Luxus kategóriával gyorsít a Lavylites!

Alig telt el a június, csendes, de annál lázasabb előkészületek után, berobbant a hír, luxus kategóriával erősít a Network piacon a Lavylites. Az elegáns reggeli Telegram üzenetek sokat sejtető hírei lázas előkészületekről számoltak be. Luxus kategóriával gyorsít a Lavylites!

Ezekől az üzenetekből napról, napra sejteni lehetett, hogy hamarosan nagy bejelentésekre készül a Lavylites cég vezetése. A hírek alapján elképesztő munka folyhatott a háttérben, mi azt gondoljuk megérte várni. És akkor szóljanak a hírek, és ez még csak az első….

A Komoly változások küszöbéhez értünk.

Álljunk meg egy pillanatra, és tekintsünk vissza az útra, amit megtettünk!

A Lavylites életvonala már hamarabb létrejött annál, mint amikor Tibor évekkel ezelőtt felfedezte a mestereszenciát egy magyarországi laboratóriumban.

A Lavylites életvonala ennél sokkal hosszabb! Jóval azelőtt kezdődött, hogy az emberek lelkesedni kezdtek a kreációk iránt, és a Lavylites rövid időn belül világszerte ismert márkává vált.              Ez egy evolúciós folyamat! Minden, ami megtörtént, a jövőnk érdekében formált minket.

A mi döntésünk, hogy mit hozunk ki belőle. Ez a mi történetünk!

A Lavylites nem más, mint a legbelsőbb énünk fejlődése.

A Lavylites életvonala sok-sok ember személyes életvonalából áll össze. Mindannyian formálói vagyunk a közösségnek. Benne van a Te gyerekkorod, majd az életed minden eddig megélt kalandja. A tudásod, álmaid és céljaid.

A hétköznapjaid és a rendkívüli csodáid.

Magunkba mélyedtünk, és feltettük a kérdést: honnan jöttünk, és hova szeretnénk eljutni?

Arra kérünk, hogy gondold végig te is a múltadat, és hogy merre tartasz! Gondolj minden egyes útitársadra, aki fontos volt számodra, és természetesen azokra is, akik ma Veled vannak. Emlékezz a legfontosabb élményeidre, amelyek tanítottak, és segítették a fejlődésedet.Mit fogsz kezdeni mindezzel?

Mi úgy döntöttünk, hogy új útra lépünk

Viszonozzuk Nektek azt az erőt és bizalmat, amit az elmúlt 5 évben adtatok a Lavylitesnak, és új utat nyitunk a Lavylites közössége számára.

Ez az új út, amely mellett a Lavylites elkötelezte magát, termékeny csapatmunka révén jött létre. Értékesítő Partnereink támogatása, a termékeinkre vonatkozó transzparencia és az értékeink megvalósítása lesz az az üzemanyag, amely a holnaptól életbe lépő, egyedülálló bónuszprogramunkat hajtja.

A Lavylites Speed Up program létrejöttével Turbó fokozatra kapcsolunk a Lavylites fejlődésében, és segítjük a Ti lendületeteket.

Úgy építettük ki ezt a különleges programot, hogy mindenki számára elérhető és mindenki számára előnyös legyen. Méghozzá hosszú távon, mert a program fenntartható hálózatépítést tesz lehetővé.

A  Speed Up program nem csupán egy bónuszprogram. Költségeket és erőfeszítéseket nem kímélünk, hogy javítsunk a működésünkön, motiváljunk Benneteket és új időszámítást hozzunk a Lavylites számára.

További fejlesztések a Lavylites-nél

Ti kitartottatok mellettünk, és a nehézségek dacára sem csökkent a szeretetetek a tudatkozmetikumaink iránt. Ezt a bizalmat meg fogjuk hálálni.

A Speed Up Program nemcsak egy BMW 530e modellű autókból álló flottát fog kiépíteni, hanem ezek az autók zászlóshajói lesznek a Lavylites előrehaladásának. Minden értelemben. Ez a fejlődés pedig a világ számára is látható lesz. Az autók tudatos használata megerősíti a jelenlétünket, ismertségünket és a Te kisugárzásodat.

A  Speed Up Program pontos részleteit és a benne rejlő extra előnyöket holnaptól kezdve ismerhetitek meg.                                                                                                                Egy kis előzetes a programhoz, nézd meg a videót

De a BMW 530e flottánkkal együtt másféle újdonságok is érkeznek. A már holnaptól kezdve online elérhető prezentációs anyagokkal információs offenzívába kezdünk. Az a célunk, hogy még mielőtt az első autók hozzátok kerülnének, minden nyitva lévő kérdést megválaszoljunk, és újfajta kommunikációt és újfajta transzparenciát élvezhessünk.

Köszönjük, hogy részei vagytok a Lavylitesnak! Köszönjük, hogy új léptéket adtok a hálózat fejlődésének! Köszönjük, hogy vagytok, hogy együtt lehetünk!

Új jövőt, jó hangulatot és a közös sikert kívánunk mindannyiunknak!

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas hírrel jövünk! Most szeretném olvasni

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

“Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl”

Lavylites Speed Up-Sikeres lehetsz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top