meg részletesen. A Lavylites szakértőit, illetve neves külsős előadókat egyaránt felvonultató szellemi műhely célja az önfejlesztés, mint emberi, mind szakmai szempontból – hogy még közelebb kerülhessetek a kibontakozáshoz és kiteljesedéshez.

A nagy rendezvény előtti napon, november 16-án szombaton workshopot rendezünk, ahol a Lavylites új eszközeivel és új útjaival ismerkedhettek meg részletesen. A Lavylites szakértőit, illetve neves külsős előadókat egyaránt felvonultató szellemi műhely célja az önfejlesztés, mint emberi, mind szakmai szempontból – hogy még közelebb kerülhessetek a kibontakozáshoz és kiteljesedéshez.

November 17-én, vasárnap a már hagyománnyá vált Morning Light Run futórendezvénnyel kezdjük a napot. Aki korán kel, az egy lépéssel mindig a világ előtt jár. Gyertek el ti is, és köszöntsétek velünk a napfelkeltét a Lavylites Convention Day előtt!

A várva várt, nagy Lavylites-rendezvény pedig vasárnap 11 órakor veszi kezdetét. Jakabovics Tibor előadása a sejtközi tértől a csillagközi térig repít mindannyiunkat. Majd az egész napot inspiratív, igazi „lavylites-os” hangulatban töltjük. Megünnepeljük közös sikereinket és az előremutató változásokat. Sőt, betekintünk a Lavylites kulisszái mögé, hogy láthassátok, mi mindennel készülünk a jövőre nézve!

A workshop és a nagy Lavylites-nap programjáról nemsokára részletes hírlevélben értesítünk Benneteket. Ahogy arról is, amikor elkezdődik a futóversenyre való regisztráció időszaka.

A workshopra, illetve az egész napos rendezvényre szóló jegyek már most elérhetőek a Lavylites webshopjában! A Lavylites Convention Dayre a Basic jegy mellett a Prémium belépőt is választhatjátok, amely ínycsiklandó gasztronómiával egészíti ki a rendezvény nyújtotta élményeket.

Sőt, van egy meglepetésünk számotokra, amely tavaly is igen népszerűnek bizonyult. A Special Ticket Pack nagyértékű termékcsomagot tartalmaz – és egy Prémium jegyet adunk mellé ajándékba!

A Special Ticket Pack akció lehetőséget ad Nektek arra, hogy két 180 PV pontos termékcsomag közül válasszatok.

Fontos! A Special Ticket csomagokat csak webshopban leadott rendeléssel vásárolhatjátok meg, AutoActiverrel nincs lehetőség a vásárlásra.

A csomagokat egységesen 19%-os német ÁFA-val értékesítjük, ezért más termékkel együtt nem tudjátok megrendelni.

A Special Ticket csomagok az alábbiak:

Fly Away” csomag olyan kreációkat tartalmaz nettó 299 EUR értékben, amelyeket kézipoggyászban felvihettek a repülőgépre is, és bármilyen utazáson segítenek, hogy megőrizzétek a testi-lelki egyensúlyotokat:

 • 1 db Exyol SC
 • 1 db Orylium Bleu
 • 1 db Lavyl Allin testvaj
 • 1 db Lavyl Lymph 50 ml
 • 1 csomag Lavylo (8db)
 • 1 db Solvyl CC 50 ml
 • 1 db Solvyl Fullflex

Az „Inner Harmony” csomag olyan Lavylites-kreációkat foglal magába nettó 299 EUR értékben, amelyek belülről táplálnak és vitalizálnak:

 • 1 db Exyol SC
 • 1 db Orylium Bleu
 • 1 db Haevyl Impulse
 • 1 db Pentyll Heart
 • 1 db Solvyl Fullflex

A két típusú Special Ticket Pack közül a webshopban választhattok, rendeléskor. Ha szeretitek a Lavylites kreációit, és szeretnétek úgy részt venni a rendezvényen, hogy a szünetekben finom ételekkel-italokkal kényeztetnek, akkor ne hagyjátok ki ezt az igen kedvezményes ajánlatot! Figyelem: a Special Ticket Pack akció keretében vásárolt csomagok csak a rendezvény napján, a helyszínen vehetők át. Megsúgjuk, hogy további ajándékokat is el fogunk rejteni a csomagokban…

Találkozunk Stuttgartban!

Baráti üdvözlettel –Lavylites Team

*Forrás- Lavylites 

További részletekkel kapcsolatban keress minket az elérhetőségeinken!

Előre is köszönjük, hogy megosztod a barátaiddal ismerőseiddel ezt az információt! Te még nem követsz minket a közösségi felületeken? 

További információkért kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, az Instán, vagy  Podcaston

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top