Dubai……indulás

Dubaiban nem mindig óra szerint működik az élet. Sok esetben, amikor hivatalos ügyeket kell intézni, előkerül egy kedvenc mondásuk, miszerint – Nektek órátok nekünk időnk van.  Az Európai gyakorlatban többnyire megszoktuk, hogy mit mennyi idő alatt lehet és szoktak a hivatalok elintézni, ez itt Dubaiban kicsit átértékelődik. Előző cikkben már írtunk e témában.

Ám ahol akarat van és elszántság, ott előbb utóbb rendeződik minden. Igazi örömhír, amit az elmúlt napokban kaptunk a Lavylites kommunikációs vezetőjétől. Tömören fogalmazva, START!

Mielőtt a száraz híreket elolvasnád, hunyd be a szemed, és ha már jártál Dubai-ban emlékezz, vissza hányféle náció üzletembereivel találkozhatsz úton –útszélen?  Nem mellesleg többnyire vállalkozások cégek képviselői, és rengeteg, a világ minden tájáról érkező turista. Óriási méhkas, pörög az üzlet, és Neked bárhol lehet pillanatok alatt egy nagy robbanás az üzletedben, ha van egy közvetlen, vagy közvetett kapcsolatod ott élő emberekkel. Ne fogd, vissza magad vágj bele, indítsuk el az üzleted. Beszéljük meg a részleteket, segítünk a nemzetközi üzleted felépítésében is.

Hamarosan itt a Lavylites Family Weekend nemzetközi piacok résztvevőivel, akikkel Balaton Füreden találkozunk. Rengeteg újdonság és információ lesz, amiről természetesen beszámolunk.  Élőben a Lifechanger facebook oldalunkról. Ha még nem követsz, minket itt pótolhatod.

Itt olvashatod a hivatalos információkat:

Az elmúlt hónapokban többször is hallhattál már arról, hogy a Lavylites az Egyesült Arab Emirátusokban is megkezdi termékei forgalmazását. 2018. január 20-án ünnepélyes keretek között bejelentettük, hogy a cégalapítás és bejegyzés folyamata megkezdődött, majd ezután a vártnál kicsit hosszabb időszak következett, amely idő alatt a Lavylites dubai képviselete megkapott minden szükséges engedélyt a hivatalos működés megkezdéséhez és a termékek forgalmazásához.

Május közepe óta lehetőséget biztosítunk az elő regisztrációra, amellyel már egyértelműen azt kívántuk jelezni a hálózat felé, hogy a piacnyitást előkészítő folyamatok a végéhez közelednek.

A raktárkészlet Dubaiban már rendelkezésre áll, a szükséges IT fejlesztések ezen a héten befejeződnek, tehát nincs már akadálya annak, hogy a vásárlóink, partnereink rendeléseinek kiszolgálását elkezdjük.

A forgalmazás kezdetének időpontja: 2018. június 19. kedd

A dubai székhelyű cégünk pontos neve és székhelyének címe:

A Lavylites UAE számlavezető bankja és bankszámla száma:

Tudnivalók a regisztrációkról: 2018.19 héttől lehet az Egyesült Arab Emirátusokban használt lakcímmel regisztrálni. Azon partnereink, akik ebben a térségben élnek, de egyéb európai lakcímmel regisztráltak, meg kell küldeniük az emirátusi lakcímüket igazoló iratot 2018. június 18-ig az uae@lavylites.com email címre, mert a lakcímet a Lavylites Supportja jogosult módosítani.

Az Emirátusokban regisztráló vásárlóink és partnereink részére angol- arab nyelvű Support áll majd a rendelkezésére. Az első hónapokban csak írásban tudnak majd segítséget kérni a Supporttól, de a későbbiekben telefonon is lehetőség lesz a Supporttól történő segítség kérésére.

A rendelések kiszállításának díja az Emirátusok minden országába egységesen 55 DHB + 5 % áfa, az indulásnál az Emirátusok 7 országába történik majd temperált autókban a kiszállítás.

A rendelések kiszállításának rendje: Adott napon délelőtt 11 óráig leadott és kifizetett rendelések aznap kiszállításra kerülnek Dubaiban, az egyéb országokba a következő munkanapon.  A 11 óra után leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek kiszállításra.

Fizetési módok az első hónapokban: átvételkor készpénz, befizetés bankszámlára, átutalás bankszámlára,

Eddig 3 termékre vonatkozóan kaptuk meg az engedélyeket a forgalmazáshoz, de az összes termékünkre vonatkozóan folyamatban van már az engedélyezési eljárás: Lavyl Auricum, Lavyl Auricum Sensitive, Lavyl 32, ezek 50 ml-es és 150 ml-es kiszerelésben egyaránt megvásárolhatók majd a webshopban.

Az első 3 hónapban egységcsomagokat lehet megvásárolni a webshopban, melyek az alábbiak lesznek:

Small Pack Dubai – 80 PV

1 db Lavyl 32 50ml

1 db Lavyl Auricum 50ml

1 dbLavyl Auricum Sensitive 50ml

 

Big Pack Dubai – 216 PV

1 db Lavyl 32 150ml

1 db Lavyl Auricum 150ml

1 db Lavyl Auricum Sensitive 150ml

 

Business Pack START – DUBAI 400 PV + 200 PV ajándék

2 db Lavyl 32 150ml

3 db Lavyl Auricum 150ml

3 db Lavyl Auricum Sensitive 150ml

2 db Lavyl 32 50ml

1 db Lavyl Auricum 50ml

1 db Lavyl Auricum Sensitive 50ml

A SMALL és a BIG Pack-ek állandó termékcsomagok lesznek, a BUSINESS PACK START -DUBAI kiemelkedően támogatott csomag az értékesítés kezdetétől 4 héten keresztül, azaz 2018. június 19-től 2018. július 16-ig lesz elérhető a webshopban.

Július 17-től szeptember 10-ig 8 héten keresztül pedig az alábbi Business csomag lesz elérhető:

Business Pack LITE – DUBAI 400 PV + 128 PV ajándék

2 db Lavyl 32 150ml

2 db Lavyl Auricum 150ml

2 db Lavyl Auricum Sensitive 150ml

2 db Lavyl 32 50ml

2 db Lavyl Auricum 50ml

2 db Lavyl Auricum Sensitive 50ml

Hiszünk abban, hogy az új földrészen történő piacnyitás új távlatokat nyit meg az Üzletépítő partnereinknek és a Lavylitesnak együtt, amely sikeres hálózati fejlődést eredményez.

Örömmel várjuk az újonnan regisztráló vásárlókat és üzleti partnereket a Lavylites csapatban!

Sejtem, hogy a termék csomagok összeállítása nem sokat mond. Lehet, hogy a termékekkel sem vagy tisztában, ez nem probléma.  Amennyiben érdekel, hogyan tudsz a nagy nemzetközi piacokon domináns vezetővé válni beszéljük meg a részleteket.  Elérhetőségeinken elérsz minket  ide kattintva

Keress minket, beszéljük meg, hogyan tudsz Te is szabad emberré válni a Lavylites üzlettel.

Sikert és Bőséget kívánunk

Vica és Karesz

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top