Konnektoros hybrid BMW és üzleti siker egyben

Az autóvezetés élménye és a Lavylites üzleti sikerek eredménye. Röviden, kettő az egyben.

Amikor azt hallod, hogy egy üzleti lehetőséget szeretnének neked bemutatni, akkor talán elbizonytalanodsz. Sőt lehet gyorsan átkattintasz. Eképzelhető, hogy olyan kozmetikumokra, tisztítószerekre, esetleg táplálékkiegészítőkre gondolsz, amelyekből már most is túl sok van a piacon.

Sok esetben általában csak a veled való jó viszony fennmaradása érdekében vásárolnak néhányat az ismerőseid. Megértem, hogy most már csak valami forradalmi újdonságba vágnál bele szívesen. Joggal teheted fel a kérdést mi ez a konnektoros hybrid BMW és üzleti siker egyben

Ezért mi egy ilyen üzleti ajánlatot hoztunk el neked!

Milyen alapokon áll az üzlet?

Joggal teheted fel a kérdést hiszen láthattál már elég érdekességet az üzleti világban. Egyetértek. 

Lássuk tehát, hogyan épül fel az általunk kínált üzleti ajánlat!

Cégünk, a Lavylites  hat éve aktívan jelen van a piacon, jelenleg 32 országban vagyunk ott, mind ezt úgy, hogy cégünknek nincs konkurenciája. Egyedi termékeket forgalmazunk, melyeket magyar feltaláló talált ki. S ami semmiképpen nem hátrány, hogy a cég tulajdonosa is magyar.

A forgalmazott termékeket bátran ajánljuk, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy gyorsan és hatékonyan működnek, mindezt több tízezer elégedett vásárló igazolhatja.

Az egészségügyi iparágba tartozik a termék, amely egy sokezer-milliárdos iparág, minden más iparágnál nagyobb – még a táplálékkiegészítő-iparágnál is, amelyik mindössze 32 milliárd dolláros forgalmat tud produkálni.

A termékfejlesztésünk a legújabb kutatási eredményekre alapoz, amelyhez többek között Einstein világszínvonalú munkássága is ihletet adott. A spray formátumú egyedi termék nano részecskékből álló hatóanyagai képes közvetlenül eljutni oda, ahol szükség van rá: hiszen ezek a részecskék még a baktériumoknál is ezerszer kisebbek, átjutnak szinte bármin.

Ráadásul az eddigi tapasztalatok alapján semmilyen mellékhatásról nem számoltak be a vásárlók, így bármelyik korosztály nyugodtan használhatja.

Úristen el kell adnom a termékeket? Lazíts 

Mi lelkes használói vagyunk a termékeknek, de ha te eladni akarod, ám legyen! Abban sajnos nem tudunk tanácsot adni, sem segíteni!

Akkor mégis hogyan lesz ebből üzlet? Pláne egy 24 Milliós Hybrid BMW? Ha ez a része is izgatja a fantáziádat, akkor a részletekről beszéljünk. Elérsz minket itt

Milyen feltételei vannak a Lavylites autó programnak

Ő tehát a termékünk, amelyikből egyébként nem feltétlenül kell eladnod ahhoz, hogy a BMW 530 hybrid-hez hozzájuss, csupán egy bizonyos mennyiséget kell vásárolnod rendszeresen. Azt már nem nézzük, hogy magadnak vagy másnak veszed – de hiszen miért ne vennéd magadnak, mikor mindenkinek jó lehet a családban valamire?

Viszont, ha mondjuk, idős szüleidnek veszed, akkor is jó ez a rendszer, mert őket egyáltalán nem kell terhelned semmilyen adminisztrációval, csak megkapják tőled és használják egészséggel.

Hogy miért fog könnyen menni neked?

A Lavylites termékcsalád kreációi High-Tech minőségűek, a nagyszerű tapasztalatokkal a hátad mögött biztosan nagyobb kedved lesz vásárolni, és a pontjaid könnyedén összegyűlnek. A személyes tapasztalatok révén a csapat forgalmatok is jobb lesz, így hónapról hónapra könnyedén össze tudjátok gyűjteni a minősüléshez szükséges pontmennyiséget.

Akár BMW 530e-t is vásárolhatsz! Hogyan?

A BMW 530e-hez tehát akkor tudsz hozzájutni, ha folyamatosan teljesíted a megadott forgalmat a csoportoddal, azaz 28 naponta min. Nettó 80 Eurós vásárlást kell befizetned és havonta 6900 CV forgalmat kell generálnotok a csapatoddal együtt.  Netto 80 Euró !!! Fejenként a csapatban. Ennyi? Érted? Saját magadra és a családodra, magadtól többet fogsz költeni, amikor rájössz milyen érték van a kezedben a termékek által.

Ez részletkérdés, de fontos, hogy tudd az első, induló vásárlás ebbe még nem számít bele. Ha minden hónapban tudod teljesíteni az elvárt pontértéket, a csapatoddal akkor a Lavylites Peed Up program jóvoltából használója leszel egy gyönyörű BMW 530 hybrid performance típusú autónak. 

Ezt az autót először használatra kapod, ami azért jó, mert a karbantartás és a szervizelés gondját is átvállalja a Lavylites, sőt még a téli-nyári garnitúra is benne van. Ezek mellett már bagatell összegnek tűnnek a saját költségek: az üzemanyag, autópálya díjak, parkolás, persze csak akkor, ha az adott helyen nem ingyenes a hibrid autók parkolása.

Ne hagyjuk ki  azt sem, ha esetleg szabálytalankodsz, akkor a te sarad lesz a büntetés :). Túlfutási díj azonban van, illetve természetesen az autót illik rendeltetés-szerűen használni, mert a szervizdíjat csak akkor vállalja a cég.

A havi átlagos futásteljesítményt 3500 km-ben határozza meg az autó program. Ha éves szinten ezen belül tudsz maradni, akkor ebből nem fog többlet költséged adódni.

Lavylites SpeedUp autóprogram

Hogyan vásárolhatod meg a konnektoros hybrid BMW-T?

Amikor pedig jól megy az üzlet, megvan a kellő forgalom, akkor egy idő után az általad használt autót meg is vásárolhatod. Így tehát adott az autóvásárlás lehetősége is számodra. Ehhez tehát nem kell mást tenned, mint hozni a kívánt forgalmat, amelyet akár eladásból, akár saját vásárlásból is beszerezhetsz!

Így áll össze tehát az általunk kínált üzleti ajánlat, amelyben kettős előnyt élvezhetsz. Hiszen nemcsak a High-Tech harmonizáló kreációinkhoz juthatsz hozzá kedvező áron, hanem az üzleti sikered által egy mindent kielégítő hybrid BMW 530e-vel is járhatsz, később pedig a kedvező áru autóvásárlás esélye is adott számodra a cég jóvoltából!

A Lavylites cég 50. hónap után biztosítja számodra az igen kedvező vásárlási lehetőséget.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!                                                        Előre is köszönjük, hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

„Élvezd az életet a fájdalomra ott a Lavyl” TK

Lavylites és mi

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top