Hogyan szállj ki a rohanásból?

Neked is fáj a fejed a mindennapi feszült rohanástól?                                                Itt egy hatékony „fájdalomcsillapító”

Szeretsz utazni? Hogyan szeretsz, ha már utazol?  Hetek óta szinte minden reggel böngészem a lakóautózással kapcsolatos külföldi oldalakat, útleírásokat, technikai megoldásokat, tudod azokat az okosságokat, ami egyrészt kényelmesebbé, másrészt biztonságosabbá teszi ezt az utazási műfajt.

Természetesen, néhány hírlevelet, blogot is követek ezzel kapcsolatban. Gondolom rájöttél, igen, ez az egyik szenvedélyünk az utazás és ezen belül is ez a kötetlen és abszolút szabadságot nyújtó szeglete, amit a lakóautózás ad számunkra. Ennek a vízi megfelelője, a csatornahajózás, de erről most nem is ejtek szót, pedig …….ajjaj, fantasztikus.

Te, hogy vagy a szabadsággal? Mit érzel, amikor erről esik szó? Mi jut eszedbe először? Remélem nem az, hogy uhhh… már csak x napom van, hogy oldom meg a gyerekek téli szünetét?!                                                                                            Tudom, hogy a többségnek csak ennyi jut eszébe.  Sajnos!

De, ami számít, hogy ha Te legalább annyira vágyod a szabad és kötetlen életet, mint mi és van benned elég tűz, hogy ezért hajlandó is legyél tenni, akkor érteni és megérteni fogod a mi storynkat is. Mi sem onnan indultunk ahol kolbászból volt a kerítés, és aranybölcsőben ringatott az anyánk.

Azt gondolom, nem is túl nagy baj ez, jobban értékeljük, amit mi magunk teremtünk meg. Ez már tapasztalat.

A történethez hozzá tartozik, hogy mindketten vállalkozók voltunk hagyományos értelemben véve, ennek minden előnyét és hátrányát élveztük. A szabadság, amit úgy gondoltuk, hogy az, hogy mi magunk vagyunk a magunk főnökei, nos, aki volt már ilyen cipőben az tudja, hogy saját magadat hajtod legjobban, mert a tiéd, a Te gyereked, és jobban akarsz élni.

Ezért ha kell, lemondasz még arról is, hogy a gyereked első lépéseit, első szavait halld, és sokszor az esti fürdetést is be kell tervezned, hogy lásd vagy Te csinálhasd. Tudom, mert megéltük.

Egy idő után, besokallsz, és kezdesz nagyon savanyú lenni, és legyél vállalkozó, vagy multi cégnél guru, akár vezető, tök mindegy, be fog telni a pohár. Ha még nem jött el eddig, akkor saját magadat vered át.

Hidd, el az idő ellened dolgozik, és nem fogod megnyerni a csatát.

El fog jönni az az idő, amikor napi szinten leszel feszült, és ez a családi életedben, párkapcsolatodban is megjelenik, és ki fogja kezdeni. A folytatásra sok megoldást nem szeretnék felvázolni, mert elég okos vagy, hogy tudd milyen alternatívák szoktak előfordulni. Mindegyikkel találkoztunk, és néhányat átéltünk mi magunk is.

Mostanában pedig az ismeretségi körben látjuk, halljuk ezeket. Egyre nagyobb a feszültség, érezzük, látjuk. Te vajon érzed ezt? Ezek a gondolatok előbújnak egy dugóban ülve, egy otthoni balhé után, vagy mikor az előléptetést vagy éppen a szabadságoddal kapcsolatban kapsz egy gyomrost. Totál gáz nem?

Befészkeli magát és elkezd belülről marni. És csak jön elő és egyre többször.

Értékesnek tartod magad? Keresed a kiutat? Van benned vágy a másféle megoldásra, talán konkrétan is meg tudod fogalmazni a céljaidat? Változtass! Hallgasd, olvasd a mi storynkat, mert lehet, hogy adunk vele ötletet. Bízom benne….

Az elmúlt 20 évben többször megtalált minket a Network marketing, de el kell, hogy mondjam, annak ellenére, hogy megéreztük benne a lehetőséget, és még ha nem is nagy, de azért voltak sikereink is, ami anyagiakban is megjelent. Ennek ellenére nem kezeltük vállalkozásként, (pedig az) és nyilván voltak más okok is, ami miatt nem történt áttörés.

Markoltuk a hagyományos vállalkozásunkat, ami abszolút prioritást jelentett számunkra. Fejben nem voltunk elég érettek, (be kell vallanom töredelmesen) hogy ki tudjuk váltani a szabadságunkat. Nyilván ennek is eljött az ideje, 2013-ban, kaptunk egy információt, amit többször visszautasítottunk, de végül mégiscsak megtört az ellenállásunk.

Legjobb döntés volt az életünkben.

Az üzleti ajánlat, a koncepció, a termékpaletta elképesztő, ami még fokozza az ajánlatot, hogy valóban nincs a termékeinknek alternatívája az egész világon. Ma már biztonsággal lemerem ezt írni, ennyi idő elteltével. Hogy a nemzetközi növekedés esélyei évekre előre piacnyitásokkal erősítik a Te növekedési esélyeidet, ez is páratlanná teszi ezt az ajánlatot. Ehhez hozzá tartozik, hogy még abban évben nyárra elértünk egy olyan szintet, ami megadta a várva várt szabadságot.

Hogyan dolgozunk, mit csinálunk, ez nyilván felmerül(het) benned kérdésként, de abban biztos lehetsz, hogy nem varázslat és szemfényvesztés, ahogyan ezt elértük. Egyszerű lépések, következetes végrehajtása, semmi extra. Ha Te most multinál dolgozol bármilyen pozícióban, azt kell, mondjam, beledöglesz a melóba, ahhoz képest, ahogy mi elértük a szabadságunkat. Ja, persze a jövedelmet is hozzá.

Mi változott? Minden. Nyugalom, nincs rohanás, mindenre van időd akkor és úgy, ahogy szeretnénk. Akkor kelsz, mikor kialszod magad, akkor iszod a kávét és reggelizel, amikor jólesik. Kirándulni van, kedved akkor elmész, ha futni vagy edzeni, akkor azt csinálod. Ha utazni, akkor utazol. Nem korlátozza be az életed a munkahelyed, vállalkozásod. Szabadon döntesz a mindennapjaidról, az életedről.  

További részletek a videóban

Hogyan dolgozunk? Rendszerben, amit létrehoztunk. Online rendszer, ami keres kutat olyan emberek után, mint Te vagy! Nehogy elfelejtsem, a világ elég nagy tehát több nyelven működik ez a rendszer, a ma ismert  technikákat alkalmazva. Nyilván eljön az idő mikor beszélgetni fogtok és együtt tartotok meetinget, rendezvényeken örültök egymás sikereinek, és céges utazásokon együtt buliztok, mint nemrégiben mi tettük.

Álljunk meg egy pillanatra,- elképzelhetőnek tartod, hogy egy ilyen rendszerrel ne találnál a világon két olyan embert, aki belevetné magát ebbe az üzletbe?! Kettőt! Miért mondom ezt? Csak mert ha két olyan őrültet találsz, mint pl. mi, akkor csak az egyik bónuszodból kiváltod a jelenlegi fizudat ….hetente.          Vicces nem?

Számomra az a vicces, hogy sokaknak nem jut el a gondolat a központba ….sokan meg félnek, félnek mindentől, amiben fel kell vállalniuk a felelősséget a döntésért. Vicces nem?

A saját életéért?!

Feltételezem, remélem, ha már idáig elolvastad, akkor abba a néhány %-ba tartozol, akiben mozog valami a változás, változtatás irányába. Tudod, mi a legnehezebb? A megfelelő eszközt megtalálni, és ami még nehezebb, azt az embert, azokat, akik ezen az úton a céljaidért, tényleg őszintén és barátként, mentorként segítenek, hogy elérd.

Honnan tudjuk mindezt? Sejted nem?

Ezek a tapasztalatok is segítettek abban, hogy ma itt tartunk, növekszünk, és mi jön még? Belegondolni is vaóóóó érzést vált ki bennünk. Fantasztikus érzés mindennap úgy felkelni, hogy imádod az életed, az üzleted, vállalkozásod. Szabadság mennyire mást jelent ebben a megvilágításban, nem?

Tervezhető jövőt kínáljuk számodra, és remélem, hogy sikerült átadni ezt a feelinget, amit mi megélünk. Kívánjuk Neked, hogy te is úgy tudj a jövőddel tervezni, mint ahogy mi ma tettük egy lakóautó kiállításon.

Legyél szabad ember, mutass a gyerekednek példát, add meg a lehetőséget arra, hogy szabad emberként nőjön fel azt és úgy tanuljon, amire igazán vágyik. Boldog gyerek legyen ne egy korlátokkal körülvett életbe tanuljon bele.

És ami a legfontosabb a saját boldogságodon túl, hogy tedd boldoggá a párodat azzal, hogy szabad emberként élitek meg az életet!

Az információknak még nincs vége kövess minket az üzleti Facebook oldalunkon, Youtube csatornánkon, vagy az Instán, vagy  Podcaston

Hamarosan egy újabb izgalmas meglepetéssel jövünk!

Előre is köszönjük hogy megosztod az információkat az ismerőseiddel, barátaiddal és irigyeiddel!  

Keress bennünket bizalommal, nincs mit veszítened! Kapcsolat Most! 

Barátsággal

Vica és Karesz

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Telegram
error:
Scroll to Top