Mit jelent elsőnek lenni? Mit jelent piacvezetőnek lenni? Palackba zárt rezgések….

Mindig tudtam, hogy ezt kerestem, ezt az érzést, ezt a különleges érzést ami körülveszi ezt az üzletet. Hamar megtanultuk milyen fontos a harmónia, a mindennapjainkban, kapcsolatainkban, munkánkban vállalkozásunkban, tovább megyek egy ilyen jövőképpel megáldott termékes üzletben pedig létfontosságú. És aztán jöttek csalódások , kudarcok, elmaradt ígéretek. Az elmúlt időszakban minden irányból kaptunk kihívásból számolatlanul. Tudjuk, hogy minden induló vállalkozás az első éveiben meg kell hogy tapasztalja a kihívásokat. Kitartás, elkötelezettség, hit, kevesek tudják igazán. Az a jövőkép azok az alapok, adottságok, eszmeiség, amivel rendelkezik ez a vállalkozás, nem törhet meg a nehézségek alatt, az univerzum mindig helyrehozza az egyensúlyt és kiegyenlíti a számlát. Kezdenek helyreállni a rezgések, sőt kezdenek harmóniában egyre erősebbé válni. Erre várunk, vártunk már nagyon!

Tegnap érkezett a hír, hirtelen, váratlan és mondhatom Végre!

Mintha kisütött volna a nap, a sok borús hónap után.

Lavylites alapítója, tulajdonosa Jakabovics Tibor levele

Lelkes vagyok, lelkesebb, mint eddig valaha is. Rég nem éreztem magam ilyen nagyszerűen. Köszönet az érzésért: Önöktől kaptam!

Kettős ünnep volt szeptember 4-e: a legnagyobbik kislányom a három közül 9 éves lett, a hálózat vezetői közül többen személyesen és voltak, akik videokonferencia kereteiben megtiszteltek azzal, hogy elfogadták a meghívásomat egy jó kis beszélgetésre. Ki ne volna lelkes?

Annyi energiával, amennyit közöttük éreztem, galaxisokat lehet közelebb tolni egymáshoz. Világokat újjáépíteni. Új életvonalakat teremteni.

Tesszük is.

A Lavylites új életvonal. Lavylites: Futuring you.

A közös dolgunk: Futuring Lavylites!

Készül a legnagyszerűbb közös produktumunk: közös létezésünk színes-ragyogó textúrája. Együtt vagyunk és leszünk, csupa jó szándék és méltóság.

Változni kell.

A Lavylites-életvonal nő, komplexitása egyre nagyobb, igényeket és megoldásokat teremt.

Teljes figyelmemet a Lavylites működésére, a hálózatra irányítom.

Figyelem a vágyait, létezését, és büszkén szolgálom.

Ha megerősítést kér, megkapja. Ha terjedni akar, megkapja.

Ha helyet kér, megkapja.

  1. 09. 04-én kinevezést kaptak:

Kommunikáció- és marketing terület felelőse: Honvéd Henriette határozott, érzékeny személyiség. Megtisztelő, hogy velünk van. Különös gonddal fogja szervezni a kommunikáció megfelelő áramlását a hálózat és a vállalat között.

A hálózattal kapcsolatos szakmai feladatokat a nemzetközileg is ismert szakember Mátrai Szilárd látja el, feladatköre: hálózati igazgató.

Ami készül / jön még:

Központi képviselet, egy gyönyörű új irodaház, saját film- és animációs stúdió, új nemzetközi jogi osztály, webfejlesztés, különleges marketing-támogatás, nemzetközi CEO, és sok minden, erről részleteket a következő üzenetben olvashatnak majd.

Egyre több tapasztalt szakember áll mellettem. Egyre erősebb a stáb. Jó érzés közöttük lenni. Összetartozás és összetartás.

A Lavylites 2017. szeptember 4-től minden üzleti megbízását és kapcsolatát megszüntette Dr. Lupovici Jackkel és irodájával, a jövőben a jogi képviseletet a saját nemzetközi jogi osztály fogja ellátni.

Baráti üdvözlettel,

Jakabovics Tibor

További részleteket olvashatsz üzletünkről a weboldalunkon. Kérdéseid vannak?

Elérhetőségeinket megtalálod itt a linkre kattintva, hírlevelükre pedig itt tudsz feliratkozni  amennyiben kíváncsiságod erősebb az érdektelenségednél

Life Changer facebook oldalunkat ismered? Köszi előre is ha nyomsz egy Like-ot

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top