Padova, akkor mentolos kávé, és Lavylites

Ha nyaralás akkor az egyik kedvenc célpont Olaszország. Mire van időd, ha nem nyaralni, hanem üzleti indíttatásból érkezel az országba, konkrétan Padova-ba. Amennyiben  üzleti megbeszéléseid lesznek az esti program előtt, akkor feltétlenül tervezd egy kellemes kávézóba, ahol hódolhatsz a mentolos kávénak ami a Pádovaiak nagy kedvence. Ha idődbe belefér van látnivaló bőven, és ha szerencsés vagy  és a tárgyaló partnereid helyiek nyilvánvalóan felajánlják, hogy elvisznek megkóstóltatni a helyi specialitásokat. Ha nem szorít az idő és nem rohansz haza akkor másnap érdemes sétálni egyet és megnézni a városban néhány patinás épületet. De miért is mennél Olaszországba? Mi történik ott ami a mentolos kávét összeköti a Lavylitessel? Olvasd tovább …..

Bizonyára van már arról információd, hogy a Lavylites Olaszországba is kiszállítja termékeit, hiszen ott is vannak aktívan tevékenykedő partnereink, akik megosztják tapasztalataikat ismerőseikkel és jó szívvel ajánlják termékeinket kipróbálásra.
Az utóbbi hónapokban több megkeresést érkezett hozzánk arra vonatkozóan, hogy egyre többen érdeklődnek a Lavylites termékek és a Lavylites nyújtotta üzleti lehetőség iránt. Ezzel párhuzamosan a forgalmi adatokban is jelentős növekedés mutatkozik, ezért úgy látjuk elérkezett a pillanat, hogy egy összejövetelt hirdessünk Olaszországban. Ez az esemény nem Lavylites Day, nem Ludwig Reiser Workshop lesz, hanem egy Lavylites Info Est, amit érdemes kiaknáznod üzletépítés szempontjából is.
A Lavylites Info Est Időpontja:
2018. május 26 szombat. 17 órától – 20.30-ig.
Helyszíne: HOTEL NH Padova – Business AreaCím: Via Niccolò Tommaseo, 61, 35131 Padova PD, Italy

Az Info Est programja: 
17:00-18:30 – Az est első részében Ludwig Reiser német természetgyógyász és kvantumfizikus mutatja meg a Lavylites készítmények világát, karakterét  és a mögöttük álló felfogást a jelenlévőknek.
18:30-19:00 – Kávészünet
19:00-20:30 – Az est második részében Mátrai Szilárd, a Lavylites Hálózatfejlesztési Igazgatója  ismerteti a Lavylites célkitűzéseit, jövőképét, jelenlegi helyzetét, fejlesztéseit.
Az előadások német nyelven hangzanak el és olasz nyelve lesznek tolmácsolva.
Az Info Estre jegyed elővételben megvásárolhatod a Webshopban, ára nettó 9 eur.
A megvásárolható jegyek száma a terem kapacitása miatt korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mielőbb vásárold meg jegyed az eseményre. 
Szeretettel várunk, egy igazán tartalmas, informatív estre Padovában!
Részletekért további információkért keress minket! Elérhetőségeinket itt találod 
Kövess minket a facebook oldalunkon 
Barátsággal
Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top