Hét mérföldes léptekkel előzhetsz

Gyerekkori meséim egyik kedvence a jóságos óriás volt, aki hatalmas hétmérföldes léptekkel kelt át az óceánon is akár, hogy teljesítse küldetését. Az óriás megküzdött mindennel és mindenkivel aki útjába került és a végén happy end-el zárult, ilyenkor elégedett mosollyal aludtam el tudva bármilyen akadályok is jönnek is győz a jó. Az elmúlt néhány tíz év vállalkozói évem alatt jónéhányszor jól jött volna egy ilyen óriás, na de hagyjuk szerencsére már nem kell ilyen stresszes baromságokkal időt töltenem. Talán a legfontosabb elem, ami hamar feltűnt az ismerőseimnek mikor kiszálltam a mókus kerékből, hogy kisimultak a vonásaim, nem rángatózom a telefonhívások után és még sorolhatnám a rengeteg előnyét, ha az ember kiszáll a kalitkából. Nevetek saját emlékeimen, ha eszembe jut néhány szitu….nem örömömben, hanem kínomban, mekkora f..x voltam, hogy nem előbb váltottam!

Mivel más az életed ha váltasz és belevágsz az MLM üzletbe? Pláne egy olyan üzletbe amiben megalapíthatod a „saját királyságodat”, hogy ezt megértsd olvasd el ezt a cikket hogyan válassz megfelelő céget!                                 Ne hagyd ki, itt tudsz rá kattanni 

Ha figyelmed még nem esett a béka segge alá, akkor ezt a pár soros száraz szöveget még olvasd el. Ki tudja még megmozdít benned néhány gondolatot :)??????  Ja igen, neked bejön Dubai?

Az elmúlt hónapokban számos fejlesztés és változás kezdődött a Lavylites életében, amelyek üzleted fejlődését támogató hatása napról-napra egyre érezhetőbbé válik számodra is.

A következő jelentős előrelépés ebben a folyamatban annak a lehetősége, hogy a még meg nem nyílt piacokon az érdeklődőknek előregisztrációra biztosítunk lehetőséget. Ez a lehetőség elsőként a dubai piacon lehetséges a mai naptól.

Mit jelent ez pontosan?

Azt jelenti, hogy 2018. május 18-tól lehetőséget biztosít a rendszerünk arra, hogy a struktúrádba bekerüljön a jelölted és ő is tudja a saját struktúráját tovább építeni. A Bináris elhelyezés csak azután lehetséges majd, amikor az adott piacra a termékek kiszállítása megkezdődik és a partner első vásárlása megtörtént.

A webshopban pedig a mai naptól az alábbi országokba is rendelhető a Pentyll:Heart és az Orylium Bleu: Görögország, Olaszország, Hollandia, Románia, Horváthország, Szlovénia és az Egyesült Királyság. Ez azt is jelenti, hogy ezekben az országokban a mai naptól a május 7-én bevezetésre került új Business csomagok is elérhetőek lesznek. Bízunk abban, hogy ez a fejlesztés támogatni fogja üzleted lendületes fejlődését!

Ennyit a száraz hírekről…….mit gondolsz, vajon Dubai-ból hány országra lehetsz hatással, üzletileg?

Szeretném megköszönni, hogy megosztod a barátaiddal! Ugye nem hagysz cserben?

Mielőtt eltűnnél az éterben, nem láttalak a face oldalunkon, ugye pótolod ezt a hiányosságot?

További információkért keress minket

Barátsággal

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top