Hogyan tudsz sikeresebb lenni?

Ahogy az „öreg ” George S. Patton tábornok mondta „Fogadd el a kihívásokat, hogy érezhesd a siker örömét.”

Hogyan tud egy új induló duplázni vagy akár triplázni jövedelmet amennyiben elindul Lavylites üzlettel és követi azt a rendszert amit mutatunk neki? Nagyszerű fejlesztésekkel, piacnyitásokkal  és ráadásul plusz bónuszok bevezetésével indul a május. Ráadásul még nincs vége az idei fejlesztéseknek, a piac nyitásokról nem is beszélve. Erről már láthattál információkat a facebook oldalunkon

A napokban indult hivatalosan Dubai, és ennek az érdekessége hogy a Ramadán, ami idén május 17-én kezdődött, Elismeréssel és örömmel vették, hogy a Lavylites Sensitíve használatával könnyebben tudják elviselni napközben ennek az időszaknak a folyadék hiányát. (megj. napkeltétől napnyugtáig sem ételt sem italt nem fogyaszthatnak)

A továbbiakban olvasd el hogy a Lavylites  milyen  bónuszokat vezetett be amiket említettem az elején.

A Lavylites életében a 2018-as év a változások, a megújulás éve. Az év eleje óta számos területen folynak fejlesztések, amelyek pozitív hatásait hamarosan a mindennapjaidban is tapasztalni fogod.

A technikai fejlesztések mellett a hálózatépítők munkáját támogató plusz juttatásként február elején bevezettük a Family Bónuszt. Március elején elindítottuk a kihívást a november 23-án Bécsben megrendezésre kerülő Randy Gage Workshopra. Néhány nappal ezelőtt pedig új, azonnali előnyöket kínáló Business Csomagok kerültek a Webshopba, amelyek valódi támogatást adnak az üzletépítő Partnereinknek Lavylites üzletük fejlesztéséhez.

A Lavylites Partnerei az elmúlt években a bónusz juttatáson kívül a Leader Challengek résztvevői is lehettek, amennyiben teljesítették a kihívás feltételeit. A Leader Challenge kihívás továbbra is megmarad, de változik a feltétele és a jutalmazása is.

Minden szervezet fejlődésében fontosak a feltörekvő vezetők, ezért mi arra törekszünk, hogy a Lavylites olyan plusz elismeréseket, juttatásokat nyújtson az aktívan tevékenykedő Partnereinek, ami a mindennapi munkájukat hatékonyan támogatja. Az aktív üzletépítők gyakran tartanak tájékoztatót, naponta kommunikálnak online, így egy hordozható, modern, stílusos számítástechnikai eszközre van szükségük.

Ezért az idei évben egy különleges Leader Challenge-t hirdetünk azoknak, akik még nem érték el a Leader szintet korábban. 

A Leader Challenge 2018. május 15-én kezdődik és 2018. augusztus 06-ig tart.

A kihívás jutalma:  1 db iPad 9.7″ 128 GB (400 EUR értékű) Lavylites logóval ellátva

A minősülés feltétele: A fentebb megjelölt időszakban a Leader szint elérése első alkalommal és megtartása a Challenge időtartama alatt bármely egymást követő 4 héten keresztül.

Bízunk abban, hogy ez a kihívás sokak számára inspiráló lesz, nem csak a még nem minősült Partnereknek, hogy Leaderek legyenek, azaz Vezetővé váljanak, hanem a szponzoraiknak is, hogy ebben segítsék őket.

További részletekért nézz körül itt a weboldalunkon,

Ha kérdésed van Keress minket az elérhetőségeinken 

További sikereidért

Éva és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top