Mit akarsz, követőket vagy seggnyalókat?

A hiedelemmel ellentétben senkit nem motivál, hogy Te megnyertél egy autót vagy milyen luxusutazáson vettél részt. Anyád biztos büszke Rád. De nem igazán érdekel senkit. Senki nem fog jobb és nagyobb csapatot építeni, mert van egy új Rolex a karodon.

Néhányan elfelejtik.

Áll ott fent a színpadon és osztja az észt, hogy ezt Te is meg tudod csinálni. Mondja az igét harsányan, szinte kihívóan. A lihegők a színpadnál fotóznak, nyomják a selfiket.  Minden vezető el szokta mondani a storyját persze, mert te is erre készülsz.

Te ott ülsz valahol hátul egy kis csapattal, akik ma miattad jöttek el a rendezvényre. Most azt kérdezik tőled, ki ez a fellengzős majom. És neked görcsbe ugrik a gyomrod.  Foglaltad a helyüket és folyamatosan a telefonod nézted, nehogy lemondja valamelyik. Minősültél a következő szintre, ezt akartad, hogy itt legyenek, lássanak a színpadon. Hiszen erre már büszke lehetsz, mert már többet keresel itt, mint a munkahelyeden, napi 8-10 órai munkával. Sok munkát tettél bele, beáldoztál érte sok értékes órát, és ezt el akarod mondani, mert szeretnéd, hogy ezt más is megértse és felcsillanjon előtte is a remény a jövőre nézve. Te már  túl vagy ezen, mert elkezdtél újra hinni magadban, annak ellenére, hogy voltak már próbálkozásaid. Van, aki több száz kilométert utazott, a másik lemondta egy fontos családi találkozóját, és még sorolhatnám a lehetőségeket.

És a mai napon nem magad miatt izgulsz, hanem értük. Hogy megértsék a lényeget, hogy ráérezzenek a saját miértjükre.

Nézed a színpadot és azon drukkolsz, legyen már vége. Miért felejtette el hogy honnan jött?

A színpad nagy felelősség az MLM üzletben is, mert az embereket a példák, a kihívások, az emberi nehézségek leküzdésén keresztül elért sikerek ösztönzik. Nem csak az üzleti szintek és a pénz határozza meg a sikert az üzletben, hanem hogy mennyire maradtál ember, és mennyivel lettél jobb ember annál, aki elkezdte annak idején.

Legyél jó példa, hogy követhessenek! Nézd meg mire gondolok hogy HOL?! 

Sikert és Bőséget kívánunk

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top