Te megérdemelsz egy 530-as hybrid  BMW-t? Szerezd meg, íme a részletek!

Álomautó, határtalan szabadság, rengeteg pénz, siker, önbizalom, elismerés?

Érdekel?

Mi ebben utazunk. Most megmutatjuk mindezt neked is.

Érthető, ha te is szeretnéd végre egy csúcsminőségű autóban róni a kilométereket. Megértjük, hogy szeretnéd, ha végre jó értelemben megnéznének, elismerő pillantásokat vetnének rád, nemcsak a fiatal hölgyek, hanem mindenki.

Ha lenne egy impozáns megjelenésű, elegáns autód, amelyben végre tényleg szárnyra kelhetne az önbizalmad is, amelyben tökéletesnek, káprázatosan gazdagnak érezheted magad. Ha soha többé nem kellene bajlódnod a nézelődéssel, autóvásárlással, mert mindig egy gyönyörű, tökéletesen működő, modern autóval járhatsz.

Képzeld csak el, milyen csodálatos élmény lenne belesüppedni a hatalmas bőrfotelbe, esetleg néhány adatot megnézni a minden igényt kielégítő érintőképernyős műszerfalon!

Képzeld el, ahogyan ez után akár motorhang nélkül is kellemesen siklasz az úton, hiszen az elektromos meghajtás segítségével ezt is megteheted!

Persze, a nagy álom is könnyedén valóra válhat, hiszen a BMW 530e segítségével akár 237 km/h sebességgel is hasíthatsz. Ha tehát ez minden vágyad, akkor úgy élhetsz, ahogyan azt talán magadba szívtad az anyatej mellett Csepregi Évától: „220 felett átértékeled magadban a világot”.

Ha a mindennapjaidat egy BMW 530e autóban töltheted, akkor lehetséges, hogy soha többé nem fog megfordulni a fejedben az autóvásárlás gondolata. Hiszen ez az autó olyan, mint amilyet mindig is álmodtál magadnak: egyszerűen mindent tud, ami fontos lehet!

Olyan lesz, mintha az az autó, amelyről csak álmodhattál, az öledbe hullana, vagyis inkább olyan, mintha kinyitná neked az ajtaját, hogy az ölébe hullhass!
A BMW 530e tehát egyszerre egy gyönyörű, csodálatos megjelenésű, reprezentatív célokra is kiválóan alkalmas, elegáns autó, amellyel kedved szerint élmény-autózhatsz, kocsikázhatsz. Emellett a jármű egy pompás hibrid is, így sokat spórolhatsz a fogyasztással és a Földünkért is tehetsz valamelyest.


A BMW 530e tehát nem más, mint a magyarok megvalósult álma: egy impozáns, elegáns státuszszimbólum, amely emellett még keveset is fogyaszt, ha azt szeretnénk! Egy csendes, kis fogyasztású jármű, amely mégis egy vad oroszlánná változik, ha nagyon odalépsz a gázpedálnak!
Mindez talán elérhetetlennek tűnik számodra.

Ez nem véletlen, hiszen ennek a csodajárgánynak az árából egy háromgyerekes család már kényelmes családi házban élhetne akár Pest megyében is, néhol pedig akár egy egész falu is kitelne ebből a pénzből. Teljesen érthető, ha átlagos magyar polgárként nem teheted meg, hogy holnap beszaladj a bankba és felvegyél a bankszámládról ennyi pénzt.

Ezért hoztuk létre ezt a fantasztikus üzleti lehetőséget, amelynek segítségével számodra sem kell, hogy álom maradjon a BMW 530 hybrid performance! Nem kell többé vesződnöd az autóvásárlással sem, hiszen immár mindig a kényelmes álomautódban róhatod a köröket!

Ennek érdekében pedig csak néhány egyszerű lépést kell követned. Hiszen ezt az üzleti lehetőséget úgy építettük fel, hogy mindenki számára könnyen elsajátítható legyen annak érdekében, hogy te is minél hamarabb egy boldog BMW-s lehess, akinek közelbe kerül a távol!

Nem kell eladnod semmit, csak akkor, ha szeretnél! Pusztán rendszeresen kell vásárolnod és pár embernek információt adni erről a kihagyhatatlan üzleti lehetőségről! Talán ez a legkönnyebb része, hiszen a Lavylites termékek nap mint nap bizonyítják számodra, hogy egyedülállóak és gyors hatékonyságuk sokszor még a BMW gyorsulásával is vetekszik.

Hagyd tehát magad mögött a kételyeidet és ismerd meg ezt a rendkívül egyszerű, de nagyszerű rendszert, és légy részese a felülmúlhatatlan BMW-életérzésnek!

Valósítsd meg velünk az álmaidat, érj el végre mindent, amire vágytál!

Élvezd, hogy mindenre lesz pénzed, közben pedig még egy álomautót is vezethetsz!

Bőven marad szabadidőd is, mégsem kell soha többé azt mondanod majd a haverjaidnak, később pedig a barátnődnek, gyermekednek, hogy valamire nincs pénzetek!

Mi más számít az életben? Vágj bele és száguldj velünk szédítő sebességgel!

Nézd meg a videót a további részletekről pedig beszéljünk, elérhetőségeinket itt találod. 

Előre is köszönjük hogy megosztod a cikket az ismerőseiddel, lehet hogy örök hálára kötelezed egy barátod 🙂 Tudod jobb későn mint soha.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!                                                Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Sikert és bőséget kívánunk 

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top