Tudtad,hogy a Lavylites kreációi a természet részei?

A női szépség a legtöbb figyelmet vonzza évszázadok óta, viszályt, háborút szít, milliókat dönt nyomorba, ezrek halnak meg miatta mégis élünk-halunk érte és milliárdokat költünk rá. Világcégek nőttek ki az elmúlt évszázadban, akik a női szépség mellett egymással is harcoltak a kortalanság, az örök fiatalság titkát keresve, kutatva.

Az örök fiatalság forrását egyenlőre még titok övezi. Tudtad, hogy a Lavylites kreációi-t a természet részei alkotják? 

A Lavylites egyértelműen a természet alkotó elemeiben keresi az összetevőket a hölgyek szépségének megőrzése érdekében. Ezeknek a kutatásoknak, és fejlesztéseknek eredményeképpen jöttek létre a Lavylites Exyol termék család prémium kozmetikai kreációi.

A legnagyobb felelősséggel összeválogatott anyagokból készülnek, fejlett technológia segítségével. A Lavylites high tech kozmetikumainak a világon egyedülálló az összetétele. A hosszas kutatómunka alapján megkomponált kreációk hatása nem azonos a bennük lévő gyógynövényi összetevőkével

A Lavylites Exyol termékcsaládja azért jött létre, hogy a szépségedet még ragyogóbbá tegye.

A szépség több annál

“A külsejéért szeretni valakit, ez olyan, mintha egy könyvet a kötéséért szeretnél.”

Hiszen a szépség nem egy arckrémen múlik, hanem a kisugárzásodon, ami az egész lényedből árad. Az arcodon ott van a személyiséged, ott vannak a megélt éveid tapasztalatai. Látható rajta a pillanatnyi állapotod, és az is, hogy mennyire gondoskodsz önmagadról.

A nők többsége többet gondoskodik a szeretteiről, mint önmagáról. Pedig megérdemelik a törődést, a kényeztetést. Feltöltődés nélkül nem tudunak adni. A férfiakra ugyanez igaz – szerencsére ők is kezdik már felfedezni, milyen csodás hatása van annak, ha törődnek a testi-lelki jóllétükkel, amibe az arcápolás is beletartozik.

Az arc szépsége méltó kifejeződése a minden emberben ott lakó belső szépségnek. Emellett a rendszeres, jóleső arcápolás ahhoz is hozzájárul, hogy jól érezd magad a bőrödben, és magabiztosabb legyél.

Van olyan, amit rendszeresen használsz közülük? Tudtad, hogy ha arcmasszázzsal kötöd egybe a szépségápoló termékek használatát, akkor még hatékonyabban tudják kifejteni a hatásukat?

Milyen előnyei vannak az arcmasszázsnak?

A masszázs előnyös testi-lelki hatását talán már ismered. Ellazít, élénkíti az anyagcserét, csökkenti a fájdalmat, segíti a bőr és az izmok regenerációját, serkenti a vérkeringést…

A masszázs tulajdonképpen az izommozgás passzív formája; hasonló módon fiatalít meg, mint a sport.

Van egy masszázsfajta, amit Te is elvégezhetsz saját magadon: az arcmasszázs. Már pár perc arcmasszázs olyan stresszoldó hatású, hogy az egész napodat szebbé teszi. És nem utolsósorban feltűnő a szépítő hatása! Olyan, mint egy drága kozmetikai kezelés – csak éppen otthon is elvégezhető, és ingyen van.

Fiatalabb és egészségesebb megjelenést kölcsönöz, simábbá, élettelibbé, rugalmasabbá és relaxáltabbá teszi az arcodat. Sőt, az arcon lévő akupresszúrás pontok révén az egész testedre kihat.

Mivel a masszázst könnyebb megmutatni, mint elmagyarázni, ajánlunk egy  videót, amelyekben szakembertől leshetsz el jó fogásokat. A videóban kézzel, a történik a masszázs. Nem baj, ha nem érted a szöveget, a fogások anélkül is érthetőek (videó elején van 1-2 perc intró, utána jön maga a masszázs) 🙂 Kövesd a mozdulatokat, teszteld le az arcmasszázs hatékonyságát, a Lavylites kreációk valamelyikével

Vásárlással, információkkal  kapcsolatban keress minket! 

Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.

Hamarosan bemutatjuk a Prémium kategória triumvirátusát. 

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk! Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

Mi ketten

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top