Nagyszerű hírek a webirodából

Mindjárt folytatom , …..de előbb szeretném neked elmondani Gréti storyját azért, hogy minél jobban megértsd, hogyan lehetsz sikeres a lavylites üzletben. Ahogy az előző cikkemben, az „öreg” George S. Patton is megmondta, mit kell tenned, hogy érezhesd a siker örömét. Visszatérve Grétire, külföldön él néhány tíz éve és jól menő vállalkozását terelgeti.

Mit ad isten, kicsi a világ, de a párommal összekapcsolódtak a neten valahogy. Szó szót követett, tudjuk a hölgyeknél ez nem megy nehezen :), kiderült, hogy volt már kapcsolata a Lavyllal, de ez nem mostanában volt és neki nagyon bejöttek a termékek, sőt üzletileg is nyitott volt rá.

Persze emberünk, aki a kapcsolata volt, kitartás és sikerélmény vagy más eltérítő események következtében eltűnt. Van ez így…..tudod kiknél? Rád hagyom a gondolkodást 🙂 . Visszatérve a lényegre, mivel rengeteg újdonságot és információt beszéltek át, hagyni kellett 1-2 napot hogy átnézze az infókat. Ez tök normális.

Mikor újra beszéltek már egy másik országbeli hölgyet is behozott a beszélgetésbe. és tudod mi volt a döntés? Eltaláltad Start! Na de hogyan? A hölgyek nem gurigáztak ….(hm) ….azonnal üzleti packra nyomultak.

És tudod miért? Azonnal nyertek 20%-ot termékben, pont abban az összeállításban amit szerettek volna.

És itt a lényeg!  Az első lépés nem mindegy hogyan történik!

Legyél profi!

Olvasd tovább a híreket, köszi előre is hogy megosztod barátaiddal

Március elején számos területen kezdődött fejlesztés a Lavylites életében, melyeknek célja az üzletépítői munka hatékonyabb támogatása és a működési feltételek nemzetközi szintű megteremtése.

Ennek a fejlesztésnek az egyik eleme a Business Csomagok valódi, azonnali előnycsomaggá alakítása. Ez azt jelenti, hogy a Business Csomag az értékéhez képest 15-20 százaléknyi ajándék terméket tartalmaz.

Fentiek alapján örömmel tájékoztatunk, hogy 2018. május 7-től az alábbi Business Csomagok kerülnek bevezetésre:

BUSINESS CSOMAG BASIC  400 PV –  amelyben a Lavyl termékcsalád tagjait találod. Az ajándék termékek ebben a csomagban 1 db Orylium Bleu és 1 db Lavyl Nose.

BUSINESS CSOMAG CLEAN 400 PV – amelyben a Lavyl és Solvyl termékcsalád tagjait találod. Az ajándék termékek ebben a csomagban 1 db 200 ml Solvyl Body, 1 db 200 ml Solvyl Clean és 1 db 200 ml Solvyl Hair.

BUSINESS CSOMAG BEAUTY – BRIGHT/PREVENT 400 PV –  amelyben az Exyol termékcsalád tagjait találod. Az ajándék termék ebben a csomagban 1 db Gemma Helvetia. Ez a csomag 2 féle változatban kapható majd, az egyikben GEMMA BRIGHT, a másikban GEMMA PREVENT található, így az egyedi igényeinek megfelelően tudja kiválasztani az új vásárló, hogy melyiket szeretné.

BUSINESS CSOMAG TOTAL 1200 PV – ezt a csomagot a Lavylites hálózat vezetőitől és számos partnertől érkezett kérésre vezetjük be. A TOTAL CSOMAG minden terméket tartalmaz, ami jelenleg megtalálható a Lavylites Webshopban. Az értéke 1497 PV, tehát 297 Eur azonnali ár előnyt tartalmaz.

 Fontos információk! Az országonként eltérő termékengedélyek miatt eltérést tapasztalhatsz a Business csomagok összetételében a Pentyll:Heart, és az Orylium Bleu termékek vonatkozásában. A Business csomagok mindenki számára elérhetőek, azaz nem csak új belépők rendelhetnek Business csomagot.

Bízunk abban, hogy ez a fejlesztés hatékony támogatást nyújt majd az üzleted lendületes fejlődéséhez és ahhoz is, hogy minél több partnereddel együtt minősülj a november 23-án Bécsben megrendezésre kerülő egész napos Randy Gage Workshopra. A Workshop minősülési feltételeiről részletesen a webiroda kezdő lapján olvashatsz.

További részletekért keress  minket az elérhetőségeinken 

Ha még nem követed az Face oldalunkat, akkor itt pótold ezt a hiányosságot.

Barátsággal

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top