Mit jelent elsőnek lenni? Mit jelent piacvezetőnek lenni? Palackba zárt rezgések….

Home / Hírek / Mit jelent elsőnek lenni? Mit jelent piacvezetőnek lenni? Palackba zárt rezgések….
Mit jelent elsőnek lenni? Mit jelent piacvezetőnek lenni? Palackba zárt rezgések….

Mindig tudtam, hogy ezt kerestem, ezt az érzést, ezt a különleges érzést ami körülveszi ezt az üzletet. Hamar megtanultuk milyen fontos a harmónia, a mindennapjainkban, kapcsolatainkban, munkánkban vállalkozásunkban, tovább megyek egy ilyen jövőképpel megáldott termékes üzletben pedig létfontosságú. És aztán jöttek csalódások , kudarcok, elmaradt ígéretek. Az elmúlt időszakban minden irányból kaptunk kihívásból számolatlanul. Tudjuk, hogy minden induló vállalkozás az első éveiben meg kell hogy tapasztalja a kihívásokat. Kitartás, elkötelezettség, hit, kevesek tudják igazán. Az a jövőkép azok az alapok, adottságok, eszmeiség, amivel rendelkezik ez a vállalkozás, nem törhet meg a nehézségek alatt, az univerzum mindig helyrehozza az egyensúlyt és kiegyenlíti a számlát. Kezdenek helyreállni a rezgések, sőt kezdenek harmóniában egyre erősebbé válni. Erre várunk, vártunk már nagyon!

Tegnap érkezett a hír, hirtelen, váratlan és mondhatom Végre!

Mintha kisütött volna a nap, a sok borús hónap után.

Lavylites alapítója, tulajdonosa Jakabovics Tibor levele

Lelkes vagyok, lelkesebb, mint eddig valaha is. Rég nem éreztem magam ilyen nagyszerűen. Köszönet az érzésért: Önöktől kaptam!

Kettős ünnep volt szeptember 4-e: a legnagyobbik kislányom a három közül 9 éves lett, a hálózat vezetői közül többen személyesen és voltak, akik videokonferencia kereteiben megtiszteltek azzal, hogy elfogadták a meghívásomat egy jó kis beszélgetésre. Ki ne volna lelkes?

Annyi energiával, amennyit közöttük éreztem, galaxisokat lehet közelebb tolni egymáshoz. Világokat újjáépíteni. Új életvonalakat teremteni.

Tesszük is.

A Lavylites új életvonal. Lavylites: Futuring you.

A közös dolgunk: Futuring Lavylites!

Készül a legnagyszerűbb közös produktumunk: közös létezésünk színes-ragyogó textúrája. Együtt vagyunk és leszünk, csupa jó szándék és méltóság.

Változni kell.

A Lavylites-életvonal nő, komplexitása egyre nagyobb, igényeket és megoldásokat teremt.

Teljes figyelmemet a Lavylites működésére, a hálózatra irányítom.

Figyelem a vágyait, létezését, és büszkén szolgálom.

Ha megerősítést kér, megkapja. Ha terjedni akar, megkapja.

Ha helyet kér, megkapja.

  1. 09. 04-én kinevezést kaptak:

Kommunikáció- és marketing terület felelőse: Honvéd Henriette határozott, érzékeny személyiség. Megtisztelő, hogy velünk van. Különös gonddal fogja szervezni a kommunikáció megfelelő áramlását a hálózat és a vállalat között.

A hálózattal kapcsolatos szakmai feladatokat a nemzetközileg is ismert szakember Mátrai Szilárd látja el, feladatköre: hálózati igazgató.

Ami készül / jön még:

Központi képviselet, egy gyönyörű új irodaház, saját film- és animációs stúdió, új nemzetközi jogi osztály, webfejlesztés, különleges marketing-támogatás, nemzetközi CEO, és sok minden, erről részleteket a következő üzenetben olvashatnak majd.

Egyre több tapasztalt szakember áll mellettem. Egyre erősebb a stáb. Jó érzés közöttük lenni. Összetartozás és összetartás.

A Lavylites 2017. szeptember 4-től minden üzleti megbízását és kapcsolatát megszüntette Dr. Lupovici Jackkel és irodájával, a jövőben a jogi képviseletet a saját nemzetközi jogi osztály fogja ellátni.

Baráti üdvözlettel,

Jakabovics Tibor

További részleteket olvashatsz üzletünkről a weboldalunkon. Kérdéseid vannak?

Elérhetőségeinket megtalálod itt a linkre kattintva, hírlevelükre pedig itt tudsz feliratkozni  amennyiben kíváncsiságod erősebb az érdektelenségednél

Life Changer facebook oldalunkat ismered? Köszi előre is ha nyomsz egy Like-ot

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 
error: