Környezetvédelem és a Lavylites

Amióta őseink lejöttek a fáról, gyűjtögetve-vadászgatva apró pontok voltak csupán a természetben. Később azonban elkezdtük átalakítani, kihasználni a természetet, és sokáig ezt tekintettük fejlődésnek. Tagadhatatlan, hogy gyorsabban jutunk el valahova autóval vagy repülővel, vagy hogy az életünket megkönnyítik a műanyagok. De a tevékenységünkkel károkat okozunk a környezetünkben, ami visszahat a mi életünkre is.

Ezért itt az ideje, hogy újra megváltozzon az emberiség kapcsolata a természettel. Nem üthetünk lyukakat az élet szövetébe, nem boríthatjuk fel teljesen a Föld ökoszisztémáját. Egyéni és közös sorsunk is azon múlik, hogy a bioszféra tartós válságát idézzük-e elő, vagy pedig a megismerés és gondoskodás új korszakába lépünk, globális szinten is.

Ezért a Lavylites újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használ. A flakonjaink alján megtalálható a PET újrahasznosítására utaló #1 alapanyagjelzés, egybefonódó nyilakkal körbevéve. Ez azt jelenti, hogy bátran elhelyezheted a műanyagos szelektív hulladékgyűjtőben a kiürült flakonokat. Világszerte egyre több hőformázott PET-csomagolást hasznosítanak újra!

Minden egyes térkitöltő fólia vagy kartondoboz vásárlásakor környezetvédelmi adót fizetünk, ami szintén az újrahasznosítást támogatja. Európai Logisztikai Központunkban pedig nemsokára bevezetünk egy technológiai újítást, aminek köszönhetően a papírhulladékunk 70%-kal csökkenni fog.

 

A kreációink alapanyagainak kiválasztásakor is környezettudatosak vagyunk. Nemsokára beszámolunk erről is!

Köszönjük hogy velünk együtt követitek a Lavylites híreket!

Következő találkozásig legjobbakat kívánjuk Neked!

Éva és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top