Forró sivatag, sípálya, és luxus a köbön

Dubai valóban a csodák birodalmának is mondható, sehol sem tapasztalható ilyen mérvű fejlődés kreativitással párosítva. Dubaiban, semmi sem tűnik lehetetlennek, az emberi képzeletnek nincs határa. Elképesztő a tisztaság, rend, és szervezettség. Óriási kontrasztot sugall a többi kedvelt arab turistacélponttal ellentétben. Minden csak Big, Giga, és Vaoooo jelzőkkel illethető, akár a méretekről, vagy luxusról, vagy a megvalósított elképesztő ötletekről. Ez az a világ ahol a világ gazdagsága, pénzügyi világ, vállalkozói világ minden résztvevője megfordul, vagy vállalkozást alapít. Nem véletlen, hogy az európai piacról kilépve egyik nemzetközi pillérét ide rakja le a Lavylites cég. Ázsia többi országa, India, már innen csak egy ugrás, és reményeink szerint hamarosan itt az idő amikor kopogtatunk ezeken a kapukon is. De következzen itt az a néhány sor amit a cégünk a hírlevelében osztott meg velünk a piac nyitással kapcsolatban.

 Néhány nappal ezelőtt írt hírlevelünkben olvashattál a Zürichben megrendezett svájci piacnyitó eseményünkről, amely igazán különleges, felejthetetlen pillanatokat szerzett azok számára, akik résztvevői voltak rendezvényünknek.

Az esemény utáni napokban sokan a Lavylites Partnerei/Vezetői közül lelkesen készülődtek egy újabb piacnyitó rendezvényre, ezúttal Dubajban. 2018. január 20-án közel 200 ember gyűlt össze Dubajban az exkluzív Shangri La Hotel Báltermében, hogy részese lehessen azoknak a pillanatoknak, amelyek egy sikeres jövő kezdetét jelentik a Lavylites életében egy új földrészen.

A rendezvény kezdetén élő online közvetítés keretében köszöntötte Jakabovics Tibor a Lavylites alapítója a résztvevőket, majd néhány mondatban méltatta a Lavylites Dubai jelenlétének fontosságát és a benne rejlő lehetőségeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nap programjában természetesen helyet és szót kapott Ludwig Reiser is, aki az Egyesült Arab Emirátusokban is nagy népszerűségnek örvend.

Az esemény keretében a résztvevők megismerkedhettek a Titanium Challenge résztvevőivel a színpadról, akik mindannyian elmondták sikertörténetüket nagy hitelességet építve ezzel annak, hogy mi minden érhető el a Lavylites üzlettel.A helyi vezetők és lelkes termékfogyasztók is bemutatkoztak a színpadon, különleges történetekkel alátámasztva azt a lehetőséget, amit a Lavylites termékei és üzleti lehetősége hordoz az Egyesült Arab Emirátusokban.

Természetesen ez alkalommal is készültek profi fotók, melyek a rendezvény pillanatait megörökítették. Ezeket a fotókat az alábbi linken éred el:

https://photos.lavylites.com/-/galleries/lavylites-dubai-market-opening-2018/-/medias/81f5616c-6801-4abc-88f9-dbaf9b1ccbc0

Természetesen ez alkalommal is készült rövid videó összefoglaló is, melyet érdemes megnézni és kicsit részévé válni mindannak, amit a résztvevők átélhettek.

Előzetes információk a dubai piac működéséről:

A Lavylites hivatalos dubai képviselete már megalakult, az elsőként piacra kerülő termékek engedélyeztetése már folyamatban van. Várhatóan legkésőbb 2018. március 1-én lehetőség lesz regisztrációra, és termékrendelésre is.

Baráti üdvözlettel,

Lavylites Team

Szenzációs új program is bekerült a Lavylites programjába, mégpedig Family Bónusz néven! 

Részleteket megtalálod itt a weboldalon, a blog bejegyzések alatt. További információkat kaphatsz az üzletünkről ha követed a facebook oldalunkat a Life changer-t. Előre is köszönjük ha nyomsz egy Like-ot.

Amennyiben kérdéseid vannak keress meg minket MOST!  Elérhetőségeinket itt találod   

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top