Belső megújulás látható lépései a Lavylitesnél

Egy vállalat növekedésének egyetlen módja a piac hatékonyabb meghódítása.

2020 az az év, amikor a Lavylites hosszabb ideje tartó belső megújulása kívülről is láthatóvá válik. Bízunk benne, hogy örömet fog jelenteni számotokra minden változás!

Elsőként a Lavylites SpeedUp program letisztult és végleges formájába öntve érkezett a 2020 év eleji megújulás keretén belül.

Mi is az a Lavylites Speed Up program?

A Lavylites autóprogramja ami igazán exkluzív prémium márkákat tesz elérhetővé az üzleti partnereknek. A BMW 530I performance és a Mini Countryman Hybrid mellett a Mini Cooper SE (electric) elérhető a Lavylites tulajdonosa jóvoltából.

Az autóprogram részleteiről több cikkben beszámoltunk már. A cikk alján megosztunk kettőt ezzel kapcsolatban. A belső megújulás látható lépései a Lavylitesnél hónapról hónapra a tervezett ütemben haladnak.

Ennek a belső megújulásnak az év további hónapjaira nézve hatalmas jelentősége van. De ez egyelőre maradjon titok.

A belső megújulás további lépései

Sorra megújulnak a Lavylites kiadványai is. Az első, amivel idén találkozhattok, az új Lavylites-termékkatalógus.

A naprakész adatokat és új termékfotókat tartalmazó, kézbe simuló, elegáns katalógus mától kezdve elérhető a webshopban. A teljes termékpalettát bemutatja, és a nagyméretű fényképek olyan közel hozzák az egyes kreációkat, hogy az olvasó úgy érzi, mintha szinte kézbe venné őket.

Az új katalógust itt tudjátok megtekinteni: https://lavylites.com/hu/webshop/articles/view/436    A most elérhető változat angolul van, más nyelveken hamarosan érkezik.

Ha ajándékba szeretnétek kapni az új katalógust, akkor a figyelmetekbe ajánljuk egy új akciónkat. 

Milyen akcióval érkezik az új fejlesztés?

  1. február 22-tól kezdve kétféle Business Packhez is ajándékot adunk: egy katalógust és egy különleges, új kiszerelésű terméket. Az akció a következő két csomagra vonatkozik:

És hogy mi az az új kreáció, amellyel az akciós csomagokban találkozhattok először?

Sokak kedvenc italkoncentrátuma, a frissítő és vitalizáló Haevyl Impulse praktikus útikiszerelésben: kis, bankkártyaméretű tasakokban, amelyek felbontás után visszazárhatóak.

Így a napi Haevyl Impulse-adagotokat egy kis „bankkártyában” bárhová könnyedén magatokkal vihetitek! Akkor sem szivárog belőle az italkoncentrátum, ha már kinyitottátok egyszer. És természetesen bárkit megajándékozhattok egy-egy ilyen kártyával, aki érdeklődik az egészséges életmód iránt.

Ebből a különleges kiszerelésű Haevyl Impulse-ból adunk ajándékba egy dobozzal minden Basic és Home üzleti csomaghoz. Egy doboz 30 darab, egyenként 12,5 ml-es tasakot tartalmaz, azaz egy teljes havi adagnak felel meg! (A kártyákba speciális, sűrített koncentrátum került. Felhígítva megfelel annak az italmennyiségnek, ami a flakonos Haevyl Impulse-ból készíthető.)

Ez az egyedi és újszerű kiszerelésű Haevyl Impulse egyelőre csak az akció keretében érhető el. Az akciós Business Pack Basic és Business Pack Home az akciós készlet erejéig kapható – azaz érdemes minél előbb megrendelni.

Tehát ne feledjétek: most minden Business Pack Basic és Business Pack Home csomaghoz katalógust és kártyás kiszerelésű Haevyl Impulse-t kaptok ajándékba! 

Belső fejlődés látható jelei a Lavylitesnél-Speed Up program

Lavylites autóprogram BMW 530I

Luxus kategóriával gyorsít a Lavylites

Úton a siker felé zöld rendszámmal

Belső megújulás látható jelei a Lavylitesnél

Legenda ami egy éttermi szalvétán született

Lavylites üzleti sikerek és a vezetés élménye. Röviden kettő az egyben

 Ha készen állsz a növekedésre, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha, esetleg, eszedbe jutna megkérdezni, és akkor Ti most, mit és hol, hogyan?                      Igen, ritka, hogy olyan termékes üzlettel találkozhatunk ma, ami egyedi és konkurencia mentességet tud felmutatni, a világon. A mi “szerencsénk”, hogy ilyen céggel dolgozhatunk.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

“Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl”

Lavylites-rendezvény-Mi-ketten

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top