Sikerek és kudarcok, elmúlt egy év.                                                                                                             Eleged van a tunyulásból? 3.rész

Bízom benne, hogy együtt megyünk végig ezen a sorozaton, és velem tartasz az első tunyulástól? Ígértem neked az előző cikkemben egy pár jó ötletet, amit nem csak próbálok beletolni az arcodba, és eladni az ötletet, hanem, veled együtt csináljuk végig. Bízom benne, hogy eddig tetszett amit olvastál, néztél. Remélem, van vagy lesz egy két ötlet, gondolat, ami segíteni fog a jövőbeni céljaid elérésében. 

Ha még nem volt, akkor most figyelj, hiszen egy sorsdöntő gyakorlathoz érkeztünk így tunyulás után, ami biztosan lendületet ad és inspirálni fog. Először is ami talán a legfontosabb egy nagyszerű idézettel kezdeném

              „Bocsásd meg magadnak a hibákat és a tévedéseket, és lépj tovább” Les Brown

Tudom, hogy megértetted, de mégsem, akkor nézd meg ezt a fekete srácot, szerintem megismered azonnal, és ha még nem lenne tiszta akkor Ő megmondja a tutit   kattints a videóra 

Mitől lett Ő a világ legjobbja? Szerintem tudod a választ.

Na akkor most figyelj, hiszen egy sorsdöntő gyakorlathoz érkeztünk így Tunyulás után, ami biztosan lendületet ad és inspirálni fog:

Itt az idő szépen lassan lecsendesedni, végiggondolni és kiértékelni az idei évet.

Kivétel nélkül minden év vége felé elvégzem, hogy ebből is inspirációt merítsek a következő, még sikeresebb évemhez. Na ne gondold hogy így születtünk!? Sok sok év kellett ehhez, mire végre nekiálltunk ezeket a lépéseket végre hajtani, és nemcsak szövegelni róla az üzlettársaknak.

Nekünk nagyon bejött és azoknak a partnereinknek is, akikkel végig csináltuk, és megtanítottuk!

Kész vagy? Kezdhetjük?

Tehát a módszer a következő:

Teremts magadnak min. 2 óra zavarás mentes környezetet! Se család, se mobil, se internet, senki és semmi csak Te magad. Valószínű hogy nem mindig elég ez az idő, pláne ha pörgős sokrétű és irányú elfoglaltságaid vannak.

Vegyél elő A4-es fehér lapokat, színes tollakat és kihúzót!  Milyen sikereimre vagyok büszke 2017-ben?

És elkezded kiírni magadból az idei, 2017-es sikereidet, eredményeidet és meg se állj, míg legalább 20 darabot le nem írsz a papírra. Az első 5-7 még elég könnyen fog menni, a következő 10 már nehéz lesz, de az utolsó 2-3 lesz a legnehezebb. Minden eredmény amiért megdolgoztál, fontos volt számodra és elérted, írd le, bármilyen aprónak is tűnne esetleg.

Kérlek, ne add fel, hidd el olyan fantasztikus élményben lesz részed, amiért megéri ez a kis elmetorna. Miért fontos ez a lista számodra? Büszkeség, önbizalom, hit magadban, tetterő és hihetetlenül elégedett leszel, melyet kérlek raktározz el magadban! Elképzelem azokat az ismerőseimet, akiket figyeltem az év folyamán, hétről hétre hónapról hónapra milyen eredményeket értek el munkájukban, magánéletükben  és megcsinálják ezt a listát, igazán büszkék lehetnek magukra. Meg is értem Őket, és le a kalappal az eredményeik előtt.

Ha belejössz, akkor ne állj meg 20-nál! Hanem addig folytasd, amíg még jönnek az újabb és újabb szuper dolgok, eredmények, amelyeket idén értél el!

Légy BÜSZKE magadra! Ezek az eredmények fogják megadni Neked a következő évedhez a hitet, önbizalmat és inspirációt, hogy Neked is még jobb, még több sikered legyen egy év múlva ilyenkor!Hajrá, teremtsd meg magadnak ezt a 1,5-2 nyugodt órát! Hidd el megéri!

„Azokból válnak sikeres emberek akiknek céljaik vannak, mert Ők tudják merre haladnak”  Earl Nightingale

Előre is köszönöm ha megosztod a cikket ismerőseiddel, barátaiddal. Ugye velünk vagy a facebook oldalunkon? 

Előző bejegyzéseket ezeken a linkeken tudod megnézni

Elég a tunyulásból 1 rész   Elég a tunyulásból 2 rész.

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top