Virítsd a lóvét, tesó

Nem csodálkozom azon, hogy össze vagy zavarodva.                                                         

Minden csatornán ez ömlik feléd, hogy virítsd a lóvét tesó. Üvöltenek a postok a csoportokban, hirdetésekben, mindenhonnan hívószavak tucatjaival találkozhatsz nap, mint nap.

Az ajánlatok között szigorúan szűrve elvétve lehet csak, tényleg komolyan vehető ajánlatot találni.

Nagy a hangzavar és azt látva, hogy néhány önjelölt vezető megszellőztet egy havi összeget, amit elért, máris működik a hívó szó, beindul a siserahad nyálcsorgató pavlovi reflexe, és azonnal ugranak az épp aktuálisan jónak tartott biznicre (szándékos). Ezt is olvasd el…

Mi ebben a rossz szerintem?

Többnyire értéket nem teremtő ajánlatról van szó és időszaki jelleggel lehet (ha lehet) pénzt keresni benne. Azon túl, hogy hamar leesik jó néhány csalódottnak, hogy megint szivárványt kergetett, mindemellett konkrétan faék egyszerűségben tartja az ilyen ajánlat az emberek többségét.

Kinek jó ez?

Nagyjából annak a néhány “vezetőnek” akik a holdudvarukat rángatják ide-oda egyik üzleti ajánlatból a másikba. Különben, hogy történne meg ezekkel a “vezetőkkel” hogy napok vagy szűken vett egy-két héten belül felmutassanak egy nyálcsorgató bónusz csekket.

Persze fontos hozzátenni, hogy  egy ilyen nyálcsorgató Heti-Havi csekk is ideig-óráig vállalható, hiszen mint már említettem, sokszor hosszú ideig vállalhatatlan termék, szolgáltatás, és kifizetési terv áll egy ilyen hívó szó mögött.

Miután hamar lecsengenek az ilyen jött-ment értéktelen ajánlatok, hamarosan jön, az új favorit ahol természetesen elsők között újra feltűnnek a “vezetők” és harsogva üvöltik a hívó szót miszerint ez jobb, mint a másik!

Minden kezdődik, előröl és a karaván halad. De meddig lehet ezt csinálni? Ki tudja?

Részlet a Jerry Maguire c. filmből

Magyarázhatjuk, hogy nem találtuk meg az igazit, de biztos, hogy csak az üzleti ajánlat a hibás? Gondoljuk át egy kicsit? Szerintem NEM!       

Igen valószínűnek látszik, és hangsúlyozom, az én véleményem szerint egészen más problémák vannak e-mögött a kérdéskör mögött.

Elsősorban az egyik az, hogy azonnal akarunk pénzt látni egy vállalkozásból. Egy vállalkozásból!? Ember, ez most komoly? Ezért van az, hogy megvillant valaki egy 100 Dollárost máris emberek tucatjai százai kérik a megváltó ajánlatnak tűnő információt.                                      

Következő aki benyelte, elhiszi, hogyha szétposztolja a zseniális ajánlatát naponta több tucat csoportban, akkor, nyerő lesz és hozzá is ömleni fog a della? Ugye már mosolyogsz?

Még mindig itt tartunk sajna. 

Kába néptánc és kezed a biliben

Vállalkozói attitűd hiányában alkalmazotti mentalitással és gondolkozással várni a megváltó passzív jövedelmeket és függetlenné válni a munkahelytől, álmodni arról, hogy hamarosan kirúgom a főnököt.

Sorolhatnám még a kedvenceket, de megkíméllek, valószínű ezeket Te is látod, tapasztalod, akár még részese is vagy. Nem bántásiból csinálom, (óvodában mondtuk régebben)

Ébredj fel, mert ebben a kába néptáncban, amit most csinálnak ezrével a facebook felületen, ez nem visz sehová, csak a csalódottság és a pesszimizmus erősödik majd egyre jobban.

Merre az arra, vagyis mi lehet a megoldás?

Igen, van tényleg vezet út arra, amit szeretnél elérni, van rá megoldás, és van megfelelő ajánlat is, de nem elég valamire rátalálni, ennél sokkal többre van szükség. A helyzet az, hogy innen indul az egész folyamat.

A folyamat során pedig árat kell fizetni minden egyes lépésért, ami a célodhoz vezet. Minden egyes lépés, ami a célodhoz vezet és teljesítettél az pedig sikert jelent számodra, a siker érzése motivál a további lépések megtételére. A siker pedig motivál másokat, hogy kövessenek, de a siker csak fejlődés útján jön létre.

A fejlődés egyik legfontosabb része az üzletben a másolódás, mivel ez hozza a növekedést. Gondold, csak végig ki tudja vagy akarja azt másolni, amit csinálsz? Egyáltalán másolható?        Ez is fontos kérdés, te szívesen csinálod?

Vagy csak csináltatni szeretnéd másokkal? Nem mindegy!

Tényleg szereted, amit csinálsz? Tényleg úgy érzed, hogy ezt szeretnéd csinálni? Vagy csak a pénz miatt gályázol? Komolyan tisztában vagy a marketing terveddel? Biztos, hogy van jövőd, és tudsz növekedni? Milyen áron és meddig? Nézd meg a régi vezetőket, ők szabadok, vagy tömik a lukakat, hogy tartsák a szintet. Közben, azt harsogják Te is meg tudod csinálni!?

Folyamatosan azon görcsölsz, hogy meglegyenek a bónusz kifizetéshez a személyes forgalmaid? Mikor tudsz igazán szabad lenni abban, amit csinálsz? Jusson eszedbe, amit most mondok, ha már el kell adnod a terméket, hogy bónusz kifizetésed legyen, már nagyon rossz úton jársz, és soha nem leszel szabad.

Tudom sok a kérdés, de hiszed, vagy sem egyszer szembe kell nézned ezzel is, és jobb, ha mielőbb megteszed. Tovább feszegetve a témát olvasd el ezt is 

Hiszed vagy sem, nem elsőre találtuk meg mi sem a számunkra legjobb ajánlatot! DE! Mióta megtaláltuk, tudjuk, hogy a legjobb helyen vagyunk, és ami talán a legfontosabb, hogy a cégünk a három legfontosabb alapot biztosítja az üzletünk korlátlan növekedéséhez. Hogy van még bőven lehetőség fejlődni? Nyilván. 

Ha, esetleg, eszedbe jutna megkérdezni, és akkor Ti most, mit és hol, hogyan? Igen, ritka, hogy olyan termékes üzlettel találkozhatunk ma, ami egyedi és konkurencia mentességet tud felmutatni, a világon. A mi “szerencsénk”, hogy ilyen céggel dolgozhatunk.

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Éva és Karesz

“Élvezd az életet, a fájdalomra ott a Lavyl”

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
error:
Scroll to Top